Vem har bestämt att det finns tidsgränser?

Om två personer träffas idag och det känns så rätt att de bestämmer sig för att gifta sig om två veckor, ett år eller kanske två år. De kanske bara vill förlova sig eller skaffa bil eller hund ihop. Eller kanske bara bo ihop. Vem har bestämt att det är för tidigt? Om det känns rätt!

Vem har bestämt att om jag älskar någon så in i norden, ska jag inte våga satsa på det förhållandet, ge det allt jag äger och har, just när det känns rätt? Varför ska jag vänta tills känslan av rätt har övergått till något som kan jämföras med en känsla som mer liknar vardag?

Jag är trött på tyck- och tänk rätt och fel nu. Jag känner rätt. Jag tänker från och med nu känna rätt och fel. Inte TYCKA rätt och fel.

Jag blev kär i Pördey med en gång, jag skojar inte. Jag älskade honom strax därefter, men det vågade jag inte tala om med en gång. För det kunde tyckas vara för tidigt. Tyckas vara för tidigt. Så jag gick och sköt upp det. Till sist när jag skulle säga det fick jag en klump i magen och svettades som en gris. Bara för att jag då väntat ut min "känna rätt"- känsla. Givetvis kändes det rätt att säga det då också. Men om jag inte väntat hade jag sluppit svettas och må dåligt i magen.

Jag känner rätt. Fan vad rätt det är!


Dagens uppmaning:

Det är gott med någon man tycker om. Men har ni tänkt på hur underbart gott det är att kyssa den man älskar?
Idag uppmanar jag alla att kyssa den ni älskar. Njut och hänge er! Man blir lycklig, något vi alla kan behöva nu i höstrusket.

Så hem efter jobb/skola och kyss på riktigt.

Det ska jag!

Faster

Min faster efterlyser bilder på Pördey. Jag har bara en, men den är inte snäll att lägga ut. Så därför ska jag mysa extra mycket ikväll så han blir from som ett lamm och jag kan få en blogg bild. Jag lovar, det kommer en Pördeyuppdatering! =)


Det var länge sedan jag la upp min ÖNSKELISTA, ni måste ju ha chansen att göra rätt;)
Årets önskelista:

* Ed Hardy...Inte personen i fråga, men kläder/skor. Googla... Helt underbara saker.

* Naglar. (Alltså förlängning)

* Lämp (Förmodligen kommer mitt lämp gå ut innan jag tar mitt föbannade körkort, därför önskar jag mig det...Igen!)

* Kitchen Aid. Jag vill måste vill måste vill måste ha deras degblandargrej. Åååhhh vad den är fiin!! (En vit ska det vara)

* Tatuering. På SickBoys (Förlåt morfar, men jag kan inte låta bli. Men jag vet ju att du alltid älskar mig ändå=))Catwomen

Ja, jag var nöjd med utklädnaden och alla alla på festen var såååå fina!!!

Dess värre drog jag dit i trappan på väg därifrån och jag har såååååååååååååååååå ont!!!!!!!! Kan ju röra mig, men det är knappt. Min armbåge är helt svullen och min ryggrad är inte ok.

Jag har  hållt Pördey vaken från och till hela natten, och knappt kunnat sova. Inte alls kul!!

Men det går förhoppningsvis över.

Nu har jag och Pördey proppat hemmagjord thaimat innan han åkte till fotbollen. Här sitter jag och Sandra och ska kika någon film. Tur att man har vänner som kan underhålla än när man inte är den kryatse. Vilken jävla vecka detta har varit:

*Blodprov
* infektion i örat
*En drutt i trappan och förlorade pengar för att jag inte kan jobba. Yeah!!!

 

Tur att jag har det så himla underbart annars så jag kan vara glad detta till trots;)

 

BTW: PMS is on the roll!

 


RSS 2.0