Bzz bzz

Nu sitter jag hemma hos Polly. Bi är dö tjusiga, utklädda till bin!! Kommer lägga upp bilder zå zmåningom;)
Fick min kamera idag, men vilken besvikelse!!! Var en sån utan laddningsbara batteri??!!! Finns det ens sådana kvar?? Så på måndag blir det retur! Jag som var så glad att jag äntligen hade fått den!!

Jaja nu ska jag vara zozial!!

Bzz bzz


Idag

Idag är det party, jag ska vara utklädd till humla! Bra och enkelt. Nu blir det körskolan och stan med Polly

Ha det bra


Mjukost

En absolut favorit reklam!


Ginger

Jag har fuskat! Idag när jag var i affären, köpte jag glögg, ädelost och pepparkakor! Det är inte ens november och för mig innebär det aTT jag fuskar lite. Ungefär som att öppna julkalendern i förtid...BIG NO NO! Men kunde helt enkelt inte låte bli. När jag kom hem, hade värmt glöggen och kröp upp i soffan, blev jag sååå lycklig! Julen är snart här och det ska bli underbart! Så mysigt. Jag älskar julen, all mat och allt myspys och pyssel. Ja allt som hör julen till!!
Nu började jag längta rejält!



Detta äret kommer bli kanon, tror hela familjen(mammas sida) kommer vara samlad, det blir en del.
Plus att just nu längtar jag hur mycket som helst efter mormor och morfar!! Då blir det extra mysigt att tänka på julen!


Zzzzzzzzz

Jisses vad jag är trött! Skit är det att jag inte kunde somna innan idag! Men det är ju inte så himla mycket jag kan göra åt det nu.
Har bakat en del, ätit fralla, druckit kaffe sorterat papper och varit trött. Hang in there!Men det gör jag
Ska bli skönt att komma hem och nanna lite. Först ska jag bara ge Ingemar sina ögondroppar, min lilla plutt är ju lite dålig i ögonen! Inte alls roligt. Känner mig som en dålig Matte. Får ganska så lätt dåligt samvete, även för saker man ABSOLUT inte ska ha dåligt samvete för! Sådan har jag varit sedan jag var liten. Kunde inte kolla på Pingu, då började jag alltid gråta. Först nu på senare år jag insett att Pingu faktiskt är den taskiga och inte alls blir mobbad, så som jag trodde!
När jag var ybgre kunde jag vara ganska elak mot andra, eller ja, lite små retig, men elak vet jag inte? Så det är säkert inte många som tror jag är en liten mes, vilket jag faktiskt kan vara. Superkänslig är jag. Tycker inte om när folk mår dåligt, oavsett om jag bryr mig om de eller inte. Bryr mig ändå, alltid lite för mycket. Det är inte alltid en posotiv egenskap!
Men det har jag fått lära mig leva med! Annars får man helt enkelt ta tag i saken och göra något åt det. Hatar att klaga över saker jag egentligen kan ändra på, värsta som finns, människor som inte tar tag i saker utan bara gnäller. Det är VEKT, tycker jag.
Men jag, jag tänker ta tag i detta någon annan dag, om jag känner för det, när jag är piggare!


Nattizzz

Nu sitter jag och jobbar natt. har bjudit Linn på en nybakad muffin också. Jag och mamma bakade muffins efter middagen idag! Mums!! Choklad muffins med chokladgegg i! Gott gott
Kan skriva receptet imorgon, har inte med mig det nu!

Sen ska vi baka frukostbröd och kladdkaka till fikat imorgon!...Älskar att baka, blir lite konstig när jag inte får göra det! Är lite som en drog! En bra drog, som alla gillar!!
Laga mat älskar jag också att göra, idag blev det en "ny" tomatröra/sås med färskpasta. Riktigt gott!!! Inget riktigt recept med mått och sånt.
Men rödlök och gullök, som får "smälta" i smör(bli genomskinliga),
aubergin, som får fräsa med en stund.
krydda efter smak, oregano, basilika, salt, peppar, lite spiskummin, chilli- och caynnepeppar.
Sen en burk krossade tomater och vanliga cocktailtomater.
Sedan får det koka upp en stund och efter det stå och puttra på svag värme ett bra tag!!
Blir mumma!!

Jag är sjuuukt trött redan nu. Har inte sovit alls idag!
men men, jag får sova imorgon.
Godnatt allihopa!


Klubbad oxe

Jag sa ju att jag skulle vara uppe heeela natten och sova läänge idag! Men icke, jag somnade som en klubbad oxe hemma hos mamma vid 23 och vaknade för ett tag sedan. Så jag får försöka sova ett par timmar i eftermiddag, innan tvätten och maten!
Går nog bra det!

