Blodet droppar

Idag har jag varit på vårdcentralen. Jag gick dit och "visste" att jag hade urinvägsinfektion. Men urinprovet visade ingetnting. Det blev alltså att ta blodprov. Jag kan tala om att jag är LIVRÄDD för allt som har med sprutor och BLOD att göra. Jag har gråtit mig matt nu. Jag är helt yr och vet knappt vad jag skriver. Usch...Jag hoppas på att jag får svar på varför min kropp är som dfen är nu. Så det var värt det!!

=(

Jag är besviken. Jag är ledsen och orolig. Är allt verkligen som det ska? Kan allt detta bara bero på min PMS? Eller stämmer något? Jag hoppas inte det.

Laddad med ett oladdat batteri.

Jag är sååå himla trööött. Hela tiden är jag trött och hängig. Jag orkar ingenting.

HÅLL TUMMARNA FÖR ATT JAG SKA FÅ HJÄLP PÅ FREDAG!!

Sen är jag arg för att jag inte hittar min kamera sladd...

Haaha Ohh jag är underbar i huvudet., Nu hittade jag den!!!

Bunkra upp/Copywrite

Jag har en väldigt bra idé, om jag får säga det själv. Jag ska bunkra upp. Med allt möjligt fram tills den 1:a DEC!!!

Jag ska köpa massa GOD choklad på Elit choklad, massa goda chips, dippa, ferraribilar, en stooorpåse med riktigt onyttigt E-produkt stoppat godis!!! Det ska bli sååååå GOTT!!!!!

Helgen när pappa ska spela i DANSBANDSKAMPEN ska jag festa loss ordentligt på godis...Ooohhhh.
Ingen i hela världen förstår hur jag mår och hur jag längtar. Både efter DANSBANDSKAPMEN och GODIS!!

©Josefine Sennerhall

Årets önskelista:

* Ed Hardy...Inte personen i fråga, men kläder/skor. Googla... Helt underbara saker.

* Naglar. (Alltså förlängning)

* Lämp (Förmodligen kommer mitt lämp gå ut innan jag tar mitt föbannade körkort, därför önskar jag mig det...Igen!)

* Kitchen Aid. Jag vill måste vill måste vill måste ha deras degblandargrej. Åååhhh vad den är fiin!! (En vit ska det vara)

* Tatuering. På SickBoys (Förlåt morfar, men jag kan inte låta bli. Men jag vet ju att du alltid älskar mig ändå=))

 





Jul jul strålande jul

Eftersom jag är så omtyckt och folk undrar vad jag önskar mig i jul klapp är det dags att börja på önskelistan nu.

Årets önskelista:

* Ed Hardy...Inte personen i fråga, men kläder/skor. Googla... Helt underbara saker. (se bild nedan)

* Naglar. (Alltså förlängning)

* Lämp (Förmodligen kommer mitt lämp gå ut innan jag tar mitt föbannade körkort, därför önskar jag mig det...Igen!)

* Kitchen Aid. Jag vill måste vill måste vill måste ha deras degblandargrej. Åååhhh vad den är fiin!! (En vit ska det vara)

* Tatuering. På SickBoys (Förlåt morfar, men jag kan inte låta bli. Men jag vet ju att du alltid älskar mig ändå=))

Bild tagen från Stayhard.se. Se Ed Hardy produkter!




Denna listan kommer givetvis uppdateras. Så håll utkik!!

Annars då? Jo jag ringde vårdcentralen idag. Min trötthet kan bero på att jag (som vanligt) ligger inne på URINVÄGSINFEKTION!! Det är himla roligt att ha!!

Så på fredag ska jag dit och testas. Sen får jag mitt pencilin och sen kanjag se om tröttheten går över. Gör den inte det är det dit igen på tester.

Jag hoppas det beror på infektionen. Sen kan jag hoppas att den inte gått för långt. Men tyärr kan det ju öven bero på den som jag har haft hugg i magen osv. Men jag hoppas givetvis att den inte gått så långt och blivit farlig för mig.

Så när jag är piggare, ska jag minsann ta tag i mitt liv...Oohh vad jag längtar tills jag kan leva lite; )


Diet-uppdatering

Ja eller för att vara helt ärlig är det ju bara ett dumt vad. Jag går inte på någon diet, och efter vadet om att inte äta godis fr 13/9 - 1/12, kommer jag aldrig ha med en enda diet att göra.

När jag berättade om mitt vad så storknade folk. Skulle jag sluta äta godis?? Ne bara en stund. Jag trodde det skulle bli jättejobbigt, de flesta sa att mitt godissug skulle gå över efter ett par tre veckor. Idag har det gått (eller ska jag skriva gott) 1 månad och 12 dagar.

