Facebook är skit

Hej igen

Varför skaffa facebook? ALLA bilder, filmer etc du lägger ut, ägs inte längre av dig, utan företaget. Det vill säga Facebook. Det är skit ju!!


idag har jag inget att säga

idag har stämningen varit helt fel från början. Hockeyn gick inte hem, alls. Så himla tråkigt. Men De är ändå så duktiga.
Jag o Lina var lite på pikalurven igår, därav dansandet till "cant touch the puck".  Haha förvånar mig inte om folk börjar bli lite rädda nu, vi kan inte vara friska. Mohaha

dialekt och stavning

Jaja höhö, jag kan inte alltid vara helt felfri.Måste lämna uttrymme för andra;). Men nu gick det ganska bra?

Kram på er era gosisar


Har

Varot ite nu, et var skoj-
Jag längtar tills imon. ska på hockey...muyms

1 - 4

Satt och följde matchen på nätet, skrek lite när sista målet kom. Sitta och skrika på jobbet är ingen höjdare.
Grattis killar, ni är kanon!!!


Nu ska jag ta mig ett snack med kudden, kanske ta mnig en fralla först.


Riktiga vänner

En riktig vän för mig är en ärlig människa som jag kan lita på. En som ställer upp i vårt och torrt utan några krav.
En annan grej som för mig är viktigt är att man är så pass bra vänner att man inte behöver höras 24/7,man vet var man har varandra ändå.

Några jag däremot tappar förtroende för är människor som säger ex. Då kan vi träffas etc, o sedan skiter i att höra av sig, låtsas som ingenting, inte svarar när man ringer/smsar  o s v. Kan man inte vara ärlig nog att säga: Jag vet att vi skulle träffas då, men just idag känner inte jag riktigt för det, går det bra? Kan Du inte säga så, då klassar jag Dig som en oärlig mes! Och sådanna kan jag vara utan! 
För mig visar det att personen i fråga, uppenbart, skulle bli sur om jag gjorde så tillbaka. Plus att den tror att JAG skulle bli det. Jag blir inte arg på människor som ändrar sig. Jag blir arg och besviken på människor som inte står för det, tappar förtroendet och sådanna personer, dom mina vänner, klarar man sig utan!


Hissa & Dissa

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3421

Vad ska man säga?? Inte annat än att man blir lite stolt...

Har kanske blivit lite väl mycket hockey i denna bloggen, och innanför pannbenet på mig. Men det är ju så bra och roligt!!
Jag är liksom helt uppe i att, nästan lite väl mycket. Har t o m börjat läsa sportbilagorna till alla tidningar på jobbet!! Jag är inte sportfanatiker egentligen, hara bara fått lite dille av sjukdom.


Själen

Jag är rastlös i själen lite, vet precis vad et betyder. Denna gången är det ändå ett rätt bra rastlös i själen...
Vill bara prata prata prata med filk hela tiden, men har egentligen inget att säga. (det låter rätt deppigt, men läs det på att positivt sätt)

  

Ögonkontakt

Ögonkontakt är trevligt! Det gillar jag väldigt mycket! Är himla glad åt det.

Igår vart det helt underbart, spännande som attans. Hade en klump i magen. Men det är ju faktiskt en hel del av grejjen!
Mysig dag med vänner o fika annars.

Idag är det samma sak som gäller, fika då alltså


En suspensoar luktar hallon

Nu är det snart dags för att hämta den sista tvätten, det är ungefär, jättekul!
Började alldeles för sent med tvätten, vilket inte är så bra. Måste vara utvilad tills imorgon, när det blir Kristianstad och KHK. Måste ju kunna heja ordentligt.
Himla tur att vi fick tag i en bil, hade inte varit speciellt roligt att åka tåg, hade ju kunnat bli hur sent som helst.
Fast jag tyckte vi skulle kunnat åka med HockeGrabbsen. Lina trodde inte det skulle gått, det tror jag. Vi är ju trots allt ett par söta tjejer. Ska hoppa i en hockey bag. Lär säkert lukta gott... Ligga där och snosa på en suspensoar! Hmm...såhär kan det gå när man låter tankarna skena. Lika bra att låta bli...
 
Innan idag vart jag och fikade med mamma och hennes snygga polare. Dom är toppen!  Och så ska de ut på fredag, kankse kikar förbi då en runda. Jag är ju trots allt stor nu. Fast de tycker säkert jag är en liten plutt. Folk brukar tycka det. Men jag är iallafall den STÖRSTA bäbisen i deras umgängeskrets. Alla mammas kompisar tyckte det var himla bra när hon fick barn, för då planerade de att de skulle få barn, när jag var lagom stor barnvakt.

Nu ropar tvätten på mig!


Relation och eftertraktad

Har ni tänkt på att när en kille är upptagen, är han väldigt intressant för andra!? Så killar, spring ut och sprid säden.

Nu mina singelvänner, har jag hjälpt er en bit på traven!


Dröm

Ibland har man lite lustiga saker för sig, drömmer lite konstigt och så. Det har jag gjort på senaste... Nu är den drömmern förstörd. Så om jag e nere, anar ni varför.

Nej jag skojjar bara. Denna drömmen höll mig lite glad, men jag går absolut inte under för det.

Hej


Hemskt mycket död omkring mig nu

Idag är jag både trött och hungrig, så jag dör.
Men ska snart äta mumsig mat på jobbet! Inte alls fel. 

