igår va de hääärligt och gott!!

med grill och trevliga människor. Idag stack klingen till Amsterdam så jag e hemma själv. ikväll blir det utgång med Polly, Sabina, Ebba Matilda aka Martina o nån mer.
Idag har vi legat på torkö och solat och jag tittade på när dom andra hoppade ner och badade. Jag har blivit en riktig höna när det gäller bad, igår badade jag och det va inga problem, men då spg jag botten. Jag är ärligt talat rädd för att Godzilla ska komma och äta upp mig.

Nepp nu måste jag hoppa in i dushen o hoppas den är trygg.
Ha en underbarkväll. Kanske uppdat. senare. Det märker vi!

Sol Semester och grill

Sitter just nu ute hos Joel, hela gänget nästan iaf, dricker öl solar badar och senare är det grill. Riktig svensk sommar. Det är underbart här. Hoppas kunna lägga ut några bilder från Josses kamera sen. Så... Det har gårr några dagar på semestern och det har varit helt ok. Det är så otroligt varmt, så håll tummarna. Jag har den bästa perioden. Har ju inte blivit så många uppdateringar men mms fungerar ju uppenbarligen inte alls näår jag vill!
Hoppas ni har det kanon!! Det har jag och kommer fortsätta ha!!

Sol o kram

vänner

Jag älskar mina vänner, ni e underbara jag är lycklig att ha er!! Jag skulle fan gå sönder annars!!
Nu går vi o gör nåt kul!!

Föresten verkar jag inte kunna mms blogga längre, det suger!

KO

Jossan- Vad härligt att vara en ko.

Mamma- Va?!

- Ja, o bara stå där hela dagarna och inte ha några bekymmer och inte göra något.

- Ja

Mormor- Ja... Bara stå där och vänta på att bli slaktad till hösten.

snart är det dags...

Snart är det dags att åka till festivalen, jag Och Ulrika. Ha en jävligt rolig kväll<!!


Förhållande, alkohol och lögner

Går förhållande, alkohol och lögner ihop? Det värsta jag vet är lögner. En vit lögn har vi alla dragit till med, ja jag har till och med ljugit mer än det. När jag va yngre och för mina föräldrar. Jag har aldrig ljugit om något stort för mina vänner, min pojkvän eller min familj (förutom i min "fjortis" era) Just därför mår jag så fruktansvärt dåligt när en människa ljuger för mig. Det värsta är när folk ljuger om saker som hade varit bättre att säga med en gång. Små jävla skit saker som blir tusen gånger värre efter en lögn. Efter en lögn litar inte jag på folk längre, i mina ögon har sjunkit, lågt, väldigt lågt.  vad som är nästan ännu värre är när sanningen kommit fram och personen som ljugit fortsätter ljuga... Så nu är frågan, ska jag fortsätta vänta på att det kan komma fram mer lögner med tiden för att det hänt innan?
Är det lättare att ljuga med alkohol i kroppen eller ljuger man just för att det finns alkohol i kroppen? Kanske det är så att det är pga alkohol i kroppen som man ljuger. Att alkohol ibland, oftast, försämrar omdömmet är ingen hemlighet. Folk kankse tänker att "Detta är ju inte så farligt, det är ju ingenting", men så vaknar dom dagen efter och ångesten sköljer över dom. Så ist för att stå för sina misstag och fel sticker dom huvudet i sanden, och ljuger. De som ljuger tänker inte sig in i den andras situation. Ska det va så jävla svårt att tänka sig hur man själv hade kännt? Ist för en vit helg utan alkohol kanske man borde ta en vit helg, utan lögner.


Tomt och tyst

ibland känns det rätt tomt och tyst. Både utan för och innanför mig själv. Vissa utav er kanske förstår vad jag menar medans andra förmodligen ser ut som frågetecken. Men min känsla säger mig ingenting mer än att jag inte vet vad som  händer...med någonting. Det blir bara jobbigt ansträng, jag vaknar kallsvettig och kan inte somna om, tankarna går runt runt i huvudet, men dom säger, ändå, absolut ingenting...Som sagt, jobbigt ansträngt... Och tomt och tyst.

vad är det med flaggan?

MMS

...till dom/de som hissade en trasig svensk flagga på kronprinsessans födelsedag den 14 juni. Detta är alltså dagens ris från en familj på senoren.Kan folk bry sig mer?