Tro mig när jag säger att det faktiskt inte känns ett dugg bättre. Jag är sugen på godis varje dag. Vareviga dag efter maten vill jag kränga en godispåse, gärna två. För att kompensera mina helvetesdagar. Jag kommer aldrig göra om detta. Det är hemskt. Jag och Pördey äter massa efterrätter och pajer osv ist.

Men...Jag säger MEN, jag har klarat såhär länge. Jag vet inte om jag kommer klara det fram till 1/12, men jag har klarat det hittills. Det känns bra. Jag behöver detta. Inte för vikten, inte för att vara nyttig. Utan för min självdisciplin. Jag har klarat 1 månad och 12 dagar. Jag kan klara 37 dagar till.

Klarar jag detta kanske jag kan klara av att börja träna. Jag kan klara annat.
Jag kanske kan lägga manken till och ta mitt körkort.

Jag klarar mig utan godis, jag vill inte, men jag GÖR det. Därför klarar jag allt!!





Date

Igår var jag på date, nästan. Jag och Pördey gick ut och åt, för att sedan gå på bio. Det var underbart tycker jag. Jag har aldrig varit så mycket för "dinner & movie", men det var mysigt. Det bästa var väl iofs maten. Lammfilé med klyftpotatis och grönsaksrör och vitlökssmör!! Jag dooog så gott det var.
Filmen blev "Flickan som lekte med elden"-

Den andra filmen i Millenium-trioloign (som det så fint heter). Den var bra! Men givetvis var den första filmen mycket bättre. I alla filmer som baseras på böcker tar de bort detaljer som alla läsare sedan stör sig på. Jag har inte läst böckerna och tänkte inte på att saker missades och saknades i första filmen, men i denna filmen märkte jag det! Det var som att vissa saker blev lite luddigt och de som gjort filmen hoppades på att det inte skulle märkas speciellt mycket. Men det gjorde det, tyvärr.
Men trots det var den ju bra och sevärd.

Svensk film har blivit himla mycket bättre! Men änsålänge är mina favoriter- "Bröllopsfotografen"-(jag SKA kolla den igen, för att verkligen försäkra mig om att den verkligen inte innehåller svenska brister ;) ) & "Götakanal" (den 1:a filmen givetvis, den andra skulle jag bara se om jag blev torterad med den. ALDRIG att den kan vara bra!??)

Jag har återigen bestämmt mig för att börja lägga in massa bilder...Men vart i HELSIKE är kamersladden!!??????





Zzzzzzzzzz

Jizzzzzez vad trött jag är. Det är olagligt att vara såhär trött. Alltså borde det vara olagligt att gå upp kl 8...Jag kan inte sluta tjata. JAG GICK UPP KL 8:00!!(typ) fy fasiken.

Duktiga jag...klapp på huvudet!

Kl är strax 17:00. Jag är sjuukt trött. Men detta kan väl vara en chans att vända tillbaka dygnet. Om nu det kommer hända.
Jag börjar kl 7 imorgon, ikväll vill Linn att jag ska följa med och ta en öl. Ja det vet vi ju att jag har svårt att tacka nej till. Imorgon blir det säkert också utgång, och alltså en kort natts sömn, för att jobba morgon på söndag med. Det betyder att jag på måndag kommer ta igen alla förlorade timmar. Därmed tillbaka på ruta 1, igen!!!!!!!! Jag vet, jag är inte speciellt smart. Men som jag sa till Hanna idag, man är bara ung en gång i livet, och då är det lika bra att vara det!

Fan vad tiden går när man är vaken

Idag gick jag upp strax efter att Pördey gått till jobbet, runt 8:00 alltså. Efter att ha gått upp mellan 12 - 14 (de dagar jag inte jobbar 7 givetvis) så var det en liten prestation från min sida. Men dock inte så jobbigt som jag trodde jag skulle tycka. Så jag har druckit kaffe, ätit lite frukost och surfat runt lite. Nu är kl 11 och jag känner mig nästan stressad eftersom min jobbdag börjar 14.30 och jag inte gjort något speciellt fast jag gick upp 8! Det är alltså lika bra att sova bort dagarna, det händer ju ändå inget särskillt på dagen.

Man kan ju tycka att jag kunde gått ut och gått, gått ner och tränat, städat osv. Men en sak i taget tack.
Idag gick jag upp tidigt, imorgon eller en annan dag hittar jag på mer saker!

YouTube klipp på bloggen

Varför blir youtube-klippen på min blogg utanför själva inlägget?! Någon som kan svara på det???

Fin blogg jag har:) :) :)

När jag får kommentarer som börjar: "Fin blogg du har:)", raderar jag dom illa kvikt. För de fortsätter ofta i stil med"- gå gärna in på min blogg och kolla in mina bilder" eller något i den stilen.