På onsdag ska jag, Lina och Co åka och titta på KHKs match, i Kristianstad. Ska bli himla skoj. Innan det ska vi springa lite på stan. Det blir med roligt.
Allt är himla roligt!!



"Vet du vem jag är?" -"Döden"

Alldeles nyss, eller jag för ett par timmar sedan kanske, kom döden och knackade på!
Ja, jag skojar inte! Jag är i stort sett död. Det har varit fullrulle och nonstop från kl 8.30 i morse. Jag och kollegan har suttit i 20 minuter ungefär, annars har det varit spring, hit och dit.
Nu sitter jag. Vilket inte är så bra, för då kommer döden över en. Eller koma som det också kallas...Förutom idag.


Uppdat:
Underbart att varit på match. Det gör mig faktiskt jävligt lycklig. Vilket är konstigt, kan inget om hockey, ja knappt sport överhuvudtaget. Men har minsann läst på litegrann nu.
Nu borde jag gå och sussa mitt huvud, om jag nu inte ska dö.

Denna texten är fin, om det är sant:



Eva Rusz

Helt allvarligt, hon Eva som skriver om relationer på aftonbladet.se, verkar inte vara speciellt smart. Idag läste jag om en tjej, som varit tillsammans med sin nuvarande i ca två år. Hon älskar honom, men är INTE kär. Hon känner även att hon inte kan ha barn med honom, då hon tror det skulle sluta i katastrof. Hon vill inte kyssa honom, älska med honom eller mysa med honom. Hon ser på honom som en trygg och generös person, det är allt. Hennes fråga är : Ska jag göra slut?
 Evas svar är:Man lär sig leva med varandra olikheter. För att ett barns ska känna sig tryggt måste man trivas ihop på de flesta områden. Samt att sex, tillit och god kommunikation är , enligt forskning, goda förutssättningar att hålli ihop.
Vet ni vad hon skriver sen?? Att tjejen borde fokusera på sin pokväns goda sidor och inte tillåta hennes andra känslor att "skrämma henne".
Nu döööööör jag! Hon är ju inte kär!!!!???? Hur tror den såkallade "relationsexperten" Eva Ruzs att förhållande fungerar?
Jag har då alltid trott att kärlek är det viktigaste i en relation. Om jag skulle springa omkring och bara fokusrea på "goda sidor" kan jag ju bli tillsammans med vem som helst!! ALLA har goda sidor!
Vilket råd. Jag läste ett annat "råd" hon gav någon, detta för länge sedan, men jag minns att jag tyckte hon var riktigt korkad då med.
Tjejen med frågan: Gör slut innan du börjar må riktigt dåligt. Kärlek är en FIN sak, inget man ska leka med och ta för givet.

Eva Ruzs: Säg upp dig!!!


Föresten

Inga snälla människor som nappat på erbjudandet om att vara en god soldat för mänskligheten och skänka saker till HOPPETS STJÄRNA???


Jag är vad jag äter

...Isf skulle jag för det mesta vara en chipspåse, eller en stor påse ferraribilar.
Nu sitter jag på jobbet och kikar. Trött som gröt är jag. jobba natt var ingen enkel match. Tog mig en svängom ute på stan igår, men borde stannat hemma och sovit. Så idag sov jag till 13.20...Hann ganska lagom till jobbet.
Så ikväll springer jag nog hem och duschar och hoppar i bingen med en gång. Imorgon blir det jobb och efter det hockey! Fab.
På måndag är det lite möten på förmiddagen, och tänka sig, jag fick hoppa in och jobba i 4 timmar på kvällen. "Tack! Julen är räddad!!"
Nu ska jag sitta här och vara söt och glad, det folk tror mitt jobb går ut på!
Är det inte roligt att vara stereotyp ibland?

"Förlåt att jag är sen"
" Nej Josefine, du är en tidopptimist"





Ensam med nostalgi

Ne jag ska inte sitta här och tycka synd om mig själv. Elina mådde illa och fick gå hem, så nu sitter jag och lyssnar på Led Zeppelin. Underbart och nostalgiskt! Ännu mer nostalgi fick jag ju när Julia skrev en liten kommentar!! Tack Julia, fy vad glad jag blev!
Vi har nämligen inte hörts på hundratvå år och det har varit alldeles för länge av att bara inte veta. Om ni nu förstår.
Julia är en Janis, och det blir man nämligen inte bara sådär. Så därför är det extra kul att ha en kommentar av henne!
Hon skrattar lika högt som mig och det är det inte heller många som gör.

Nu vet jag inte vad ag ska göra, dricka kaffe och baileys tror jag



Alla mina små läsare

Lämna gärna en kommentar när ni ändå har vägarna förbi!



Önskelista

...Hade jag precis skrivit ner här, men då håller bloggen på att "coco", så jag blir galen själv.
Nu är det slut med det.
Så ni får ist veta att jag är trött, ska ut en runda med Elina och att jag ska vila nu innan, för nu blev jag sur. Blev också väldigt sugen på att göra om bloggen igen...Vet dock inte hur, plus att jag vill göra en ny header! Svårt utan programm till det juh, höhö

fungerar det?

Coca cola

Årets Coca cola reklam är skitdålig...Förra årets var bättre jämför o se själv

2007:




2008:




Vad tycker du??

