Lycklig

Jag känner mig lycklig...Ibland får jag en varm känsla i hela kroppen. Fan vad bra jag mår=)

Klapp Klapp

Idag har jag ahndlat de sista julklapparna, igår handlade jag de första...Känner mig himmla nöjd!!! Alla kommer bli glada, o jag mest eftersom det är så kul att ge bort saker. Jag är knäpp;)

Ruttnar bort

Jag jobbar fyra helger i rad o äter massa jädrans chips...Bläää

Men livet e ganska bra ändå!

Fast i träsket?

Ja men jisses hörni!! =P, jag har gått o skaffat mig en FACEBOOK???!!!!!! Oh hur stora var de oddsen, men men. Nu har jag iaf det. Inte skoj alls

Snart ska jag hem till min bättre hälft. Snabbt, för sen börjar hon jobba. Ikväll ska väl jag va med tjejerna, som vanligt. Inte en susning...

Längtar tills om två veckor, då är ´jag ledig i två veckor. Jag o hanna ska åka nånstanns, vet inte vart än, men man måste ju göra något annat. Vill inte ruttna bort här denna vintern. Nepp fyy...


ANNALISA

Anna lisa lilla. om du av en händelse skulle leva idag o någon gång läser detta, snälla!" Hur kände du dagen efter du träffat Johan Palm?????????(ref. inlägget:Utflippat/JohanPalm) Skämdes du något???

Jag skulle verkligen vilja veta hur denna stackaren kände sen. Jag hade dött....Av superångest!! Stackars kille vet ju inte vart han ska ta vägen, han måste ju nästan ansökt om besöksförbud.

Ut och upp

Kom precis hem från en lite runda ute med Lisen. Hela kvällen har vart spontan, kanon. Men dock inte speciellt skoj ute. Massa tomtar o skit som hoppade in i en.
snart ska jag upp o jobba, Kommer som vanligt vara trött som gröt.

Min lillebror har vart på tv=) Han är sötats i världen.




Gaahhh

Jag dör!

Ons

I onsdags var jag ute, var helt UNDERBART!! Så skoj! Har världens härligaste tjejgäng!! Kanon knäppa är de.
I onsdags var jag ute, var helt UNDERBART!!


Utflippat/Johan Palm

Jag vet inte vad jag ska säga. Helt sjuk människa, Jag tycker hon borde läggas in. Men en sak är ju klockren, Johans kommentar om att tjejen älskarhonom mer än  sin familj


Kondis

Nu ska jag nog minsann gå o lägga mig snart. Men det värsta är att det aldrgi brukar bli så när jag säger det.

 Imorgon ska jag på stan med Ulrika på dagen, ska bli trevligt att träffa henne ogen,kolla julklappar o sånt!! På kvällen ska jag o Janis ha julmys, jag ska bjuda på köpta pepparkakor och Janis står för glöggen. Kanon mysigt, har inte umgåtts med henne på säkert två - tre år!!

På ons kommer KusinVitamin Emilia förbi och fikar. Det ska med bli himlans mysigt! Sen på kvällen ska väl jag och Hanna kanske ut och springa. DET är något som förvånar mig, att jag ens föreslog, jag HATAR att springa. Men min kondis är den kassaste som finns och det måste göras något åt det!! Får inte vara såhär. Kan knappt titta på en trappa utan att bli anfådd för fasiken!


Trötthet suger

Igår gick jag och lade mig klockan 19. Idag gick jag upp 12.30. Jag hatar att jag sover så mycket.
Imorgon börjar mitt nya liv.


På skrivfronten intet nytt

IDag har jag: städat, handlat julmat, hunnit baka litegrann och gått en liten runda på stan innan jobbet.
NEEJ! Just det ja, jag skulle ha gjort det, men gissa vad jag gjorde istället? Just det ja! SOV!
Nu blir det till att handla julmat nästa vecka, baka kan jag göra lite denna veckan. Är väldigt sugen på att testa att göra något julgodis med.


Igår kom Linda och Hanna förbi en runda, snckade lite skit. Sedan åkte jag och Hanna till lille Nicke, där spelade vi tv-spel och vi var ute och gick med hans urgulliga lilla hund. En SÖT pudel?! Visste inte att sådanna fanns,

Nu är det jobb. Och torra godisar!


Bara hockey!

Jag tror folk börjar tycka jag är tråkig. Bara hockey i huvudet på mig.
Idag hoppas jag att det blir en liten fika med Linda efter jobbet. Annars ska jag hem och sova, min exfavorit sysselsättning. Imorgon jobbar jag på kvällen, så på dagen ska det förhoppningsvis bli lite julhandel, Mat menar jag då!