Nu är det frulle som gäller mums!



Update

Ehh varför kom detta i utkast?
Jaja nu ör jag hemma, ska snart börja koka tomatsås, ju längre ju godare, sen städa lite.Ser för jävligt ut här och jag blir stressad av det!
Har precis gett Ingemar ögondroppar så nu kryper han omkring i mitt knä o gosar!!

Nepp nu ska jag fixa lite o försöka sova en aning.Hörs inatt!

En liten pojke på 70 cm och 305 g

Jag och mamma har nyss, eller ganksa nyss, ätit middag. Torskfilé (ekologisk såklart)med räkstuvning och potatismos, sjuttsingens gott!! Snart ska vi titta Desperata Hemmafruar! Lite arg för jag missade det sist, tydligen hände det en massa då?!

Hos veterniären gick det ok.Jag/vi har en liten pojke på ca 70 cm och 305 g. Så liten och söt. Han var inte för tjock utan såg ut att må bra. Det enda är ögonen som det fastnat skinn på, efter ömsning! Så jag fick köpa ögondroppar som ska på två ggr om dagen! Det klarar Ingemar galant.
Det roliga är att de förra ägarna sa att han var 75 cm sista ömsningen...De verkade inte kunna speciellt mycket om ormar. Sa en massa som inte alls stämt överens på Ingemar!

Nu ska jag galoppa in i soffan och mysa...Ska försöka vara uppe länge inatt så jag kan sova läääääänge imorgon.Känns konstigt att jag VILL göra det!
Så jag återkommer säkert senare


tic tac

Just nu går klockan sådär sakta, men jag sitter ändå och önskar att dagen var lite längre. Slutar 15, har lite ärende att göra på stan, sen kommer Fester hem och ska hjälpa mig med msn, efter det ska jag hinna till veterinären 17.30, övningsköra och sedan äta middag hos mamma kl 19. Tror inte jag kommer hinna köra så mycket, får kolla om pappa hinner innan djurdoktorn!

Fick mitt nya schema idag, är nöjd med det!!
Ska börja jobba varannan helg, så det kommer förhoppningsvis klirra lite extra i kassan!! Det är aldrig fel!!!


Slutar om en halvtimma, underar om det kommer kännas som en evighet!`??


Fungersr...Fungerar inte

Jaha, här sitter jag med en gammal dator som knappt fungerar. Men den får duga tills jag har råd med en annan...Pappa tycker MAC, det tycker nog jag med!!
Idag ringde dom och sa att jag inte behövde jobba.Blir lite kinkig då det står på  schemat och jag faktiskt inte är timanställd. Plus att jag har en skitlön och behöver mina pengar! Jag har även varit sjuk en dag denna månaden!!! Jävla skit pengar.

Men, MEN, jag var på körskolan!!!!!!! * tututuuut*(trumpetfanfar). Det gicka ganska bra, sedan körde jag, det gick rätt så bra, kan alltid gå bättre. Det är jobbigt med mörkerkörning tycker jg...Läskigt!! Jag är mörkrädd och jag o pappa körde på någon liten skogsväg som jag inte tyckte om. Men jag lär mig. Ska även köra lite imorgon med. Och så hoppas jag pappa kan köra lite oftare. Behöver det nu. Eftersom reglerna tydligen har ändrats och man måste göra upp-skrivning/körning inom en viss period. Skulle vara skönt att kunna ha det överstökat och känna att jag med gott samvete kan fortsätta att köpa skor!

Imorgon ska jag till veterninären med Ingemar. Äntligen ska min lilla plutt få bli undersökt. Är så nervös att det ska vara något större fel på honom och att det inte kommer vara lätt att rätta till!!


Ska snart gå och sussa, imorgon blir det iallafall jobb! Kl 7 börjar jag och man måste ju se proper ut!!
Ska kankse slå en pling till mamma innan jag somnar med!!
Godnatt



Utseendefixerad

Jag vill ha nytt utseende till bloggen nu nu nu!!
Denna veckan skulle min faster förhoppningsvis komma in=).Men nu är det så att Kirre tar med sin dator när han åker imorgon, och den datorn jag har(aldrig använd och jääääääääääättegammal), är väldigt seg. Men det kanske inte gör så mychet.Höhö.
Kanske får kolla runt lite på datorer. Får fundera på det iallafall.