Uppdrag granskning/ Cecilia Ahlquist

Kollar på Uppdrag granskning nu, jag säger bara fyy f*n.
Det handlar om vanliga människor, i Sverige, som tvingas leva som djur. Bland kackelackor och andra småkryp, bland möggel och andra hemska saker, som INGEN borde få leva med. Hur fasen kan hyresvärden låta det gå så långt. Sedan sitter Cecilia Ahlquist, Newsec (fastighetesägaren) och i stort sett skyller på hyresgästerna! Hur kan det ha gått så långt? Varför har inte kommunen gjort något?
Jag trodde ärligt inte sådant fanns i sverige. Så perfekt som det är i detta landet!
Fan(rent ut sagt) vad jag tycker synd om dessa människor. Hur kan det få bli så?
Vissa har försökt hjälpa dom, men utan framgång, uppenbart! De har sökt nya lägenheter, men inte ens när de hade en läkare med sig, fick de hjälp. Hur kan man e ner på människor så mycket?
Dom människor som låtet detta passera utan att hjälpt till har inget vett i kroppen, de har ingen aning om vad människovärde innebär. Jag är RIKTIGT FÖRBANNAD nu!!




Moffin

Nu sitter jag och Syster Yster och tittar på tv, har krängt en varsin JÄTTEmuffin, jag har bakat. Mums. Snart kommer Sandra och hjälper oss att seeega.
Har köpt biljetter till hockeyn i april !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fick bli ståplats. Spelar egentligen ingen större roll, är ju samma match ändå!
Har lite dilemma, har ju bestämmt mig att börja spara, vilket denna månaden gick sådär. Sedan har jag tröttnat på håret, vill fixa lite med det, vilket kan kosta en summa, sedan vill jag ju ha min kamera, vilket kostar en del det med. Har ju så svårt att prioritera. Sen är det ju julklappslöning detta. Jau jau, jag löser det, som vanligt.Höhö.
Min lilla plutt ska ömsa igen, så blir ham stoooor! Haha tycker det är så roligt, han verkar må bra, har (som vanligt) varit lite orolig för honom, han har verkat lite hängig, men nu vet jag ju varför!

Sötnos!

Nu är det tv



Kramp i kroppen

Jag har tränat mycket idag, kommer vara helt slut i kväkk och imorgon är jag säker på att jag kommer ha träningsverk.
Jobbar natt imorgon så ska vara uppe så länge som möjligt ikväll, för att få vara utvilda denna gången, ska ju jobba själv. Men det kommer nog gå bra!!
Ikvälll ska jag kolla film o ha myskväll med Snadra. Då blir det chips!!!!!!!!!! Liksom plus, minus, noll för dagens träning, men sådan är jag.
Nu ska jag gå o möta Polly och bruna ner mig lite.



Mysväder

Idag är det sånt regn och rusk ute...Kommer kankse frysa ihjäl när jag går hem. Är väldigt trött idag. Sov kanske tre timmar inatt, satt uppe och tittade på film. Narnia, den var mysig. Förhoppningsvis ska jag träffa Lina sen och ta en kaffe. Var en evighetsedan jag umgicks med henn!

Ikväll ska jag på ett möte, som i sluändan kommer inkludera mer jobb. Har egentligen inte tid, men måste ha mer jobb känns det som. Stänger här över jul!!!
Jag tänker jobba ändå!


Trött i benen

Jag får börja träna benen innan april, för jag skiter i om jag ska stå, på matchen ska jag minsann!! Men nu när jag ska köpa biljetter, kommer jag inte ens in på sidan. Är det meningen att jag ska tycka om fotboll ist?? Det vägrar jag!
Det är tröttsamt att jaga biljetter!!


Charlotte Perrelli & Feng shui

Eftersom jag råkar vara Charlotte Perrellis största fan, nja inte största kanske, men bästa;) så läser jag henne blogg dagligen. Det har jag gjort sen hon började skriva den och hon är en jädrans inspirationskälla när man känner att humöret börjar bli lite halvdant och motivationen inte är på topp. Himla duktig affärskvinna plus att hon har hand om två småpojkar och ett stort hus, PLUS!!!Hon hinner göra det hon trivs mest med, på arbetstid!Lycka! (Tänkt att få sjunga, äta chips och titta på hockey dagrana i enda;) )
Iallafall, på hennes blogg har någon tipsat om Hoppets stjärna. En fin sak att göra för andra. Skänk allt man inte behöver. Det måste ju vara Feng shui om något, glädja en annan människa OCH bli av med allt du själv inte behöver/vill ha längre! Detta ska jag göra. Handla lite mat och rota igenom garderoben etc, ge bort och känna mig nöjd! Med det lilla jag gjort, sedan ska jag peppa omkring mer och göra detta så ofta jag kan. Det tycker jag att du med ska göra!
Det kostar 88:-, 88 YNKA :-
Och vet du??
Om du tycker det är för dyrt borde du inte äga en pryl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Plus att skriver du en kommentar här, om du har något du vill skänka, så kan jag fixa det!
Snälla! Tipsa om detta! Det är ju en snäll sak att göra!


Tre kronor

Finns bara ståplats kvar till Tre kronor matchen i april. Nu är det officielt, jag gråter blod!



Tjockis och migrän

Idag känner jag mig som en redig tjockis. Igår och i förrgår åt jag massa godis idag har det varit ostbågar och "middag"-vårrullar.  Flottigt och äckligt. Så nu har K åkt och jag ska ut och gå en liten prommenad med Sandra, sen tar vi nog en mysig kopp te och bara pratar skit.
Jag har ont i huvudet idag och orkar inte gå någon längre runda. Igår fick jag nämligen migrän anfall. Det började med att jag inte kunde se så bra, det liksom flimmrade framför ögonen på mig, sedan fick jag riktig huvudvärk, så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och tanten där sa att det lät precis som migrän. Så jag hoppas väl att det stämmer, hypokondriker(stav?) som jag är!



