Alla tankar till dig Soffan

Min kära Faster förlorade igår sin hund. Det är hemskt att man måste genomlida något sådant.
Idag går alla tankar till de


Födelsedags klappar

Om exakt 14 dagar fyller jag år. Det kan ju vara väldigt svårt för perosner att veta vad jag önskar mig/behöver.
Därför kommer en liten hjälplista här.

(-Stick to the list. Always stick to the list. VÄNNER säs.7)

*Pengar till KÖRKORTET!!!!

* Boken: hästhållning i praktiken.

* Rottweiler(och någon som betalar för den. Annars får det vänta)

* Dammsugare ( Ehh jag vet, hur gammal blir jag egentligen?)

* Eltandborste

* Presentkort på INDISKA, till den fina fina väskan som jag dör av om jag inte kan äga.

*BIL!!!!!!!!

Denna listan kommer säkerligen ändras och uppdateras men jämna mellanrum. Så håll utkik!!

hej då

Ibland blir man en människa som man inte känner igen. Man gör saker man inte vill kännas vid...Inte ens stå för. Man kanskee till och med trampar andra människor på tårna.
Något drog bort mattan under fötterna på mig och jag blev kanske lite vilsen för ett par månader sedan. I någon slgas desperat jakt på trygghet gör jag en massa dumma saker jag inte alls vill göra.
 Vem är jag?
Jag vet att jag inte ens fyllt 22 och har "flera år kvar" att lära...Men jag kanske inte vill vänta? Jag kanske hade viljat veta det redan i december? Jag kankse inte hjade velat göra alla dessa misstag som jag faktiskt har gjort.
Det som inte dödar en gör en starkare...Jaha? Men vägen mot det starka då? Vad gör man på den? Varför ska man göra den resan helt själv?
Varför blev allt  som det blev?? Vad har jag gjort? Och vad gör jag här>??


BEBIS

Idag ska jag träffa Bebis...Edith!!! = ) Äntligen, jag är den enda som inte har träffat henne än. Gissa om jag ska ska snuffsas och mysas!?!

ute i yran

En öl blev två öl, två öl blev tre, tre blev fyra och fyra blev shot, whiskey och ännumer shot!
Det blev även ett eller annat ord som inte borde sagts... Hur FAN tänkte jag där??????????
Snacka om att vara bra allt UNG och DUM!! Eller hur Skavet?? Ska man verkligen tycka och tänka och känna så? Är det speciellt bra egentligen? Nee...Inte alls.

Det roliga var väl att jag och Johanna glömde gammalt groll och hade en hyffsad kväll iaf = ) När jag tänker efter hade jag faktiskt väldigt roligt igår, bara de där små orden som förstörde en del. Hur mycket egentligen?? Det återstår att se...

Lite depp och lite pepp

De senaste dagarna har varit lite si sådär. Jag mår bra och har ett alldeles förträffligt liv. Men det är något som saknas. Kan inte heller sätte fingret på vad! Men jag har en förmåga att bli totalt rastlös när det inte händer 20 saker i minuten. Nu gör det inte det. Jag är trött på att gå ut varje helg. Det mister sin stjärnglans att göra det hela tiden. Därav nertaggandet på kalaspinglan ett tag.

kedje sms

Jag HATAR HATAR HATAR kedje sms. Och vill inte ha detta av speciella anledningar. Det har jag även förklarat för folk. Ändå har tre personer( som mycket väl vet detta) skickat till mig idag. kära vänner. Jag säger upp kontakten nästa gång ni skickar sånna...Bara så ni vet

Give me mooooore

Jag är så trött på mig själv och min bloggtorka. Trött på att publicera samma bild gång på gång! Och hur trötta kan inte ni vara. SKÄRPNING FRÖKEN SENNERHALL!
Jag är trött på ensamlivet, så snart får jag två katter. Myysigt. Ska säkra fönstrena så min fina lampa inte åker i golvet. Då blir jag arger.
Det känns som alla lagt livet på hyllan ett tag. För bara en liten stund sen vart det slit och släng omkring så mycket och nu helt plötsligt händer inte alls särskillt mkt. Jag har helt enketl för många bollar i luften. Precis som alla säger till mig. Får coola ner lite; )

Jag sitter här med FLÅÅÅÅTTITT hår... härligt groose! Isch! Vaknade 7.15 idag Linn ringde och undrade om jag var på G till jobbet...What!!?? Jag skulle ju jobba kväll??! NEpp började sju. Det var bara slänga lite vatten på kroppen och hoppa i trosorna och kuta till jobbet. Tur att jag jobbar bakom disk så ingen ser att jag sitter här naken; )
Längtar hem till duschen nu! Längtar till snart när jag kan få mina katter! = )

Ett annat litet LYX är att jag fått en liten bebiskusin till! Moster med ungarna har fått en till på armen. Hur kanon som helst!! <3

RSS 2.0