Iaf här sitter jag och är proppus mättus! Med andra ord, väldigt mätt på våfflor! Vill bara sätta mig och somna i soffan nu, vilket jag säkert kommer göra. Vi ska kolla på film ochibland tycker inte jag det finns något bättre än att somna på soffan!!



stopp stopp

Tänke att jag skulle ta en lååång skön och varm dush innan. Så det gjorde jag såklart...När jag skulle hoppa ur duschen så var hela golvet som en sjö!!!! TOKIG!! Jag har aldrig rensat avlopp innan, så jag gav det ett försök, inte det roligaste eller frächaste jag varit med om, det vill jag lova. Det blev ändå inte bättre. Men sen kommer snälla Fester och ska hjälpa mig med datorn, så han köper med sig någon slags "Bla bla soda" som är frätande. Så det kanske hjälper.
Ham skulle köpa glass till våfflorna med!!
MUMS vad gott



Underbar

Vet inte om denna låten gör mig lycklig när jag är lycklig eller nere. Har ännu inte upptäckt om den kan göra mig olycklig vissa stunder, men det har jag svårt att tro, eftersom jag älskar den så mycket. Men det har visat sig att mna faktiskt kan bli olycklig av sådant också.
Men lyssna och njut!!



Infektion

Jag sov till 12 idag...Vilket är länge. Och jag känner mig fortfarande häning. Ringde mamma och gnällde lite och jag tror hon försökte rädda sin hypokondriska dotter med: ja det kankse är vädret? Du har haft mycket i tankarna? Du har varit förkyld?
Tack mamma! Men jag tror fortfarande att jag är en aning döende, ial sjuk!
Så denna veckan blir det både jag och Ingemar som ska till doktorn!

Ikväll ska vi äta våfflor!! Kirre var sugen på det och jag tackar väl kankse inte nej.
Men jag borde göra det, denna veckan har jag haft så dåliga matrutiner, tror knappt jag ätit middag mer än två gånger kanske. Det innebär att jag mår riktigt illa, har gjort det i tre dagar nu! Nästa vecka ska jag skärpa mig och börja äta vettigt igen!!
Men att jag mått illa måste väl ändå visa att min kropp inte är sååååå van vid all skit ändå? Eller??

Fasiken vad jag längtar till min kamera! Fast när jag väl får den kommer det råda total fotomotivstopp i min hjärna, då kommer jag ta massa posebilder säkert...Det är ju roligt...NOT!
Brukar bli så.

Imorse drömde jag en mardröm! Om mig och många i min familj, fan vad ont det gör i hela kroppen när man vaknar. Känslan sitter ju i, även om man vet att det inte är som i drömmen. Förstår inte varför, men en dröm kan verkligen förstöra en hel dag för en.
Jag ska föröska bli mer som mormor, aldrig svära. Det låter liksom inte bra!



Ingemar

Är lite ororlig för Ingemar, hans ena öga har blivit silverfärgat, vilket innebär att han inte ömsat bra och kan om det slutar illa leda till döden!!!! Händer det vet jag inte vad jag kommer ta mig till! Jag känner mig som en hemsk person nu, vilket inte är roligt. Fy fan!!! Det blir ett litet samtal till veterinären på måndag!!

Iallafall, ikväll beställde jag min kamera!! Äntligen!! Ska bli skoj att få den.
Annat: ... Jag vill verkligen åka utomlands....Blev sugen på Kroatien när jag pratade med Jinne innan och hon satt och kollade restresor!! Så härligt...Denna gången vill jag inte enbart åka iväg och festa, upplever hellre saker och hittar på något som blir ett minne för livet!!!
När jag åker utomlands, ska jag ha med min nya kamera!!



Vilken jävla last jag har

Nu sitter jag hemma hos Lisen och kollar Tv...
Vi har bunkrat upp med rejält mycket mums.
Vi va på ica innan o så var det två chipspåsar för 30:-, det slår vi till på tänkte jag. O här sitter jag med chips och dipp, Lisen, hon köpte med chips och godis. Jag kommer inte gå hem, bara rulla en bit. Sedan spricka och dö!!
Som sagt, vilken jävla last jag har.CHIPS!!

Nu ska jag dricka vatten, det är nyttigt har jag hört!


Besviken

Fan vad folk kan göra en besviken. Fega stackare som inte kan stå för sin sak.Sådant blir jag både arg och ledsen för!

Ikväll blir det inte utgång, kanske imorgon ist, om jag inte bestämmer mig för att umgås med mamma och kolla "Dansbandskampen".
Ikväll tänker jag sitta hemma och vara besviken på ett antal personer och kolla tv.Låter som en hyvens fredagskväll!
Nu börjar "änglarnas stad". Den är bra o hemsk, har jag för mig!