Wall-E och sopor

Vi har nyss kollat på Wall-e. Vilken underbar film!! Den är lätt sevärd!! Så himla rolig och genomtänkt! Alla familjer borde ta en titt på den. Så hoppas jag att folk lär sig hur viktigt det är att man värnar om det man har! Det är viktigt, både nu och i framtiden.

Det värsta jag vet är när folk kommer med klena ursäkter för att slänga det ena med det andra! Att eko produkter är två kronor dyrare innebär inte att man inte ska köpa det. Tvärtom, köper vi det nu kanske de andra produkterna inte ens finns kvar utan allt är eko. Då blir det billigare.
Personer som inte köper sådant och har en riktigt lam ursäkt är, enligt min åsikt, korkade! De kommer föra vidare okunskap till sina barn, hur smart låter det?
Nu ska jag vara ärlig och säga att här hemma sopsorterar vi inte allt. Men jag ska banne mig bli bättre på  det! Ska säga till vår hyresvärd att de fixar en ordentlig sopstation här nere. Vi har inte plats för alla kartonger, flaskor etc ( har bara kompost/vanliga hushålls sopor).
Det borde vara lag på att man ska kunna sortera ordentligt i hyreshus.



Hockey

Jag ÄLSKAR att gå på hockey. Tycker det är superkul och det är en sådan underbar stämning! Hockey är SPORT till 100%. Vårt kära hemma lag KHK spelar idag, och sådär en miljon andra söndagar. Jag har inte kunnat gå på en enda match, mycket på grund av jobb. IDAG är jag ledig, men har helt glömt att tänka på biljetter osv. Så nu är jag lite sent ute. Känner för att gråta lite blod, men det bli inget med det.
NÄSTA söndag, hoppas jag att jag får ta och jobba förmiddagen, då kan jag gå på hockeymatch!

Jag råkar vara från Sverige...Eller va det USA??Hmm

Vad är det med världen?? ALLA på msn, inklusive mig själv, heter något på engelska! Ne nu...Nu är jag inte :back blogging! Nepp. Jag : bloggar Igen!! Jag är inte: WATCHING tv, jag TITTAR på tv.  I'm not MAD, jag är GALEN!
Jisses, skärpning nu allihopa!




Mysigt fika

Nu kom jag precis hem från en jättemysig och trevlig fika med kusin Oscar. Jätte skoj! Vi satt på Café Java. Ett trevligt ställe, precis på gågatan, så man kan sitta och titta på allt folk som går förbi, det är kul. Men innan vi kom dot sprang vi runt på alla caféer i stan, antinge fullt eller stäng (liten stad). Man kan väl inte ha stängt på en lördag? Vad tror dom folk gör då? Jo de är inne i stan med familjer/vänner o shoppar och fikar!

Här är det fortfarande inga nyheter inför kvällen. Dött och tråkigt. Känns konstig att inte jobba nu, hat jobbat de två senaste helgerna, man vänjer sig fort, så då känns det underligt att vara ledig. Tråkigt också att det inte finns så mycket att göra!
Men men, något går väl alltid att hitta på!



Thai mat

Ig¨r köpte jag och Polly hem thai mat och hyrde film och köpte massa godis! Thaimat var helt gudomligt god!! Riktigt gott var det! Jag ville inte bli mätt utan bara äta, äta och äta. Tyvärr går ju aldrig det.! Filmen vi kollade på var någon action film. förutsägbar och rätt kass. Minns inte vad den hette, men det var Keeanu Reaves(stavningen??) och han heter Tom i filmen. Gör han det, se den inte!!
Snart ska jag gå o ta en fika med min kusin, ikväll har jag ingen aning om vad som händer Klingen ska dricka öl med några kompisar, jag får se...Den där vinen i kylen lockar ju, men tycker utelivet i denna staden är ungefär lika roligt som en städskrubb!



Klump i halsen

Vilken morgon, nog att jag är morgontrött och ofta i mitt liv varit sen. Men på mitt nya jobb har jag sett till att passa tider minsann.Men i morse var jag så trött att jagsnoozade till kl 6.30!!! Jisses, börjar kl 7.00. Men jag hann precis, såg kl slå om till 7.01 precis när jag stämplade in. Puuh!

Idag ska jag springa en snabbis på stan efter jobb, om jag orkar. Sedan kanske jag o Polly ska hitta på något mys ikväll. Lite biljard och film kanske? Är sugen på mitt vin som ligger i kylen. Är egentligen en öltjej, men hittade ett sötsliskigt nybörjar vin som slinker ner litegrann enklare. Ja så det kankse blir god mat o "socker"dricka-vin?

Nu är det frulle!


Min bättre hälft

Min bättre hälft är utan tvekan Sandra. Utan henne skulle min värld se konstig ut, hon känner mig bättre än ALLA andra och jag skulle inte klara mig utan henne. Hon känner mig bättre än mig själv många gånger. Hon finns där i vått och torrt, stöttar mig utan att tveka och vet precis vad hon ska säga till mig. Hon förstår mig och även om jag ibland är jobbig så bryr inte hon sig om det, hon ställer upp ändå. Timlånga samtal om allt och inget, bara för att jag ska må bra! Så ska en äkta vän och en bättre hälft vara.  Lyssna, bry sig, försöka förstå och se mig för den JAG är och inte bara mina fel och brister! Utan älska dessa med! En människa är inte människa utan fel!
Tack så himla mycket Sandra! Jag skulle inte klara mig utan dig i två sekunder, tror jag.

