S...D...B

Idag såg jag en sak som jag inte var bered på. Fick ett hugg i magen och jag fick sådan panik att jag slog i mitt knä så det började blöda! Mina jeans blev blodiga och jag ville sjunka under jorden, men ändå synas!
Jag ville titta mer, men var alldeles för upptagen med att se upptagen ut. Hitta en utväg som kunde rädda mig från min dumhet. Synen fick snurr i huvudet på mig. Blev inte jättelycklig, men behövde det ändå.
F*N!


Skavet kallas det!

Faster

Jag sitter här och läser igenom hela faster s sida. Jag har verkligen världens bästa familj. Och nu tillägnar jag detta Faster Kickan!
Du är verkligen underbar du! = )

hund

Jag går i banan " skaffa hund"...Men nej, inte nu, men om ett tag, kankse ett år eller två. Vill läsa på en massa först och verkligen känna efter så inget blir fel, VET att det kräver en j*vla massa att ha hund.
Igår slog jag till och skaffade mig ett lånekort på biblioteket och lånade fyra hundböcker. Jag kunde inte sluta läsa. Det var skitkul och jag blev verkligen mer och mer sugen på att skaffa mig en liten valp. Det kändes ännu mer rätt när jag läste om allt.

Så jag ska blir med hund...Fast inte än...

Uppdat detox

Detox får bli en annan vecka eftersom jag jobbar denna helgen. Inkl är barnvakt åt min alldeles egna lillebror!! Kan faktiskt inte blir bättre = )

ljusa natt

Jag jobbar natt nu. Liten upplärning. Så tittar jag ut från fönstret för en liten stund sen och ser att det börjat ljusna på ganska rejält. Jag blir så himla glad!! Vår och sommar är påväg! Det spritter i kroppen och man blir sådär glad! Underbart!

Jag tänker inte be om ursäkt för mina otroligt kassa uppdateringar. Jag har sagt det innan, har ingen dator hemma, så det blir ju lite svårt.

 Ha en bra dag! Själv ska jag sova en massa för att sedan ha lite filmmys och låta fantasin flöda!

Många gånger om blir det Bajs

Jag har flera tusentals gånger talat om hur underbara mina vänner är. Det finns inga finare, än dom vänner jag verkligen ser som äkta vänner.
Då har jag min så kallade bättre hälft Sandra AKA Bajs! Henne älskar jag så högt så att jag inte kan beskriva det. Det finns ingen som läser mig så bra som hon. Hon känner mig bätte än vad jag själv gör många gånger och jag VET, att oavsett så kommer vi alltid alltid finnas där för varandra. Vi kan se förbi alla hinder som vi stött på. För tro mig, det har vi! Där en människa jag aldrig varit så öppen för, jag vågar öppna mig till hundra och berätta allt. Jag är inte rädd att hon ska såra mig.
Det är skönt, för jag vet också att när jag lämnar rummet så sitter inte Sandra och pratar om mig. Hon låter mig vara och ta det med mig. Jag vet att Sandra aldrig skulle gå bakom ryggen på mig!
Hon lyssnar inte heller på vad alla andra säger om mig, undrar hon något kan hon fråga mig det.

Sandra har varit med mig genom så himla mycket saker, vi har skrattat, gråtit, skrikigt, bråkat och skrattat ännu mer! Hon har hållit om mig när jag mått dåligt och ledsen, förlåtit mig för alla mina dumma misstag jag har gjort. Jag vet inte hur jag ska kunna visa henne hur mkt jag faktiskt uppskattar allt hon gör och har gjort för mig!
Sandra är en trygghet för mig, Hon kan dra ner mig på jorden när jag är uppe och svävar i det blå. Vilket jag faktiskt ganksa ofta kan vara!

Husets special: virr varr

De senaste veckorna har livet varit upp och ner och ner och upp. Jag har farit som en skållad råtta överallt och ingenstanns. Försökt hinna ta igen allt jag missat och allt jag inte missat.
Jag älskar att ha saker att göra hela tiden och känner mig hellre väldigt uppbokad än sitter hemma och slappar och tittar på tvn. Även om det kan vara underbart skönt det med ibland.
Men spontant och Jossan går lite hand i hand. För mycket stillasittande är inte nyttigt för mig, då blir jag trött och ibland t o m tappar gnistan lite. Och det vill jag ju inte! Nej, hellre för mycket virrvarr än för lite. 
Jag längtar tills jag verkligen kommer igång med träningen. När jag får iordning i mitt lilla slott och kan slappna av och känna mig ännu mer hemma än vad jag redan gör. Jag längtar till Elaka Målaren är ute ur mitt liv för alltid och slutar ta sönder min tvål, kissa på min toaring, skvätter färg på mitt golv och bara demolerar hemma hos mig som en och en tredje ångvält.
För det har jag missat att berätta, mitt tak är under renovering, ommålning. När jag kommer hem efter första dagen har Elaka Målaren knycklat ihop min tvålpump, under trotsiga försök att tvätta av sin roller och i och med det, färgat ner mitt badkar! Det finns även skvättiga färgfläckar på golvet, vilket gör mig ganska arg! Det värsta händer ändå när jag kommer hem dag två. Då är toaringen uppfälld( Nej, det fungerar INTE hemma hos mig), men en skvätt KISS på!!!!!!!!!!!! Då blir jag arg ock skriver en lapp till målaren!