Ibland

Ibland har man inget särskillt att skriva.

Nu sitter jag hemma efter en halvt OK dag på jobbet. Har ätit min favorit mat, chips och dipp. Ikväll har jag och Sandra pratat om att gå ut, men jag är sjuk och vet inte riktigt vad jag känner för! Trist när det är så här.
Efter jobbet  gick jag en liten stund på staden, ville köpa underkläder, Men hittade knappt något,då blev jag sur och gick hem och blev glad! Det är alltid bra!

Nu lade min hjärna av nästan helt!!
Dags att vila o kolla TV innan jag bestämmer mig för att dö eller festa.
Ha en kanon kväll om jag inte hör av mig senare!!



Glöm bra dag

Sjuk och jävlig. Ibland är jag elak också, det hatar jag


Ensam Rosing söker

Gokväll
Har slagit en liten funderare på detta med att Linda Rosing ska få en egen serie för att hitta någon kille!! Vet att detta är ett gammalt snack nu, men men...Jisses vad hemskt! Vem är hon egentligen?? Hon har väl silikontuttar och var med i Big Brother?!(Det är väl hon? )Med detta är det INGET särkillt eller unikt alls ju.
 Och så har hon barn? varför inte bara fixa en plats till henne i programmet "Ensam mamma söker"?? Ge henne en helt egen serie, det känns ganska knäppt faktiskt!
Vad vet jag, det kanske blir succé, men det känns faktiskt som att sådana serier inte är påväg uppåt längre. Jag har väl iofs aldrig följt något liknande innan, kanske slagit en kik på "Bonde söker fru". Men aldrig så.
Jag vet inte, vad säger ni? Någon som kan tänkas följa Linda Rosing på hennes desperata jakt efter kärleken??



En lite bättre dag

Idag är det lite bättre, inte med halsen, men med humöret. Det är inte alltid lätt att hålla det uppe alla gånger. Känns så skönt att helgen snart är här, så jag kan vila upp mig lite!!
Klingen kommer hem redan idag. så vi får väl se om vi hinner umgås lite också. Ska ju på MQs premiär ikväll, efter det könner jag bara för att sova!! Är sååå trött idag. Hade jättesvårt att somna igår, var helt uppe i varv. Sedan kom jag på saker jag glömt att göra på jobbet, så jag var tvungen att ringa och tala om det.
Men tillslut somnade jag, för att vakna precis efteråt, kändes det som iallafall!


So long




Ja mamma

Jag bryr mig bara om det fina människor säger, förstår inte redigt hur du fixk ihop något annat? Har aldrig brytt mig speciellt mycket om dåliga människor, bara på ett roligt sätt.
Ni vet, typ som när man sitter i soffan och gnäller över hur kanonkorkad den där kommentaren var osv!

Nu ska jag hem och vila min förbannade stackars hals! Den killar och sticks!!

Jag är arg på Tanten på vårdcentralen, för jag fick inte hämta ut min medicin när oengarna kommer, på fredag, utam var helt tvungen att göra det idag!!
Idag är ALLT hennes fel! Dumma tant!

Ät honung


Försovning och stress

Idag gick jag upp 8.30 och duschade, åt frukost och pratade med Syster. Sedan blev jag trött och vilade ett tag. Sen var jag tvungen att gå till apoteket, lämna en bok till pappa och äta lite lunch innan jobbet.
Då kände jag att jag hann inte gå ner till körskolan, så jag köpte mat och satte mig på jobbet och åt och pluggade.
När jag ätit färdigt sen, då var det dags att börja jobba...Trodde jag. Då visade det sig att jag var mer en timma för tidig till jobbet!! Så jag hade alltså hunnit ner till körskolan, vilket jag inte hade trott!!
Men "se det från den ljusa sidan", det är mer pengar och jag hann ju iallafall plugga lite.
Så går det när man är mig och inte har koll på varken eller.

Imorgon är det prämier för MQs nya märke, så dit ska jag och Hanna. Innan är det jobb, så kankse jag hade tänkt att baka lite goda muffins eller något. Var ett par veckor sedan jag bakade nu och det är något jag älskar att göra. Baka och laga mat!