Samtidigt som jag är så sentimental, kan jag passa på att skriva en rad till Jinn med. Du är också underbar!

Nu mina vänner, som inte står med här, behöver ju inte ni vara ledsna.Hoppas ni fattar att alla mina vänner betyder otroligt mycket för mig. Jag skulle ju inte vara Jag utan någon av er. Men...nu skrevs det så här. Så puss på nosen allihopa!!





Härlig kväll

Har jag haft. Alltid trevligt att träffa Polly! Vi har bokat in en ikea resa, innan jul!! Hur ska det gå?
Nu ska jag kolla Seinfeld, sedan är det "hit the bed".
Godnatt!!


Träning

Idag har jag tränat...Woow! Känns skönt, tänkte ta ett pass till, men orkade inte det. Kankse imon? Ikväll ska jag ut o gå med Polly! Det är så fint väder ute, men jag MÅSTE städa här, ska först fixa bort noppor på en kofta, men sen...stök stök!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, mer än tvätt. Skönt att jag inte valde att ha den i morse, då hade vi intr haft rena kläder! Trött o goo.
Nepp nu måste jag skynda mig, vill hinna sola en runda sen med kanske.



2 st nya böcker

Fick jag idag. ""Fly för livet" och" Marley och Jag"...Jag som tjatade om böcker för ett tag sen, kanske borde lägga ner datorn och gå och sova och läsa? Jag är sjukttrött och vill verkligen komma upp i lagom tid. Har en liten surprise till K som han ska få när det närmar sig jul, tänkte jag. Det är dags att börja förbereda den!!
Överraskningar är ju så otrligt roliga att ge bort...Och roliga att få...Hmm*pik pik*

jaja Godnatt nu!

Dragen vid näsan

Nu har jag varit hos djurDR, gick bra, kostar 400 kr!!! För att ta bort en liten liten hinna över ögonen på Ingemar! Ett jäddra rån!
Och jag var ju så glad innan, för mina extra pengar, well well...När jag kommer tillbaka till jobbet, japp, då säger min chef" Du kommer inte bli glad, men..." De har alltså fått skära ner på mina timmar!! Jag har haft ett jobb innan där jag aldrig var garanterad timmar, de kunde ringa och säga kom...kom inte. Så tänker INTE jag ha det igen. Det är skitjobbigt. Visst, jag vet att jag varje månad kommer kunna betala räkningar osv, men leva? Nepp, jag ska ha ett jobb där jag verkligen känner mig trygg. Det gör jag inte nu. Jag kommer alltså behöva ta alla små timmar jag kan komma åt. Vilket är skitjobbigt, att jag inte v´bara kan få behålla mitt schema!!!

Bye bye christmasmood!


Casholas

Givetvis blev det varken tvättande eller något annat idag.Sov riktigt länge, sedan fick jag hoppa in och jobba. Men det är inte helt fel med lite extra pengar.
Pappa kommer snart och hämtar mig för då ska vi med Ingemar till veterinären, sen blir det tillbaka till jobbet. Imorgon...ÄNTLIGEN ska jag städa.  Bland det bästa som finns är att vakna upp i ett helt nystädat,nytvättat, hem! Det känns så fräscht och härligt!


Jag är knäpp i huvudet

Jag och Sandra har precis varit ute och gått! Ja kl är 02. Vi har tagit en riktigt lång promenad, i regnet ocg pratat en massa, så himla skönt!
Nu sitter vi hemma hos henne och ska dricka lite te och äta vitlöksbröd! Mysigt.  Sen ska jag hem och tvätta och städa lägenheten så den är fin när K kommer hem på fredag. Ska minsann visa att jag inte alltid stökar ner, utan kan vara en renlig typ. Hehe, nee. Sedan vi flyttade har jag blivit lite mer petiigt med sådant...Kanske lite för mycket ibland?
Just nu sitter jag och skriver åt Sandra med en gammal kompis, på msn, F*N vad folk ÄLSKAR dessa smilegubbar.Själv använder jag någon enstaka ibland. Man behöver väl inte använda det för att vara en bra och glad människa?
Så, mina vänner, NEJ jag är inte sur, orkar bara inte se alla dessa gula gubbar i ett sms eller på msn!
Så tack om jag slipper de för det mesta iaf.


Ihålig

Det känns som om jag är jättehungrig, fast jag åt för en liten stund sen. Känner mig ihålig och mår inte alls speciellt bra. Är trött och hängig och känner mig nedstämd. Lite jobbiga saker runt omkring mig just nu, men jag hoppas att allt blir bättre och löser sig! Kanske är därför jag känner mig hungrig?


Kallt och ruggigt

Egentligen skulle jag och Anita gått ut och gått i morse. Men nepp, när ´man vaknade kände vi bara för att dra täcket över huvudet och aldrig gå ut. Men det var jag ändå tvungen till att göra, jobbet kallade!
Det är så fruktansvärt tråkigt väder ute idag. Tur att jag jobbar iallfall!
Imorgon är jag dock ledig så då har jag tvätt och tänkte ta ett storröj hemma. Sedan är det djurdoktorn på kvällen. Lille Ingemars  v. öga blir inte bättre! Stackaren! Pappa har lovat att hjälpa mig att köra ut till veterinären. Så himla snällt och han som är så rädd för ormar.
Ungefär som Anita sa idag, huvudet är ju litet och gulligt, det är resten som inte är Ok! Haha.