Vägen tillbaka

Sandra ville ta en kaffe med mig igår kväll! Det är jag grymt tacksam för! Hade urtrevlgt och det behövde pratas av, då sandra är min andra och bättre hälft. Tror aldrig någon kommer ta den platsen. Så en god latte med hasselnötssmak, sandra o snacket. Kanon. När jag kom hem kollade jag o Kirre på The happening...Say what!?



Den va inte speciellt bra, det enda är när byggjobbarna hoppade från taket. Inget ont ot hantverkare, ni är sexiga när ni springer omkring i era jobbkläder och svettas! Men det va det som jag fastnade mest för. Ett plus är väl också att huvudrollsinnehavaren är rätt porrig. Eller vad tycker ni?

Ikväll hade jag tänkt att gå hem och städa, börjar se ut som ett monstergap hemma i lägenheten. Tror jag såg ett kryp i hallen häromdagen? Och för mig räcker det med ett stort kryp hemma.
Ni får ha en underbar dag!

Underbar låt


Sugen på kaffe, någon?



Jag älskar elefanter, kaffe och ibland lite halvkonstig musik.
Någon som vill ta en kaffe senare idag??

Svettig natt

Inatt har jag knappt kunna sova...Det har varit varmt, svettigt och ledsamt. Så jag är trött och mår inte alls bra! Helst av allt vill jag inte vara någonstanns.Vill inte jobba, vill inte vara hemma och ingen annanstans heller.
Kommer det någonsin bli bra egentligen?

Tro och tro

Man skulle ju kunna tro att jag har fullt upp, eftersom jag bloggar. Men så är inte fallet, just nu. Jag har ju däremot massa jag vill göra, som resa, skaffa jobb ja uppleva saker och så. Just nu har jag så lite att göra att jag funderar på att börja plugga...VA!!??? Människor som känner mig tappar just nu hakan eller kolar totalt! Jag HATAR skolan...Eller hatade. Jag tyckte otroligt mkt om mina klasskompisar och vissa ämnen, men det blev ett slentria/slentrium ( you know the drills(t o m det blev säkert fel))
Men samma sak gång på gång, och jag hade väldigt svårt för min sega lärare. Så jag gillade inte alls skolan utan kunde vissa mornar vakna och må så dåligt att jag grät. Nu när jag tänker tillbaka så tycker jag givetvis att många av de bästa sakerna som hänt mig hände pga skolan. Men njee...Hur mkt har egentligen hänt?
Vi va i danmark hela klassen och spelade samba och gick i sambatåg, så festade vi och vi festade och så festade vi lite till. I tre år. Sen slutade vi skolan och festar fortfarande... Så jag som gillar människor corr: ÄLSKAR människor älskar ideer och massa, japp jag vill börja plugga marknadsföring. Tror jag. Men till att börja med ska jag göra högskoleprovet. Till hösten tänkte jag. Sen kan man ju se från det. Det är en tanke och en ide, mina ideer är bäst. Är nog därför jag inte hinner göra så mkt, har så många bra ideer att jag inte hinner med alla. Det är lika bra att äta rostmackor med vitlöksdressing!! Och komma på mer saker jag vill göra...Så småningom




Varför blir det alltid sol, när man ställer in sig på regn?

Ikväll hade jag, som alltid, tänkt sätta på en bra film o mysa i soffan...För det regnade innan. Sen ville jag sitta vid datorn och skriva lite nödvändigheter. Men nu skinner solen igen. Visst jag ser några moln, så vem vet? Det kan ändra sig snabbt vädret. För övrigt vill jag hitta på saker...Jag har fasiken min första semester. Jag och mamma ska ju iväg, men det hade ju varit roligt att göra något annat med ju! Den som lever få se. Sen tänkte jag umgås med pappa och dom, för dom har med semester, tror jag.
Nu ska jag försöka få tag på mamma igen så hon kan hjälpa mig med anställningsprylar.

Diggig låt


fungerar det?

MMS

fungerar det?