Sist blev det ett stort gäng kanel/vanilj bullar!! Mums!

so long

Körskolan

Trodde ni att jag skulle ta mig till körskolan idag?
Då hade ni fel fel fel...För jag sov länge, "surprice", sen kollade jag på Las Vegas och sen började jag städa!  Jag skurade golven, dammade, sorterade lite bland kläderna sen skurade jag badrummet!! Så jag känner mig iallafall lite nöjd!!
Nu har jag och Syster Yster precis ätit och nu har jag tvätten! Så lite effektiv har jag ju varit!
Tur att Syster ska upp till skolan imorgon, då kan jag med gå upp tidigt! Irriterande att sova bort halva dagne jämt!!

Inatt gick det faktiskt ganska bra att sova, när jag väl gick och lade mig. Inga konstiga,genomskinliga människor som kom och hälsade på mitt i natten. Jag skrämdes inte ens av blåsten och draget som blir till vårt miniförråd! Så HURRA för mig nu då!

Starx blir det film och, "surprice", chips!!




Uppslukad

Jag har suttit här i lite mer än en timma nu, jag blir så uppalukad av vissa bloggar att jag  t o m har glömt att vara mörkrädd.
Sedan är ju tv:n ganska bra sällskap ibland med. Skönt att ha något i bakgrunden sådär tycker jag.
Nu när jag tittar på klockan inser jag att dagen kankse inte kommer bli som planerat imorgon heller. Jag hade tänkt gå upp i hyffsad tid, äta lite fukost, gå ner till körskolan, städa och ta en liten fika med Jinn.

Det blir ju spännande att se hur mycket utav det som kommer göras.

STÄDA är ett stort stort stort måste nu, jag har ju blivit sådär duktig, så nu när det är minsta lilla stökigt mår jag faktiskt dåligt och blir stressad. Det är ju både på gott och på ont!!
Något som däremot inte kommer göras, är att tvätta Klingens kläder. Han lämnade mig med stora monster dammråttor och MASSA disk, där jag knappt använt något. Så detta får bli min lilla hämnd. Höhö.


På tal om ridning i det tidigare inlägget: Min Faster var och red islandhäst för ett tag sedan och nu tycker hon att jag ska följa med någon gång. Det gör jag mer än gärna!! Bara säg till nästa gång så hakar jag på!!

Nepp nu måste jag stänga ner så jag iallafall orkar leva imorgon!

Godnatt



Försoffad

Jag gillar när det är fart och fläkt, mycket tempo. Faktiskt gillar jag det. Det är roligt att ha mycket att göra. Men nu är det så att det är väldigt länge sedan det var så i mitt liv. Känns det som iallafall.
Därför känner jag att jag har blivit helt försoffad! Om det inte händer något efter jobbet, går jag hem, lagar mat och tittar på TV. Jag älskar TV och har alltid gjort, men inte så mycket. Så otroligt roligt är det inte.
Jag har ju försökt att träna ett par gånger i veckan, det fungerar ganska bra, när jag inte är sjuk vill säga, men det gör jag oftast på morgonen. Så kvällarna? Det händer inte så himla mycket roligt i min lilla stad, då blir det mest TV eller kaffe hemma hos någon.
Innan har jag dansat, nästan hela mitt liv, men det har jag lagt på hyllan ett tag.
Därför tänkte jag att jag ska börja rida igen. Gjorde det lite när jag var liten, men jag har alltid varit lite små intresserad av ridning och att vara i stallet, det är en speciell känsla. Så efter nyår tänkte jag börja med det! Innan nyår ska jag satsa mer på körkortet, som sagt!

Egentligen hade jag kanske inte behövt bli sådär "soffig" om jag nu hade ansträng mig med körningen, inte slutat dansa osv- Men det är dumt att "tänka om".

Jag har även tänkt gå en kvällskurs, men återkommer mer om det när det är spikat, men den kan iallafall innebära roliga erfarenheter och lite extra pengar. Det är ju bra eftersom jag tänkt att lära mig att spara lite mer.

Det är ju egentligen massa jag vill/ska(så småningom) göra:

Ta körkortet
Börja spara
Börja rida
Ta upp sjungandet
Eventuellt börja dansa igen

Jag är en person som definitivt behöver ta en sak i taget. Jag vill mycket, men tröttnar ganksa lätt ibland. Så jag ska inte sätta för höga mål för mig själv. Utan ta det som det kommer och göra mitt bästa. Det kan ju inte bli annat än bra! Eller hur?!



Lonely day

Hej hej

Var så trött i morse så jag trodde jag skulle dööö! klingens klocka ringde vid 5.00
Visste inte ens att klockan kunde vara så tidigt!
Sen hade jag lite svårt att somna om, men är mest nervös för ikväll om jag kommer kunna sova. Är nämligen lite smått mörkrädd, så har lite problem att sova själv ibland. Men det är ju bra att öva på det nu, när jag har chansen. Men har redan fuskat lite, imorgon kommer Syster Yster och sover över.