Hej Målaren!
Du får hemskt gärna använda min tvål, toalett etc. Men jag uppskattar om det görs iordning efteråt. Det vill säga att tvålen ser ut som den ska, toaletten är fräsch och det INTE ligger färg på golvet.
Ha en bra dag!
Mvh/Josefine


Igår när jag kom hem vart toalocket uppfällt och det fanns toapapper i. Jag tror iofs inte att han missat spola ner något från vare sig ettan eller tvåan. Men jag blir ändå lite irriterad. Han kankse tycker det är jättskoj att kissa på toaringen, inte fälla ner  locket så frugan halvt om halvt trillar ner i toastolen och dör på kuppen, men sånt får man inte göra hos mig. Jag AVSKYR när människor inte respekterar mina gränser!

Nu har jag skrivit av mig lite galla och ska fortsätta att bara vara glad idag istället! Ikväll ska jag träffa Polly. Det tycker jag om.

Ingemar


Nu ska min älskling skänkas.
Detta är en väldigt jobbig dag och jag hatar att det blev såhär pga separationen!
Men det är iaf skönt att någon som känner till reptiler kan ta hand om honom!

Men Ingemar kommer alltid vara min Ingemar, och jag älskar honom! Just nu så det gör ont!

mo ha ha ha ha ?

Jag är en väldigt glad person med mycket temprament. Jag kan skratta skrika och gråta inom loppet av två sekunder. Detta är ju oftast pga av lycka!

Nu när jag är nyinflyttad till mitt egna slott, har det visat sig att fler än mina sedvanliga vänner och bekanta, nära & kära fått lära sig att det aldrig, och då menar jag aldrig, går att underskatta ett skratt.

Ett skratt kan väcka dig mitt i natten
Ett skratt kan få en förbipasserande att le
Ett skratt kan få en person som inte är beredd på dess läte, att rycka till
Ett skratt kan få en person att narras
Ett skratt kan förgylla en hel dag

Därför fick min morbror här om dagen frågan av en kollega ( som fått den lyckliga lotten att bli min granne):
-Skrattar Jossan väldigt högt?


pre detox

I lördags hade jag en aningens uppvärmning inför kommande detoxcvecka. Hade fantastiskt roligt och skoj i lördags! På förfesten! Den hade en dusch som sjöng, den var skoj!
Tyvärr ville inte kameran haka på, det får bli nästa helg = )

Tråkmånsen

-Hur mår du?
-Mådde du bättre innan?
-Anar du vad som händer runt omkring dit liv?
-Blundar du för allt, eller är du bara dum och naiv?
-Undrar du vem du kan lita på?


livet kan göra en nöjd

Eftersom att sova är det jag gör bäst på morgonen tyckte inte jag att jag skulle lägga mig efter jobbet igår, för att (som vilken vettig människa som helst) vara pigg idag.

Därför fick Nita komma hem och förgylla sin tillvaro med mig en runda, sedan fick hon förgylla min tillvaro en sväng också. Efter det tyckte Peter Pralin att vi skulle komma upp till honom, då var det jag, Sandra och Linn som styrde kosan mot sydligare breddgrader och gick till nivå. Där var det lajbans, om man nu ville det, annars vart det inte så lajbans. Men det gjorde inget. Jag hade en otroligt trevlig kväll!

Sandra insåg ett stort misstag jag hade gjort, när hon träffade personen O. Hon sa att hon var även villig att rätta till detta lilla misstag alldeles själv, ta saken i egna händer som man så fint kan uttrycka det. Detta vill jag inte kännas vid! Så därför kan det hända att en uppdatering kommer.
Ibland blir jag lite lätt insnöad på en sak, så som skavsår, eller bara Skavet. Hade Skavet varit utan Tråkmåns kanske det inte hade varit lika roligt. Men nu är det så. Och personer som Personen O kan få vänta lite bakom ett hörn, men bara lite.

När vi var färdiga på Nivå gick vi och åt en sjuhelsikes middag vid tvåslaget. Detta bestod av gyros och pommes och vart superb! Vi åt som vi inte sett mat på...minst en timma.
Sedan var det dags att gå hem, för en kort natts sömn. Först ett snabbt hej på exet som spatserade förbi, sedan ett snabbt Skavspan. (du är välkommen att tolka detta precis som du känner)
Sandra och skildes åt, för att två sekunder senare prata i mobilen ca en timma, innan hon beslöt sig för att jag skulle sova.