Flaggdag

Jag pratade nyss med en upprörd tant som undrade varför bussarna inte flaggade idag?! Idag tänkte jag, frågade jag...Det är kronprinsessans fördelsedag idag. Då ställer jag mig frågan, varför flaggar vi för personer som inte ens hälften av sveriges befolkning känner? Vet ja, men känner...Nej! Ingen flaggar för mig, tror inte ens mina föräldrar gör det, jag blir inte ledsen över det. Tror nu iofs inte Victoria skulle gråta floder om hon slapp bli flaggad, slapp den urlöjliga dressen hon har haft sedan hon var liten, slapp sitta och bli uttittad av massa massa personer, unga som gamla när hon blir sjungd för. Tänk, tänk om jag kunde få krypa ner i soffan, under min sönderslitna filt och bara äta skitsaker... Tror någon mer än jag att den tanken dykt upp i hennes huvud, er än en gång? Visst hon är en officiel person, men vem fan vill alltid vara det? Jag tror att jag skulle kunna tänka mig att det blir  lätt påfrestande många gånger. Tack gode gud vet jag pappas mysiga hus med tomt, sommarstugan eller var som helst, där jag kan fira min egna födelsedag med mina EGNA nära och kära!

Efter jag tänkt allt det, så blev jag plötsligt rädd. Det var en tant som blev upprörd över det faktum att bussarna idag inte flaggade för Kronprinsessan. Som hon sa "Jag blir ledsen när jag ser bussarna". Jag vet att många gamla (säkert unga med) tycker det är jättespännande med kungafamiljen och allt det där. Men varför? Min mormor gillar att kolla sånt, fast på en sund nivå. Jag tror INTE att mormor blir ledsen över saker gällande kungafamiljen.
Det jag blev rädd för va: Tänk om jag sitter där en dag, så pass ensam och gaggig att jag måste titta ut från mitt fönster, se en buss och bli ledsen.
För den bussen hyllar inte en människa, som MÅSTE vara offentlig... Jag vill aldrig bli så ensam.Jag önskar att det inbte fanns någon som behövde vara det heller, men det finns det, vad vi än gör.
Eftersom jag vet det, gick jag hem ensam från jobbet, satte mig i soffan, en stor soffa, helt själv och åt lite chips, ensam, sen satte jag mig och skrev detta. Läser någon, eller är jag helt ensam? Tur att Kirre kommer snart.
I vilket fall...Grattis på födelsedagen Victoria!!

vilket jävla bajs!

Det fungerar ju inte alls, jag tyckte ju precis ,som säkerligen alla andra också tycker, att jag gjort precis som det stod. Nu blir jag FAN förbannad! Varför fungerar inte skiten?? Vad gör jag för fel...Ska jag inte kunna blogga från mobilen i sommar om jag är iväg? Detta är ju kanon dålig! Jaja, någon gång ska det väl fungera iallafall!

Jag har inget vettigt att blogga om ändå, inget speciellt som händer. Ska åka och storhandla senare hoppas jag! Eftersom vi inte har någon mat hemma, så både jag och Kirre har fårr käka mackor till lunch idag! Och jag hann bara göra två mackor i morse. Två mackor?? Bara en fråga, hur jävla mätt blir man på det då?
Inte srksillt, så nu sitter jag här med en påse zoo och hoppas bli lite hungerstillad innan jag biter av huvudet på någon

Jisses alltså

Jag skulle testa det här jmed mmsblogg! Så jag råkade göra en annan skitblogg, fattar ingenting. Ska testa igen nu! 
Wish me luck!!

MUNCH

Har varit och munchat med mamma. Munch är sen lunch/tidig middag...grillspett med tsatziki, ajvar och gooooda klyftpotatis...Så otroligt gott!Vill ha mer mat, men Pruttan och Tim frågade om vi här hemma va sugna på att grilla sen om en stund, så det är ju inte helt omöjligt.
Nu sitter jag här med kaffe(mamma följde med hem och somnade på soffan) och kollar vandrarhem i malmö. Någon som har något tips? Och gärna på vintage affärer också! Hittar bara lite skitsidor, får väl ta att leta mer!

Det ska bli så otroligt roligt att åka iväg med mamma ett par dagar och bara strosa, men vad händer sen?!
1)Jag har inte fått något jobb och min tjänst läggs ner sista aug.
2) Jag har nyligen blivit sambo och har alltså en hyra att betala. ....mat, telefon, dator, tv, skor?
3) Ja och än har ingen knackat på med det där jobbet på ett silverfat...Så vad händer??!!
Jag känner panik under skinnet, och inatt sov jag t o m dåligt pga det, jobbigt. Men jag ska ta tag i det här. Jag klarar mig alltid! Det kan intygas!

