Galet glad

Mitt liv är underbart!! Jag är galet glad hela tiden och jag tror det kan ha att göra med mina små pirr i magen. Jag vaknar minst en gång varje natt tittar bredvid mig och ler litegrann, kurar ihop och känner mig sådär nöjd, med allt.


"jag trodde bara det fanns snälla djur där"

Idag finns det en artikel på aftonbladet.se. Om lilla Elisa, 13, som fick sina fingrar avbitna av en reptil på någon djurpark. Tråkigt, verkligen. Men sticker man ut fingrar hit och dit på en djurpark?? Ne.
Hennes bror Alex, lägger kommentaren,"Jag trodde bara det fanns snälla djur där" (enligt artikeln). Ehh?
Vadå snälla djur?
Man går väl inte på en djurpark och tittat på kaniner? Eller katter? Då går man till djuraffären.
Och var reptilen DUM nu när den var hungrig och någon sticker in sina små läskande fingrar rakt över huvudet på den?
Kanske det ligger i kajmanens natur? Att hugga om den är hungrig. Den kan ju inte hastigt som lustigt sticka in huvudet på Mc Donald's och handla en chees påväg hem.

Så vill ni kolla snälla djur, kan ni besöka något annat än en djurpark kanske?

Jag trodde bara det fanns snälla djur där.

Klibbigt

Igår var vi ute och tog en öl...Som blev två, tre osv...Jag sov inte många timmar, och kom försent till ett litet möte. Jag veeet mamma, du är inte stolt nu. Men jag löste det iallafall...
Sedan var det direkt ut i solen och glassa. Och nu sitter jag trött som gröt på jobbet.
Det är fruktansvärt varmt, jag är trött och mina jobb byxor klibbar fast längs med benen. Det är alltså väldigt obekvämt.
Inte roligt.

Imorgon blir det utgång med ett par stycken, förmodligen lördag med. Sön fyller Långa Anna år och det ska vi ju också fira

Sen ska jag bara fixa mitt förbannade internet...HJÄÄÄÄLP MIG!

solsting med 3/ Ett rop på hjälp

Igår var jag den gladaste människan på jorden, jag hade ju nämligen införskaffat mig ett mobilt bredband från 3. Men inte fasen var det bara att sticka in pluggen i datorn, ne det skulle krångla en himla massa. Jag har alltså inte fått ingång något internet hemma...Jag har hållt min tekniska sida väl dold alltid. Det är lika bra jag fortsätter med det.
Men...Jag kan iaf byta glödlampa själv

RSS 2.0