Lonley

Ja, inte helt. Anita är här just nu. Vi ska kanske kolla film. Men jag sjukt trött
Klingen åkte innan. Det var jobbigt, trodde det skulle bli enklare, men icke. Saknar honom redan och kommer inte träffas förens på fredag! Jag vill han honom här hos mig nu.
På fredag ska jag mysa ihjäl honom!

Godnatt...Tror jag



Torka med en handduk

När du slutat frysa och torkat av dig ordentligt (läs "kallt vatten" här under) Så sätter du dig ner. Ta en funderare på VARFÖR detta hände. Vad kan du ändra på? Finns det något du kan göra för att faktiskt få det så där underbart som du alldeles nyss tänkte? Vill du veta en sak? Oftast finns det det.
1
Le och tänk positivt.
2
Om det nu är så att det kalla vattnet vägrar ge mid sig? Då ska du veta att ALLT kan bli bättre.
3
Le igen
4
Det BLIR bättre
5
Ta nya tag och se framåt.
6
Nu JÄVLAR Josefine, nu går det vägen. Just hang in there---



Kallt vatten

Har Du någon gång gått och funderat länge och väl på en sak, som skulle kunna bli så fantastisk och underbar?! Du går där och fantiserar om saker som skulle kunna göra dig så himla lycklig, du ler och tycker livet är underbart, det kommer bli helt underbart!
"Så ska det  va, så kan det bli, det kan bli helt fantastiskt, ooh vad det ska bli fantastiskt"
Efter denna dagen med dagdrömmarna, slänger någon en hink med kallvatten över dig!
Jag tror jag precis har fått en hink kallvatten över mig!


Godmorgon godmorgon...

...hör fåglar sjunga glatt.
När jag stod och bytte om i sovrummet för någon timma sen, japp, då hördes fågelsång. Alltså inte "kra kra" Utan SÅNG!
Fåglar kanske sjunger tjusigt på hösten med, men jag blev så förvånad ändå. Eller är jag påväg ur mitt vinteride redan?!
...
...
...
Nepp, lika trött som vanligt!

Jag skulle vilja ha en egen dator nu. Men roliga program!


Helt fantastiskt

...Uttråkad är jag nu...Ska hem och kolla färdigt på min film. Sedan ska jag sova. Detta har lätt varit den tråkigaste kvällen på en evighet, tror jag.
Och denna veckan har varit en fruktansvärd humörvecka! Usch så tråkigt det är och vara arg ibland.
 

blogg.se

...är konstigt idag. "error error error"

Men ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Vad sur jag blir nu!! Varför har alla filmklipps inlägg försvunnit?? Varför ska det finnas krångel. Alltså? Jag undrar...Den som sitter och kommer på alla dessa koder, var han/hon en jävlig människa som bara skulle komplicera för alla som trodde de lärt sig något? Varför sk de helt plötsligt försvinna, när det ENDA jag ändrat på är ett typsnitt? Det går inte alls ihop i min värld och nu fördömmer jag den människa och hoppas den drar ditt...vad som helst växer. ! Åhh vad jobbigt, jag som tänke putsa på små saker, som jag själv knappt lägger märke till. När man äntligen har börjat pröva saker, nepp...Nu skiter sig allt.... "Mohahaha" skrattar elaka "Kodmannen"  nu!! "Mohahaha lilla Josefine, så lätt ska det inte vara, här finns massa hinder som INGEN kan förutspå." Jag hatar koder. Varför kan inte allt bara var enkelt???<------------------------- Jag



I don´t know

Jag har lite besluts ångest. Det är mycket prat om att åka över till Norge under nyår. Men som vanligt i detta underbara, men ack så dryga gäng, kan ingen bestämma alla dansar eftr alla och ingen får någonsin tummen ur röven och börjar bestämma.
Jag vill givetvis umgås med Klingen och vänner på nyår, annars kan jag alltid jobba. Men det känns skönt med LITE framförhållning. De senaste två åren har vi bestämmt samma vecka vad vi ska göra...Inte långt innan iallafall.



Vad tycks?


Inte helt klart än, men nu har jag gjort lite grunder som jag kan jobba på. Var faktiskt inte så krångligt som jag förväntat mig! Nu vill jag bara lära mig mer. Ska fixka en mycket finare header när kameran kommer, då åker jag ut till pappa och använder photoshop!


Gråta floder

Hittade en länk på min fasters sida. http://himlastigen.blogspot.com...
Nu gråter jag!
Jag ska vara lycklig att jag har det så bra..... Men jag gråter för jag vill att alla ska vara lyckliga!
Jag gråter floder nu!

FILM

Är helt galen i film- Nyss tittade vi på filmen "Fly boys" den var gukkig och bra. Handlar om två små pojkar, varav den ena är ny i stan och hjälper den andra undan mobbare. De blir nära vänner och börjar hänga lite på ett...flygfält. Där går de ombord på ett plan som visar sig innehålla en bomb. Vilket de inte märker förens de har lyft och är uppe i luften...
Jag rekomenderar den faktiskt, en underhållande film. (Borde jag bli recensent;) )
Någon dag nu snart ska jag kolla mina gamla goding filmer: A wonderful life och White christmas. Spännande.