Nej jag får väl börja ta tag i mitt liv nu! Kanske med en gång?...Eller ska jag bara äta något först?

ostbågar och Pappa

Sitter här uppkrypen i soffan men en påse ostbågar och datorn. Jag läser Pappas blogg...Finns länkad här på sidan.
Läs den!!
Pappa är rolig och bra.


Obs!Inget för ironiskt befriade människor som inte klarar debatt.

kamera

föresten kamera fungerar men displayen är sönder!

Migrän o missade bussar.

Blev en utekväll igår trots allt. Fast Anita fick migrän och fick stanna hemma!!Det var ju rätt synd, fast hon missade ABSOLUT INGENTING. Fyy vilken död kväll det var igår.

Snart är det semester!Första betalda! Skulle kunna hoppas och tro att det blir en hel del sjö. öar sol och bad. Jag och mamma har pratat om att ta några dagar till köenhamn/malmö eller stockholm. Kirre ska förmodligen åka ett par dagar till Amsterdam, men annars är det inget större planerat. Får se. Ska bli så skönt och ha lite lov. För det tänker jag kalla det!

från fredagen! Innan utgång.

Bajs kamera

Hur roligt är detta då? Jag vill ha min kamera, blir lite mer liv i bloggen med bilder o... aaa lite roligare.
Nu: Ny duschad, kaffedrucken o i väntan på pizza. Efter det så är jag klart piggare och kanske t o m kan ta dagen med storm.

Klingen har nu stuckit till festivalen, hoppas de har skoj!! Jag orkade inte med det. Känns så mycket skönare att vara inne i stan och kunna göra vad jag känner för. Eftersom jag aldrig riktigt kan bestämma mig förens i sista sekund vad jag vill göra är det lika bra att stanna hemma, har inte lust att sitta och svettas på en gräsmatta med en ljummen öl i handen. Nepp...Tacka vet jag goda drinkar som är svalkande och som jag kan svepa utan att känna det minsta fluffet i magen. Öl är OCKSÅ gott!

Jag och anita slappkollar tv, Visste ni att det finns en serie efter Terminator?? Jisses. Alla dessa serier efter alla möjliga filmer och superhjältar hit och dit. Man kan inte ha en skitdag framför Tv:n utan att det ploppar upp B folk (inte ens kändisar)i B serier.  Blää...

Nu ska jag försöka fixa min kamera.

Slö dagar

Idag är det slött och lite bakis. Satt här hemma med Pruttan igår drack lite vin o sedan gick vi ut. Hade världens kanon kväll!!
Idag dock...Ja ni vet! Massa rostade mackor till frukost, men stora glas Oboy. Corr: Icas Choklad dryck! Favvo på bakslaget
Idag kanske det blir Hasslö festivalen eller kanske utgång i vår stad.
Tyvärr har min kamera gått sönder så jag kan tyvärr inte bjuda på några goa bilder från igår.
Min Anita är här över dagen/kvällen så det borde ju bli lite galaj ikväll för mig med.
Will see...

Äntligen dags igen

Efter en lång tid av inget bloggande är det dags igen. Jag avslutade min gamla blogg VACKERNOVA i någon dum slags frustration...Ehhh typiskt spontana mig. Ibland kan det vara dumt och vara sådan. Typ som när man bråkar med någon och slänger ur sig massa dumma saker, som man ångrar så fort de hoppat ur truten på en.
Och efter att ha läst flera bloggar den sista tiden blev jag så otroligt sugen på att börja själv igen. So here I am.

Just nu sitter jag instängd på jobbet, men det gör inget, för ute är det ruggigt och grått. Det är riktikgt chips väder, så jag håller nästan tummarna för att det ska fortsätta vara det så jag kan sitta hemma, uppkrypen i soffan. med en stor påse framför mig och detta med rätta! Har jag tur kankse t o m min Kling vill vara med mig.

Eftersom jag börjat skriva igen ska det firas med kanonbandet Carolina Liar , min UNDERBARA vän Max är trummis i det här bandet. Underbart mysigt. Hade givetvis gillat låtarna ändå. Men här är dom. Varsågod!http://www.youtube.com/watch?v=B9pwTmeup_s

RSS 2.0