stan med mamma

Kom precis hem från stan.Har varit o shoppat lite med mamma denna helgen med, det var lika mysigt idag..Fick en plattång o ett jätte fint armband från baglady av henne!Hon e ju för gillig.
Senare sdka jag på kräftskiva hos hanna, det ska bli himla roligt!!
Härligt helg!Men längtar tills på måndag, men är lite nervös måste jag säga...Men det kommer säkert gå bra
Ha det bra!

Sista dagen

Har precis mumsat i mig smörgåstårta och kaffe med mina kollegor! Hur gott som helst. Känns helmysko att jag inte ska hit på måndag. Igår skrämde jag min lilla älskling Ingemar!!!Usch vad elak o hemsk jag kännde mig, han högg mot mig för han blev så rädd, haha han ör så söt, känns knappt, han bara skjöt huvudet upp snabbt som fasiken o drog tillbaka det lika fort. Han vill inte skada någon, för han är bäst! Så pappa han är så otroligt gullig o snäll!Och han är lite, du kan ju jämföra med dig själ på ca 1,75 eller vad det är, eller mot en tigerpytopn på ca 6m??!!Lille Ingemar är bara 73 - 75 cm.

Sen ska jag o Syster Yster ut o kolla ormprylar o handla mat. Och efter det ska jag ha en trevlig helg.
O det får ni med ha!!!

Näst sista dagen

Hejsan!
Detta är min  näst sistsa dag på mitt jobb, det känns väldigt mysko, men jag kommer knappt hinna märka något, för redan på måndag börjar jag mitt nya jobb. Fast jag har varit här i tio månader och helt plötsligt ska jag någon annanstanns. Men jag längtar verkligen, ser så himla mkt fram emot detta, en ny utmaning och ett helt nytt arbete!!
Hur roligt som helst!

Ingemar och jobb

Vilken underbar dag jag har haft. Först mitt lilla "möte" gick ut på att få ett jobb, vilket jag fick!!Är så glad, o efter det var det ju dags att bege sig för att hämta vår lilla orm. Den är så himla söt!!


Godnatt från mig kirre och vår älskling

Tråkigt utan kamera!

Hej kära vänner!
Är så less på att inte ha kamera så jag kan ta bilder bilder o bilder, dels för att lägga upp här o dels för att jag vill göra en "collage"- vägg i hallen. Så om jag får jobb så blir det väl förhoppningsvis en kamera, ska kolla med försäkringsbolaget vad det kan kosta o få ut en ny också!

Igår gjorde jag en underbar sak...Jag ålte och kollade på en orm som jag och Kristian ska köpa idag, Lille Ingemar! Fast jag tror nästa Sixten passar bättre, eftersom det är en så pass liten orm...UR gullig är han!


Nu sitter jag på jobbet, ska iväg på ett visst möte senare...Håll tummarna!!

Kram

mamma scans eller chips

Jag vet inte vad det är, men just nu har jag den där förbannade orors känslan i magen igen. Jag hoppas detta beror på mina mardrömmar och inte något annat jobbigt!

Idag ska jag panera fisk och göra potatismos.Håll tummarna för att det inte blir kol av allt! Kirres favorit är pot.mos med fiskpinnar/Renspinnar. Detta är fruktansvärt! Hatar snabbmat...Pulvermos, mamma scans köttbullar osv. Gillar man detta har mna haft lata föräldrar som proppar i ungar glutamat. Min mamma kör på stuket att inte dölja skiten hon proppar i sin unge... Därav mitt chipsberoende!
Chips/ostbågar är bland det bästa jag vet! Jag har inte så ofta sötsug, mer chipssug...Underbara uppfinning. Jag testade på att göra egna chips härom veckan. Det gick sådär...Några va knapriga, men dom åt jag upp innan någon annan fick smaka. Men till dippa va det ok ändå.

Sorry

Jag vet jag vet...Det har blivit väldigt glest mellan mina inlägg nu! Men jag har ju haft semester och en i stort sett underbar svensk sommar. Vi har varit ute på sjön, grillat, druckit öl, badat, solat, åkt ring och bara haft mysigt som bara den. I måndags började jobbet, det gjorde inte så mycket och jag hade ingen större ångest heller. Det va ju trevligt att träffa dom andra. Men jag känner att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag. Kan bero på att jag sover hur dåligt som helst, svettas och drömmer mardrömmar. Det är hemskt. Men något litet tynger mig fortfaranade och jag vet inte riktigt hur jag ska ta itu med det.
Sista veckan innan semestern va slut, blev det fest nästan varje dag. Så denna helgen blir lung.
Jag ska vara barnvakt åt mina små kusiner. 1 år och 2,5 år...Så lugn och lugn vet jag väl inte, menutan gallaj iaf. Ska bli mysigt!

Kan någon??

Kan någon tala om för mig vart jag tog vägen??
Vart toh tjejen med kollektiv vägen??
Kan tänka mig att bara få förstår vad jag menar. Men tänk kollektiv och mer fritt, så kommer  ni förstå...Hur underbart det är att vara fri!!!

ett litet inlägg

Hanna tyckte jag skulle skriva. Så nu gör jag det. Semester är NICE!!!!Och betald. Det är särför jag inte har skrivit så mkt. Har mest varit ute på sjön och festat. Sen har jag varit iväg i malmö o K-Hamn med mamma, såååå mysigt att umgås med mamma! Jag älskar henne, hon är bäst!
Det är trist att jag ska ha sånt här väder sista semester veckan, men jag ska inte klaga, har ju ändå haft två kanon veckor och nu kan man göra saker man inte hunnit med. Typ....Inget.
Nästa vecka är det jobb igen, ska bli skoj o träffa alla igen. Dom e goa. O sen...Aa vet fortfarande inte. någon som har ett jobb att skänka??Hör av er.

Ha det kanon

RSS 2.0