Idag har jag bara hunnit ta en snabbfika med Dodis. Hon åker till Thailand på torsdag så jag passade på och träffa henne innan. Det var trevligt!
Jag skulle med vilja åka utomlands! Det är så blåsigt och ruggigt i denna staden att det skulle vara skönt att komma bort lite. Var det än är!

Myskväll

Nu ska jag o Klingen sätta oss och kolla en film. Dom obligatoriska chipsen är redan uppätna.
Så nu är det mys och sedan sova, han ska upp tidigt imorgon vilket innebär att jag kommer vakna då, så det är lika bra att somna tidigt.
Ha en fortsatt trevlig kväll!!



Slappis

Hejsan!
Jag har alltid gillat att slappa, men de senaste veckorna har jag varit extrem. Det är jättefint ute och jag har inte varit utanför dörren!! Jag fick erbjudandet om att gå ut, men jag vet inte alls om jaghar lust. Egentligen älskar jag att vara ute och gå, Det är ju så fint här omkring, med vattnet och alla husen och såhär på hösten är det så otroligt vackra färger ute! Men här sitter jag och surfar runt på olika kläd/skor sidor!
Håller även på att söka lite efter ekologiska hår/smink produkter som är bra. Har ni några tips bara skriv en kommentar!

Nepp nu ångrade jag mig och tar nog en runda ute iaf!

so long

Helt plötsligt gillar jag dansband

Jag har väl aldrig varit ett speciellt stort fan av dansband, men efter att ha tittat på SVTs "Dansbandskampen" känns det som jag, kanske, kan börja bli en liten dansbands tönt. Jag kommer inte springa och köpa den första skivan jag hittar, men jag kommer försöka följa detta på lördagar. För det var riktigt roligt!

Jag är riktigt proppmätt. Först fläskfilé och efter det, vitchoklad gratinerade blåbär och hallon.

Fläskfilén är hur enkelt som helst att göra
Ta bara en fläskfilé, skär i bitar.
Blanda 2 dl creme frachie
3 dl grädde
½ tsk sambal oelek
½ dl soya
Häll över filén och ställ in i ugnen på 175 grader i en timma. Färdigt! Hur enkelt som helst.
Man kan ju även ha kottletter.

Eftersom jag sitter på mammas dator, hittade jag lite gamla bilder på den. Det är roligt!

Det är väl i stort sett den enda pussbilden jag har på oss!

Nån partykväll.

Japp nu har ni sett litegrann, gamla bilder iofs men som sagt, INGEN KAMERA. Nu ska jag umgås med mamma igen

Hoppas ni har en toppen lördagskväll!

So long

Gratis är godast

Denna lördagen har inte varit jätte händelserik. Sover så himla dåligt så jag har bara varit trött hela dagen, men jag och Polly var ute o kollade lite möbler på MIO och så hittade jag ett par vinterskor för 99:-. Ett jädrans fynd!

Vi var inte i några klädaffärer och tur är väl det.

För er som är intresserad av kläder finns det en sida:Gratiskläder.se

Klicka in på länken och bli medlem, du har chansen att få hem presentkort till klädbutiker, helt GRATIS!! Knasigt!

Nu ska jag och mamma gå och handla lite och sedan laga mat...Mums...Fläskfilé med gräddsås och risotto och någon mumsig efterrätt! Inte helt fel.
Det är så skönt när man flyttat hemifrån, då blir det liksom hur myxigt och kul som helst att åka hem till sina föräldrar och hälsa på. För det tillhör inte vardagen på samma sätt som innan.

So long så länge


Tråkiga nyheter

Go' kväll!
Eller bara kväll...

Denna tiden brukar vanligtvis hantverkare ha ganska dåligt med jobb, vad jag har förstått det som. Detta innebär en del förändringar hos vissa familjer. Stora som små...
Så idag fick vi reda på att Klingen måste flytta ett  tag...Eller TVÅ JÄVLA MÅNADER rättare sagt! Visst han är hemma på helgerna, men va fan!
Även om man íbland springer omkring och irriterar sig på småsaker som smutsiga strumpor, fisar, obäddad säng...eller just ja, det är ju jag. Ja men iaf, det finns småsaker som är irriterande, men det är ju bland annat dom jag älskar. Det är saker som tillhör vardagen och som jag inte vill vara utan.