Nu sitter jag här, efter en inte alls händelserik kväll, och är lika kanon nöjd med livet som vanligt!...Jag önskar bara att jag hade sovit en bit extra.

DETOX

Ny detox vecka är bokad. Vecka 13 smäller det. Löning på onsdagen och alla, alla alla är välkomna!

Dator dator hos mamma är

Ja, det blir ju inte redigt en äkta blogg detta. Jag skriver ju knappt aldrig. För jag ahr ingen datta hemma. Den är hos mamma och väntar på att bli tömd och förnyad så den ska kunna hjälpa mig med mina bravader!
Men jag får helt enkelt uppdatera från jobbet, med endast text,

Jag har haft en väldigt trevlig vecka som inneburit matlagning, spelande hit och dit, bakande hit och dit. Har sedan i lördags hunnit slängá ihop bananpaj, ne*erbollar(som inte innebär något rastistisk, man kan ju se det som en hyllning efter som det är så attsikens gott), och två kladdkakor. Jag kanske ska bara glad att jag inte fått min/mammas bakmaskin till mitt nya hem än. Kanske hade det ploppat bullar, bröd och kakor av alla dess slag genom fönster och ett och annat!?
I ons väcktes jag av oväntat besök. Innebar ganska mycket trevligheter och en och en annan otrevlighet. Men det kan jag bortse från.
Jag har även hunnit med och ha diverse första besökare i lägenheten och fått en och annan trevlig present. Presenter gillar mig ganska mycket.
Har även hunnit göra något så vuxet och betalat hemförsäkring, olyksfallsförsäkring och en och en annan slant till Akassan. Ingen sa att det var dyrt att bli vuxen.
Framtidsplaner har regnat ner över mitt såta huvud den senaste veckan och jag känner mig lycklig och sprallig när jag tänker på det.

Livet är bra allt underbart!

Huvudet på spiken

Äntligen känns det som jag hittat rätt! Inom två år ska jag börja plugga! Tänker inte avslöja för mkt än, men det känns kanon iaf!

en framtid som läkare

Jag är den slags personen som inte kan prata om blod, kan inte se blod eller ens tänka lite på det. Jag blir yr och svimmfärdig och gör mig toppredo att besöka toastolen med ett vrål för att sedan dala ner som ett stort köttstycke på golvet. Likadan är det när jag hör ordet slem/näthinna. Något med dessa saker får min puls att stiga, jag blir nervös och det kliar i kroppen. Särskillt på högra sidan av halsen. Där man känner pulsen. Det trycker och jag får några oförklariga tix. Därav Anonyna Anitas kommentar till förra inlägget. Jag skulle i ett hastigt förklaringsförsök förklara att det gjorde ont. Inte i halsen, inte på nacken utan i pulsen.
Jag har ont i pulsen, kan man det? Är pulsen en kroppsdel?

im bad

Jag veeeeeet att jag uppdatera kasst som attans nu, men ni får hålla er ett tag.har massa att tänka på nu.

vingummin till förbannelse

det är något särskillt med dom vidriga på färgkorvarna i påsen. man tar en, man tar två man tar fyrtiosju. sen mår man illa och har någon jobbigt och sträv känsla i munnen. till förbannelse fortsätter man äta, käkarna gör ont och blöder av allt tuggande. när påsen är slut drar man sig inte det minsta för att öppna en till. men emellan kränger man gärna en choklad, två varma mackor och massa morotskaka.

fast det vet ju egentligen inte jag något om, det är ju inte mig jag pratar om

mormor och morfar...och lite mamma

På söndag, tror jag, kommer mormor och morfar...och kanske mamma, på besök. Det älskar jag

tre babes och två vakter

En sjudundrandes fest!


Ikväll ska det galajas i min alldeles egna lägenhet, min vuxnalägenhet. Det blir tre babes(Polly, jag och Nita), jag hoppas dock vi slipper väktarna denna gången. Iaf innan dom slutat. Annars är ni välkommna allihopa!
Nita har köpt finlir och jag har nya underkläder. Kan det bli bättre?

adrassandring.ja

Nu har jag flyttat och har INTE tillgång till internet dygnet runt, vilket gör att det är massa mycket svårare att uppdatera här!

Jag trivs väldigt bra och det går fruktansvärt och förvånansvärt bra att sova själv. Har ju ganska mycket mörkrädsla ibland, men det har gått kanon!
Kom iordning väldigt fort...Tack vare Skavet.

idag

idag har jag bara spytt hela dagen

RSS 2.0