Nu ska jag hoppa i bingen om jag ska orka upp i tid och träffa Faster .Ska bli skoj och umgås med henne lite!

Godnatt!


I have said it before: Gratis är godast

Gratis ÄR godast


Jozie

Hade en fruktansvärt jobbig natt att sova! Vaknade svettig och dan. Vet inte vad som oroade mig så mycket. Ska jobba natt om ett par veckor, var lite det, är lite orolig att jag ska göra något fel. Jag hatar att göra fel. Sedan var jag lite arg på min jultidning, den var liksom inte så mycket som jag förväntat mig!
(Att jag var svettig inatt är riktigt lustigt. Sover i boxer och tshirt, innan sov jag med boxer, mjukisbyxor, sportbh, t shirt, tjocktröja, strumpor och duntofflor. Detta UTAN problem. Fryser jättelätt. Men nu r jag helkonstig.)

Men just nu känns det inte som något kan förstöra mitt christmasmood!
Jag har mycket att längta till, ikväll ska jag o Klingen mysa, imorgon blir det bloggstyling och förhoppningsvis en trevlig kväll, med massa snask, sen är det julkul om ett tag...höhö.
 
När jag slutar ska jag gå runt en liten stund och titta julpynt!


Tiden går fort

Jag har redan skrivit detta, men tiden går såååå fort. Snart är julen här och jag längtar massa!! Detta är vår FÖRSTA jul i VÅRT egna hem!
                                                                         Jag vet Lina, det är min favvobild! ;)
 Det börjar kännas lite speciellt. Jag vill köpa pynt och börja pynta redan nu. Ska bli så roligt att börja samla på sig massa. Givetvis har jag redan en del julsaker, men nu kan jag ju ha mer, eftersom jag har fler rum att dekorera!
Julkorten är redan köpta! 10 st fina julkort där en del av pengarana går till cancerfonden! Så en liten god gärning i det hela också. Då är det ju lite "nyttiga" kort med! 10 st räcker. Hade inte tänkt att skicka till varenda vän. Några stycke bara och gamlingarana man inte träffar på julafton kanske? Vem skickar du till?


Jag slutar snart, då ska jag hem o krypa ner i sängen och läsa min tidning med massa JUL i! Drömma mig bort och PLANERA!! Det är ju en stor del av nöjet tycker jag! Planera godis, mat, glöggfester, klappar, pynt, pyssel osv.
Får se hur mycket pengar jag lägger på julen detta året, förra året la jag faktiskt en hel del! Wonderfull!


Ett mysigt liv

Igår blev maten ungefär hur god som helst, nudlarna blev dock lite kladdiga, men ändå...Och bananpaj? oj så GOTT!! Vi kollade två filmer, den nya Indiana Jones och Shrek(min personliga favorit). Indiana Jones filmen var redigt dålig, fy. Men jag hade iaf jättemysigt igår.
Imorgon kommer Klingen hem!! Då ska vi med laga mysmat och mysa runt bara! Helt underbart!
Jag har klarat mig ganksa bra nu, trodde inte att jag skulle kunna sova när han var iväg. Men det har gått väldigt bra, det är nyttigt att få sakna varandra tror jag minsann.



Idag fick jag även hem filmer från LOVEFILM. Gamla goingar, har alltid gillat gamla filmer, precis som med böckerna. Iallafall blev jag medlem i det, skaffa poäng på Gratisbio.se plus att jag får se gratis filmer i en månad=) Och jag älskar att kolla film!



Lets clean house

Varför är det ofta svårt att få tummen ur röven och ta tag i saker? Exempelvis svinstian man just för tillfället är bosatt i!
Det är inte rättvist alla gånger, jag kämpar med min självdisciplin, det har gjort ett par gånger om året så länge jag kan minnas. Men den vill aldrig riktigt infinna sig till hundra procent. Tur är väl det, att detta endast gäller saker som påverkar mig personligen, inte arbete etc.
Men det hade ju inte varit helt fel om jag kunde vara lite mer organiserad i hushåll osv.  Men helt ärligt... Det börjar nog faktiskt ta sig, sakta men säkert.
Det får nog bli mitt nya motto "sakta men säkert", även om det är tvärtemot vad jag är. Ska det hända ska det hända på riktigt!
Alltså Ska det hända, ska det hända på riktigt och säkert ?!

Nu mina vänner:



The cat in the hat

Jisse, vad hände med den gnutta självdiciplinen jag hade ett tag för ett par veckor sedan??
Jag vill lägga mig och sova och sedan gå upp i tid imorgon, äta duscha städa o fixa grejjer!!
Men jag sätter mig och tittar på branfilm ist...



Äntligen hemma

Nu sitter jag hemma i min ensamhet. Eller jaa Ingemar är ju såklart här, men han låter jag vara i terrariet.
Har gjort en kopp te och lite frallor och krupit upp i soffan. Är sugen på en bra bok, men har inga hemma, så det blir lite TV nu. Kanske en liten film.
Det har gått bra det här med att vara själv, trodde jag skulle må rätt dåligt faktiskt, men jag har inte tänkt så mycket på det. Men det är ju givetvis mycket mysigare att ha Klingen hemma.
Vin med Anita får det bli imorgon ist, men thaimat, bananpaj och film. Så mysigt!! Det längtar jag till!