Ska ju bakas lite pepparkakor, lussebullar, kokas skinka, göras köttbullar, lite jansson och kanske lite knäck. Sen ska jag pynta litegrann också, det kanske kanske blir en liten liten gran detta året. Det återstår att se!  Det är mycket att göra och det är inte lång tid kvar.

Innan tänkte jag att jag hade all tid i världen på mig, nu är det 5/12, 19 dagar kvar till jul. Tusen saker att göra! Men jag är inte speciellt stressad, jag gör det som hinns med. Det viktigaste är ju faktiskt att NJUTA av julen. Stressar man bara omkring, är det ju ingen mening att "fira" jul. Då kan man lika väl sitta hemma och bara slappa litegrann!!



Hejarklack som fått något surt nerkört i halsen?!

Igår var det match igen. Det gick inte hela vägen nu, och jag klandrar delvis klacken. Några surare skitstövlar har jag aldrig stött på. Halvalkoholiserade karlar som står och skriker "Judas" när matchen är över. Men inte f*n peppade de något under matchens gång!!!
 
Folk som går på match, måste väl stötta sitt lag. Hur tänker en människa som går dit och står att klagar på sitt EGNA lag!??? Jag fattar inte? Hur tror en sådan människa att laget känner, när det står folk och grinar på läktaren, för att det inte blir precis som dom ville! Gissa en gång, tror ni det gick precis som killarna tänkt sig när dom satt i bussen på väg till Tingsryd? När dom tränat, tränat och åter tränat? När de satt i omklädningsrummet precis innan matchen? TROR NI DET??!!!  Det tror inte jag.
Jag tror de var så otroligt besvikna igår, och många i "klacken" har inte ens ett uns VETT, innanför pannbenet, att visa att de ska vara otroligt nöjda med sig själva, fastän det inte gick hela vägen. 

 Vi borde vara lite realistiska, KHKs toppenkillar har varit EN, EN ENDA (ja inte ens det än), säsong i div.1. De har varit superduktiga! De kom  från tvåan och gick till ettan! Låt de spela in sig! 
Hur gick det när ni bytte från trehjuling till vanlig cykel? För mig gick det inte bra, jag körde rakt ut på ett stort fält, med högt gräs, såg ingenting. Men NU kan jag cykla, jag lärde mig tillslut.

Jag är besviken, absolut INTE på KHK, utan på halva klacken. Ibland tog alla i, absolut, men det dog ut lika fort, som min storlek tar slut på rean (fort med andra ord). Det är besvikelse. Att heja är en stor del av sport ju! Varför inte lämna tråkiga negativa surgubbar hemma,(eller gärna på vägen och aldrig hitta dom igen!) och bara släppa in glada människor, som är där för sporten och för laget, stämningen och allt annat som hör hockey till?

Nu är jag nästan för negativ, börjar ju nästan lipa här när jag sitter och är arg, så då ska jag höja bloggen, genom att ge en eloge till de personer som faktiskt hejjade på utav bara helv*te! Vi var ett par stycken!!  Det var roligt! När målet kom kände jag den stämningen som fick mig att börja älska hockey! När folk skut

Gu så roligt!Tack Ebba

Ebba kommenterade mitt förra inlägg.Jag blev faktiskt glad!! Tack så väldigt mycket för svaret!
Men jag tycker faktiskt inte att sallad är roligt, en ögonblicksbild för mig skulle vara en vacker bild som talar om MER än, både en uppställd bild eller en sallad på Waynes.

Nu kommer inte jag på mer, men tack än en gång för att du svarade. Det tycker jag var en bra gest!!

Sov gott mina vänner


är Ebba von Sydow besläktad med Dunderklumpen?

                                                                


Jag personligen tycker Ebba är väldigt lik den lilla flickan i Dunderklumpen!! Nu gör inte bilden på gänget i Dunderklumoen sig rättvisa. Men jag tror de flesta vet hur lilla flickan ser ut.  Idag gjorde Ebba en gran på "efter 10". Hon satte upp ca 200 bilder från "Ebbas år" i granen.

Hennes mamma hade set bilderna innan och sagt" alltså sådanna här bilder finns ju inte". Med det menar hon, enligt Ebba, att när hon var ung radade de upp sig innan de fotograferade, de tog inte heller bilder på sin mat, sin kaffe eller sina skor. Förmodligen är hennes mamma född i mitten av 1900-talet och jag har frågan:

 Ebba? Hade du varit intresserad av att se bilder från din mammas potatismos, när du var liten`? ÄR det verkligen intressant med halvtråkig sallad eller en smaksatt latte??

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Vill inte låta elak, men Ebba (vilket många redan vet) är inte den skarpaste kniven i lådan, Men något är det ju.. Hon är chefsredaktör


RSS 2.0