Exempelvis: Jag har tjatat om en ny o större säng i flera månader. Nu får jag ju det, iallafall en stor säng för mig själv. Men detta "självet", det är jobbigt. Jag vill kunna lrypa ner i vår lilla säng och mysa, jag vill kunna göra det varje kväll, även om det är något jag inte gör nu! Jag vill ha den valmöjligheten! Det tror jag Klingen också vill ha!

Men nu har vi inte den valmöjligheten på ett tag och det enda man kan göra då är att se det från den ljusa sidan! Det är bara två månader, vi får se hur pass mycket vi klarar av det kan bara gå bra eller skit! Men jag tror inte det kommer vara några större problem. Det är väl just att det kom så plötsligt och oförberett på alla möjliga vis. Plus att jag är världens känslomänniska. Jag börjar lipa och har världens klump i magen. Fy FAN, säger jag bara, jag kommer sakna han så otroligt mycket!

Detta är egentligen ingen stor grej så, jisses han kommer hem om helgerna

Feminism/ Paolo Roberto

Haha jag dööör, jag lyssnade på P3 populär innan, Paolo Roberto Var där och gästade.  Jag minns inte hur, men dom börjar prata om feminism. Och Paolo säger: Jag är militant antifeminist!
Hahaha... Programmledaren höll på att smälla av. Det Paolo menar(uppfattar jag det som) är att detta med "feminism" har gått alldeles för långt. Det är väldigt mycket kvinnor ska ha, har aldrih haft, vill ha, kan mer osv. Paolo säger också att han är för JÄMNLIKHET!! Det mina vänner, är jag med, men precis som han, jag skulle aldrig våga kalla mig feminist. Detta eftersom jag tycker det har gått alldeles för långt. Jag tycker att man ska kunna tycka tänka och välja själv. Och i dagens samhälle GÅR det! Så länge man ser på kvinnan som en mindre individ, blir hon också det. Men det är ett val man gör. Väljer jag att se mig som "en liten mjäkig tjej", då är jag det. Men om jag ist ser mig som"en stark tjej som kan om jag vill", då blir jag det, då ÄR jag det! Kan man inte säga vad man vill då har man valt det själv. Jag har alltid valt att vara störst bäst och vackrast! Jag är störst bäst och vackrast!  Självklart känner man sig liten ibland, men det beror knappast på att jag är tjej. JA det finns killar/män som har mer pengar och bättre än mig. Men det finns även kvinnor/tjejer som har det. Vill jag något då får jag jobba för det. Precis som ALLA andra behöver.

Det var väldigt uppfriskande att höra Paolo Roberto i dag! Jag stutsdae upp o ner i lägenheten och var jätteglad. För han satte ord på vad jag tycker. Jag blev även lite upprörd över programmledaren. Hon verkade inte hålla med. Men egentligen tror jag att hon onnerst inne gjorde det, bara att det va ordet FEMINISM som satte sig i vägen. Låt inte det ordet stå i vägen. Bara va!! Han sa ju att han stod för jämnlikhet och att man får prata och disskutera om man är missnöjd i ex förhållandet osv... Någon som inte håller med? Någon som håller med? Jag håller fete med honom iaf!!
GO PAOLO ROBERTO!!!!

I LOVE AMERICA

Just nu är det massa amerikaner där jag jobbar. Jag älskar amerikaner... Alla jag träffat är så otroligt trevliga och roliga och dom har massa att berätta. För i denna lilla hålan finns ingenting, så kommer någon från "världen utanför" är ju det en sensation!!
Jag ska flytta till USA en vacker dag...Det hade varit kanon...
Någon med tips??

So long

Morgontrötta Jag o grattis på fördelsedagen!

Vaknade sent idag med! Men när denna förkylningen lagt sig, då ska jag bli en hel människa igen! Jag ska börja träna o ta tag i det där körkortet. O stääääda lght, den ser ut som hej kom o hjälp mig.

Idag fyller Kirres lillasyster 18 år!!! Grattis lilla vännen, vad stor du blivit! Ungen har redan bil, och inte helt oväntat kommer hon ta sitt körkort före mig. Haha...Men hon har inte hälften så mkt skor som mig, det är ju nästan där mina pengar försvinner;)

Nu ska jag hoppa under en gosig filt, kolla Las Vegas och dricka te o äta frukost. Sen är det dags för möte!

So long o ha en bra dag!

Gilla jorden

Fick en länk till denna sidan GillaJorden.
Och jag gillar jorden, mycket!Försöker alltid köpa ekologiskt och närproducerat om det går. Och förstår mig inte alls på muppar som inte kan lägga den där ynka kronan extra för en god saks skull!