En sjuhelsikes bra låt, med en sjukt duktig sångerska. Detta är nog bland de absolut bästa låterna på jorden, genom tiderna!!! Blir helt superglad när jag hör den!
tyvärr inte bästa ljudet, men what the hell...Feel the rythm!

Gillar du BIO???

Jag tycker det kan vara mysigt att gå på en bio ibland. Därför blev jag medlem i Gratisbio.se . Du får gratis biocheckar, presentkort m.m. Så klicka på länken, då blir du värvad av mig. DU får poäng, jag får poäng och alla är nöjda!
Nu ska jag fixa gratischeckar till mig.



Bokmal

När jag var liten var jag en riktig bokmal, de tendenserna finns fortfarande kvar. Fast nu slukar jag inte bok efter bok efter bok längre. Nu kan det gå ett par månader mellan böcker. Men igår började jag läsa en bok/detta är en sk "flick"bok fr 1945) som jag ÄLSKADE. Den var så mysig, så jag var tvungen att läsa till jag inte orkade hålla ögonen öppna inatt. Detta resulterade i att jag inte alls gick upp i tid till körkskolan idag, utan sov otroligt länge. För att sedan gå upp, göra en kopp te och två ostsmörgåsar, krypa ner under täckena och läsa färdig hela boken. Det är en sån bok som bara är så mysig, om än lättläst, rolig och ger en lite inblick på hur det var förr, ja...63 år sedan.  Jag älskade sådana böcker när jag var liten och jag gör det fortfarande. Det är nog lite "nostalgi" över det hela.
Att jag hittade den i en liten antik affär gör det hela ännu bättre ju! 5 :- och en hel natts underhållning. Det är inte vanligt för folk i min ålder!
Jag minns när min Pappas fru tog hem kassar med böcker som hon eller hennes mamma hade haft när de var tonåringar. Där hittade jag med en hel del guldkorn.
Det är mysigt att läsa. Jag skulle kunna sitta dagar i streck i myskläder och läsa. Det har jag fått efter min mamma och mormor tror jag. Tyvärr blir det ju inte så ofta att jag läser så mycket längre. Men ibland så...



Några favorit böcker ni har??


Godnatt

NU ska jag hem och krypa ner i sängen
Godnatt

Veckan

Mån:  Träna och/ellerkörskola, jobb,vin/öl m Anita
Tis:  Jobb, thaimat o film m Anita
Ons:  Träna och/eller körskola, jobb
Tors:  Jobb, träna, hälsa Klingen välkommen hem
Fre:  Åka till Faster och bloggstyla, förhoppningsvis myskväll
Lör: JOBB
Sön: JOBB

...Väldigt ointressant.

En sak...Är sjuuuktligt sugen på thaimat, vet inte ens om jag tycker om det

Guttentag

Nu har jag börjat jobba, har en hel del att göra pga lathet/ovethet från personen innan. Så tar en bloggpaus innan jag forsätter.
Igår åt jag så mycket så det nästan räckte för en vecka framöver, två frukostar, varav den ena gigantisk, kroppkakor(iofs bara 2, då jag inte tycker det är jättegott) efter det limetårta(2 bitar då jag tyckte den va JÄTTEgod), sedan var det 20års fest och baguetter, kex, ost och pasta sallad. Och givetvis GODIS!! Mmmmm ferarribilar! Godaste godiset som finns.
Jag trodde jag skulle vara mätt hela dagen idag också, men jag är redan dööö hungrig!! Ska rota runt lite i kylen här och se vad jag hittar!
Igår var det jättetrevligt, men jag var så himla trött och började må illa så jag gick hem när de andra skulle ut. Minns inte ens att jag var på väg att somna. Somnade nog som en klubbad oxe. Fredagen var störtskön, så länge sedan jag gick ut med Polly och det är alltid roligt att umgås med henne. Även om jag den sista timmen förmodligen var dn tråkigaste personen i världen. Dö trött och ville bara hem och sova. Tillslut fick jag med mig Klingen(mutade med hamburgare) så vi gick hem och sov.
Har varit en helt ok helg. Lite tröttsam bara.
Tråkigt var att jag inte var så lattjo igår på 20års fest. Får bjuda lilla 20åringen på middag nästa gång hon kommer hem!
Nu måste jag jobba

Vinteride... eller koma kanske?

Kommer jag någonsin bli pigg i hela mitt liv? Jag gick hem så jag låg i säng kl 3 ungefär. gick upp strax efter 6. Så jag är trött. Ordentligt med trött! Men så är det ju att vara ung, säger alla. Man ska kunna vara uppe och knappt sova, det har jag iallafall hört. Ska försöka att inte lyssna så mycket på andra.
Sedan ska jag på middag hos Klingens farmor och farfar, efter det på 20års fest. Funderar på att gå ditt i mjukisbyxor och låtsas däcka i deras badkar. Så jag får lite sömn iallafall!!
OM jag nu skulle kunna ha varit pigg idag, hade jag ändå blivit trött, för jag åt så mycket frukost så jag ser ut som en gravid person, så nu är hela min kropps blod nere i magen och arbetar. Så huvudet är helt tomt!

Sen är jag lite besviken på mig, att jag inte läst på mer om den där kamera. Jag vill gärna ha en kamera. Kan ju inte ens beställa en ny förens på måndag!

Nu ska jag dränka mig i kaffe innan jag lägger mig i koma!


RSS 2.0