partyyyy...poooper

Inflyttningsfesten vart redigt skoj, jag blev supernöjd. Satte ribban ganska högt för mig själv känner jag.Haha.
Sprang in på kontot en sväng nu. Ingen trevlig syn. Men så är det. Jag har ju skjutit upp både körkort och tandis ett himlans tag nu. Så nu får det vara fattigt.!Men det är ingen meniong att deppa för det. Det kommer alltid ljusrae tider.
Ikväll ska alla dricka öl och grilla, eller åka till Lund. Jag tror jag skiter i sånt där. Dricka öl kan jag göra iofs...Kanske grilla. Men det blir en lugn kväll faktiskt. Kankse blir lite gratis gallaj i helgen. Honeybun har ju sprungit omkring och fyllt år. Det ska vi väl fira. = )
Körde som en kratta igår. Mina byxor sprack i förrgår...Kontot är i botten. fast livet är fan toppen!! Denna månaden skla jag lägga massa energi på körkort och träningen! Har ju inte råd med annat. <haha...
Föresten, är det någon som har två kattungar på G??? Hojta då! Jag är på lite jakt.  = )...Det kan jag lägga pengar på!!!; )

Lyckliga gatan


Idag känner jag att mitt humör är på topp! Jag slutar tidigt(1500) Och vädret kommer vara kanon.
Håret ser inte speciellt för jävligt ut. Ska bara köpa lite silverschampoo(tips någon?), sedan är kakan bakad!; ) Det är ju inte så konstigt att det blir lite smågula nyanser, höhö...
Igår vart jag och Josse ute och hämtade bilen. Himla härligt, så nu drar jag och Mutti igång med övningskörningen!!! Körde en sväng igår, hur roligt som helst!! Älskar att köra bil! Fattar egentligen inte varför jag inte tagit mitt körkort redan. Men så går det när man är fattig och lat; )
Lördag har jag lite inflyttningsfest. Är det någon som känner sig glömd är det bara att höra av sig. De flesta är välkomna! Haha. Lite lekar och grill och massa trevlans!

Nu ska jag jobba vidare.

morotskräk

Jag färgar mitt hår. Avfärgning först. Jag visse inte att morötter kunde spy! Mohahaha jag såg ut som hej kom och hjälp mig!!


en öl utan växel

Vi har knappt växel i kassan. Fattar inte hur jag ska klara av alla utcheck imon! Menmen det måste ju gå!
Alla handlar sjukt mkt öl och jag har inte haft så här mycket att göra någon helg innan.
Slängde ihop lite pasta och gjorde en tonfisk/thai sås innan, men är sjukt hungrig nu. Blir att springa hem och slänga i mig en bakad sötpotati. Sedan är det sussa säng en sväng och springa upp och jobba. Såå härligt att sluta "tidigt" imorgon och kunna pula med lägenheten och kankse ut och springa, om halsen vill sluta hosta lite!

Kyrkråttan

Jag har verkligen gått och blivit fattig som en sådan...Japp! Det kallas väl kanske det "Ljuva singellivet", jag vet inte. Helt plötsligt står man med räkningar, akassabetalningar etc upp över öronen. Ingen att dela det med! Helt plötsligt kan jag inte unna mig en ordentlig frisöromgång för 1100:- varannan vart tredje månad. Eftersom jag aldrig lärt mig hur man prioriterar sparande så är det en himla massa penagr för mig. Jag har skjutit upp min borrning hos tandis i TVÅ månader. Men denna månade då jävlar. Det värsta jag vet är att springa omkring och veta att det är något sådant fel i truten på mig!
Och eftersom jag har börjat se ut lite som en polackh*ra i håret och utväxten syns lite väl mkt, så får jag vackert springa och köpa mig en hel del färg och knåpa och knepa själv, där hemma.
Som en liten tjej sa till mig på en fest för ett tag sen"Håll käften, du är fejkblond". Mohahaha det fick mig att dö lite inombords! Javisst är jag, jag står för att jag är både fejkblond OCH fattig. Så fattig att det måste synas att jag egentligen har den där underbara råttfärgade typiska svenska fägen!
Den 25 smäller det. DÅ är jag fejkblond, fast utan utväxt!


Jobb jobb jobb och lite snurre där någonstanns

Jag jobbar nästan röven av mig känns det som. Det är ju helt ok kul när lönen kommer. Men skulle faktiskt vara skönt att ha lite ledigt någon gång.
Jobbade hela påskhelgen. Efter det vars jag ledig hela två dagar. Då åkte jag ut till Stugan och vilade upp mig. Himla skönt. Hann plugga på den där...körkortsteorin. tror jag det heter. Körde en hel del också. Sedan har jag fixat bil!!! Hur underbart som helst. Ett bamse tack till Davis som lånar ut sin bil till krocksäkra mig!

Nu kallar jobbet.

Ska...vet

"klart vi ska träffas"
När f*n då hade du tänkt?????

I tryggt förvar

Efter en liten tids upp och nerande åker jag ut till mormor och morfar och tryggheten i mitt liv. Stugan.
Ska bli härligt!

wwwiiiiiiieeehuuuu

Snart får jag hem min dator! Då betyder det bilder i bloggen och att jag äntligekan börja blogg på riktikgt igen = ) Jag ska göra er lyckliga och ni ska göra mig lycklig

wwwiiiiiiieeehuuuu

Snart får jag hem min dator! Då betyder det bilder i bloggen och att jag äntligekan börja blogg på riktikgt igen = ) Jag ska göra er lyckliga och ni ska göra mig lycklig

Josefine


"Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka?"
RSS 2.0