Jag avskyr när människor inte ens engagerar sig tillräckligt mycket för att ens läsa igenom ett inlägg, och kommetera om det JAG har skrivit, innan de försöker göra reklam för sin egna kassa blogg!! ( och JO jag tar min tid och läser igenom ett par inlägg!!)

Eller när folk skriver ett inlägg som börjar godmorgon/godnatt och det enda folk svarar är detsamma!!
Nee jag klarar mig utan sådana kommentarer! Som ni kanske ser.höhö*


Iaf, igår hade jag en kanontoppen kväll. Jag lagade kyckling, klyftpotatis och rödvinssås till mig, mamma och Pördey! Första gången jag gjorde rödvinssås och faen vad gott det blev !! japp, jag är alltid nöjd med mig själv, men lite extra just då; )
Sen gick jag, Mamma och Sandra och kollade på "bröllopsfotografen". Riktigt bra film!! Den var snyggt filmad, rolig hade bra manu allt allt allt vart bra med den!! OBS! detta är en SVENSK film. De brukar ju vara lite si och så

Idag ska jag och Sandra laga paj och mysa!! Sandra är min bästa vän, men vi hittar aldrig på något. Så nu ska vi bygga på vårat förhållande.



underbara wonderbara

Jag & Nita

 

Nu har precis min underbara Nita åkt hem. Jag tycker det är rätt tråkigt, eftersim jag hade hoppats på en utgång med henne ikväll. Men det får det bli en annan gång.

 

Snart blir det party med de gamla flammorna, plus några nya. Var en evighet sedan vi gallajade loss tillsammans, ska bli himla roligt det iaf!!

 

 

 

 


Gör som Anna Anka

Skratta älska lev.
Hon är ju så underbar!!!

Livet går, pyssel och sår

Hej hej gobitar!

Jag är så himla trött på min lägenhet. Nu har ju inte ni fått se den här på bloggen, eftersom jag är så himla kass på att uppdatera med foton ( och iofs inte tagit speciellt mkt foton senaste månaderna ; )  )
Men snart hoppas jag att få tummern ur och måla om lite smått, samt sätta min egna lilla prägel på skiten. Orkar inte med  mina äckel beige/gula randiga tapeter med vita spackelprickar på!!
De som bodde där innan, märker man var ytterst "händiga", men egentligen har de faktiskt förstört en del.
Men inget som inte jag kan rätta till med lite färg, pensel och skoj!

Pördey måste ha läst mitt inlägg om vår resa, så ist bjöd han med mig upp till sälen någon gång under vintern. Vi ska åka skidor...De ska åka skidor, jag ska halka omkring, mer så kommer det nog blir.
Jag vet egentligen inte med Pördey, han byter strategi hela tiden, ena dagen ska han skojja ihjäl mig, nästa dag skida ihjäl mig. ; )

haha jaa, ni som känner mig vet precis vad jag tänker på

Facebook


Igen

Nu skrattar jag igen

Ödmjukhet är min bästa vän

Jag kommer ofta på mig själv att läsa min egna blogg och sitta och skratta. Jag är ganska rolig ibland. Jag hoppas att ni som läser förstår det. Att jag är rolig. För annars har ni ju helt missuppfattat mig. Maila mig om ni tycker jag är tråkig. Så jag kan jag, som är så rolig, förklara vad det är som är roligt. Förstår ni?
Skratta nu

Here we come...again

Idag var jag och Pördey och bokade en resa. Till ett varmt underbart land. Där ska vi sitta med paraplydrinkar på dagarna, äta någon god mat på kvällarna tillsammans med en massa öl. Sen ska vi dansa(jag),  skratta och bara vara. Det ska bli så häärligt!! Jag ser fram mot detta väldigt mycket. Vi har tagit ett sånt tillvalspaket, så det ingår bungy jump, fallskärmshoppning och surfar lektioner med. Fattar ni vilken under bar resa detta blir!!






Det ska då tilläggas att Pördey spelade på hästar idag, han vann INGENTING. Jag får alltså gå och låtsas om denna resan, ett tag till...

Trevligt sällskap

Jag ska börja med att berätta att min älskade Kusin Oscar flyttade för ett tag sen, fan vad jag tycker det är jobbigt. Men har hittat tjej, hon är från skellefte, så de bestämmde sig för att mötas på "halva" vägen. Enligt mig, på andra sidan jorden. Alltså i Göteborg. Kärt och gulligt.

Idag när jag springer omkring och gör viktiga ärenden på stan ser jag MIN KUSIN!!!!!!!!!!!! Jag skrek till för jag blev så glad. Han betyder nämligen väldigt mycket för mig. Bredvid han stod en mörkhårig liten tjej, som jag hoppas var hans flickvän. Annars undrade hon säkert varför hon fick en kram och jag sa att det skulle bli roligt att träffa henne igen så vi kan lära käna varandra.
När jag sen sprang iväg och skulle fortsätta med mina viktiga ärenden var dom döda. För jag var så glad att se Kusin Oscar så jag pratade alldeles för mycket, som vanligt, pratade jag ihjäl folk, jag tycker om.