Har även pratat med min underbara faster, som ska hjälpa mig med min blogg. Eftersom jag vill att den ska vara mer personlig! Så vi ska försöka hinna träffas nästa vecka och prata ihop det lite.Kommer säkerligen bli massa annat tjatter också...Om jag känner mig och min familj rätt!!

Usch vad trött jag är, men jag måste vänta på att tvätten blir färdig, vi matade Ingemar innan och han kramade musen så hårt att inälvorna åkte ut lite, stackaren måste varit jättehungrig. Han har inte fått mat på ca två veckor, för han har ömsat och då vill jag låta honom vara! Min lilla sötnos är det!

So long

TÄVLING...CRAVING!!

Nu blev jag jätteglad när jag kom hem från jobbet, och går in på en ny favoritblogg(inte ny så, men för miig som varit lite lost i bloggvärlden) Kelly har tillsammans med Modekungen.se börjat en tävling. För mer info klicka på länken till Kelly!
Och håll tummarna för mig. För denna väskan skriker JOSEFINE!!!!! Och jag kanske skriker lite eftr den.

Craving!!!


Bild: Modekungen.se





Mooorning

Idag ställde jag klockan på 08.30. Tänkte jag skulle gått upp till körskolan ett par timmar för att sedan börja tvätta vid 12. Men nepp...Jag har legat o snörvlat och hostat hela natten o morgonen så jag vaknade 11.54! Jag som tänkte va så duktig och ta tag i det där förbannade körkortet. Men får väl ta det när jag är pigg och frisk igen då.

Nästa månad ska jag köpa en kamera...Jag orkar inte vänta tills julen!hihi*Egentligen borde jag väl köpa en ny mobil också, den håller på att lägga av ibland, sådär mitt i samtal osv. Någon som vet vad det kan vara för fel?
Kan det kanske ha att göra med att klumpiga Jag tappade den i vatten, det var iofs x antal månader sedan, men ändå.


So long...

Utseende

Jag dömmer inte massa efter utseendet, inte boken för omslaget o bla bla...Bara lite ska jag väl kankse erkänna...Kanske.
Men iaf...Jag tycker den här bloggen ser riktikgt tråååååkig ut...Jag MÅSTE göra något åt den...Så jag ska fiska efter hjälp...

Denna veckans uppdrag:
* Få någon att hjälpa mig med bloggen!

Tack om nu någon vill göra det!

You Are ...

You Are 42% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side.
Fear not though - you are on your way to world domination.
How Evil Are You?



Jag är trots allt ganska snäll...Det är nog något många INTE tror.


(här tänkte jag ha  en liten länk i ordet-länk, men jag fattar inget....Är för trött)





Hur kommer det gå med kläderna då?

Har blivit enormt dålig på detta med bloggen.
I förra helgen fullde min kusin 18! Var hur mysigt som helst att dricka lite öl med henne. Nackdelen var att jag könde mig lite gammal och att jag skulle upp och jobba morgonen efter! Men det gick bra ändå.

Nu har jag varit sjuk i en vecka, jobbade helgen ändå...Grymt jobbigt faktiskt, fast det är ju inte tusen gånger roligare att vara hemma o inte få pengar.

Idag tittade jag på Las vegas o så var det nåt julavsnitt...Jag längtar så mkt efter julen. Frank Sinatra, Kalle, skinka, korv, köttbullar och min härliga underbara familj. Jag har inte firat jul hemma med familjen på två år...Men detta året ska jag göra det, o det ska bli helt underbart! Jag längtar efter familjen enormt mkt.

Igår kom mina skor och min nyårsklänning från ASOS. Har blivit min lilla favvo på nätet.

     





Kanon nöjd...Men nu såg jag att de har 50% på skorna så jag blev minsann lite surig nu, men men...

Önskar att jag hade en kamera så ni kunde få se sakerna på. Men snart är det jul o då kan jag önska mig en kamera, annars kan jag köpa en ändå...Men nu ska jag börja spara pengar har jag tänkt. Det kanske ska bli mitt nyårslöfte. Jag tror minsann det. Där ska jag stå i min alldeles underbara klänning och lova mig själv att bli rikare.Hur kommer det gå med kläderna då??

Jag vill verkligen ha en stor fin garderob och göra iordning...Men det kommer, det kommer.

Nu ska jag surfa runt o kolla lite gosaker...
Ha det underbart o jag ska försöka att inte dröja så otroligt länge till nästa gång...
Tjing
                                         

RSS 2.0