VARNING: kan vara känsligt för vissa läsare. Lite små smörigt inlägg. blogg.se tar inget ansvar för ont i ögon eller missnöjda singlar!

Pördey och jag har träffats lite lite mer än tre månader nu. Jag är kär! Jag tror jag blev kär i honom med en gång. Jag har liksom haft ett leende på läpparna sedan vi kom hem från minigolfbanan.

Han har ett sånt lugnt och självsäkert sätt, som jag inte har. Jag är absolut inte lugn. Självsäker, ja det är jag, men på ett helt annat sätt än han. Jag pratar mycket, och när jag blir glad och exalterad pratar jag extra mycket. Och så fort jag ser honom, blir jag glad.

Jag är lite rädd också, jag tycker ju om honom så mycket, tänk om jag prata ihjäl honom? Eller om han tillslut tröttnar på mig och mitt pratande? Jag är ju så glad med honom, jag vill ju dela alla mina onödiga tankar med honom. Och de finns det liksom inget slut på.

I förrgår höll Pördey på att döda mig, han sa något roligt, jag kunde absolut inte sluta skratta. Så jag satte vattnet i halsen och höll på att kvävas. Hans strategi är kanske att skojja ihjäl mig innan jag pratar ihjäl honom? Fast jag kan inte i min vildaste fantasi tänka mig, att Pördey går omkring och är rädd för att jag ska försvinna för att han är rolig?
Vad tänker han på?

Jag är en lycklig människa, det är det detta inlägget går ut på.
Men ni måste hålla med mig, när man är kär är man helt plötsligt jävligt sårbar.
Men fan vad glad jag är!


naturkunskap

Idag fick jag ett samtal från min rektor på "vuxenutbildningen". De var lite oroliga över min naturkunskap. Ja det är jag med. Jag fattar inte, det är hattigt och rörigt och min lärare verkar inte redigt förstå vad jag menar. Men det ska jag ta tag i.
Men hur lätt är det när man är helt oinspirerad? Jag var jätte pepp på att börja plugga, i början av året. Det avtog till sommaren, men det kändes aldrig bra eller rätt att börja. Det är SKIT tråkigt. Men jag måste.

Jag tänker göra som vanligt, jag tänker faktiskt strunta i att gå färdigt kursen. Det tänker jag. Sen tänker jag söka in på andra kurser till nästa år. Kanske har jag hittat tillbaka till den där känslan jag hade i början av året? För fy f*n var den inte infinner sig alls just nu! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Så enkelt är det. Jag vill inte!

När jag inte vill, då gör jag det inte heller. Jag är sån. Jag är envis, jag ger inte upp. Jag vill bara inte. Varför göra saker man mår dåligt av, när man kan välja att göra saker man mår bra av?

Jag har aldrig redigt förståt hysterin om att göra så himla "rätt". Jag gör aldrig rätt. Jag skolkade i skolan, jag var trött och uttråkad. Visst, det kan jag ångra nu, nu måste jag ju, som sagt. Men jag är fortfarande uttråkad.
Nästa år, då ska jag sluta vara uttråkad. Då ska jag ta tag i lite mer saker. Än så länge tänker jag fortsätta vara som jag är. Antiplugg Jossan, men visst, jag önskar ju att jag kunde ändra på mig litegrann.

ett monster, som gråter och skriker. Helt i onödan?

Alla vet att tjejer har mens. Alla vet att tjejer har PMS. Vad inte alla vet är att PMS är hemskt. Jag mår jättedåligt vissa dagar när jag har det. Blir sur, arg och ledsen för i stort sett ingenting. Igår blev jag ledsen på Pördey, han skulle äta och sen gå och kolla på fotboll.
Jag skulle alltså stå och laga mat och sen få vara själv när maten var slut på tallrikarna. Jag som vill umgås med Pördey.

Jaha?  Då tyckte jag att han lika väl kunde äta en Jävla Pizza. Lägg märke till att det inte skulle vara en vanlig pizza, utan en JÄVLA pizza. Sen hackade jag grönsaker till förbannelse. Jag hatade de små morötterna, jag hatade potatisen. Jag bara hatade... Sen blev jag ledsen.

Jag blev ledsen på mig själv. Det är en jobbig känsla det här med PMS. Varför blev jag arg på morötterna liksom?
Sen höll Pördey om mig och sa att det inte gjorde något. Nu vet ju han att jag blir sån. Och det var ingen fara.

Tack gode gud för att jag råkar ha världens bästa pojkvän. Det är det ingen annan som har...Men säg inget till honom. Han blir så stolt då!; )


RSS 2.0