Jävla skit halsbränna!!!!!!!!!!!! Det känn...

Jävla skit halsbränna!!!!!!!!!!!! Det känns som att jag håller på att frätas upp i halsen! Detta är inte klokt. Jag har tagit gaviscon två gånger på nästan två timmar, inte hjälper det. Bhuhu! Jag som trodde jag skulle somna tidigt och fortsätta sova inatt. Tji fick jag! Hoppas iaf att Ni har det bättre! Kram och godnatt!


Min nya bästa vän!! Det känns som om jag s...

img_0343 (MMS)

Min nya bästa vän!! Det känns som om jag skulle kunna dricka en hel flaska om dagen! Bläää!


Att göra sig fin!


Denna fick Niclas av sin mamma i julklapp! Och jag har ju inte
kunnat låta bli den. Dick Sundevall skriver verkligen jättebra!

Hej hej!

I boken skriver Dick att man ska packa ombyte med sig, för han kommer på sig själv med att göra sig fin inför sitt barns ankomst. Första mötet är viktigt! Är det någon som känner igen sig? Jag gör... Jag har börjat få mycket känningar och märker verkligen på kroppen att det är förlossning på gång, även om det kan dröja veckor innan, så märks det! Detta innebär ju såklart att jag vill vara fin, Bebis ska ju se sina föräldrar första gången! Det kan ju tyckas vara lite löjligt, men så känner jag. (Det skulle alltså vara väldigt snällt om "han där uppe" kunde fixa bort hormonfinnarna nu!!)
Likadant som jag verkligen vill få iordning i stort sett allt här hemma, för det ska vara fint och städat när bebisen kommer hem första gången.
Nybäddat vill jag ha det, nydammsuget och undanplockat i köket. Därför ska jag be någon åka upp och se över lägenhehten innan det är dags att komma hem från BB!

Påtal om nybäddat, så har vi äntligen fått ihop spjälsängen, köpt nytt spjälskydd och gjort iordning. Sängen är så fin och jag blir alldeles varm i hela hjärtat och kroppen när jag tänker att det snart ska ligga en ljuvlig liten bebis, vårt barn, där!!
Nu är frågan, ska vi ha täcke, sovpåse eller en pyjamas och gosig ullfilt (som inte sticks)? Det är så svårt att veta! Någon som har erfarenhet, tips??

Nu ska jag fortsätta läsa lite och sedan "boa" lite mer=)

Kram på Er!




God jul...såhär i efterskott!

Dagen innan julafton kom mamma över och gjorde skinka, jansson och sill. Jag skulle hjälpt till, men det blev mest att jag satt och tittade på. Det är ju så när man är lite extra trötter av sig. De där järntabletterna jag ska ta, som jag inte skulle glömma att ta, glömmer jag givetvis var och varannan dag.

Julafton var mysig, men jag var alldeles för trött för att ha den julkänslan som brukar infinna sig hos mig. Men jag hade iallafall mysigt med min familj. Niclas kom vid 00, då han hade firat med sin familj.
Vi hade bestämt att detta var sista julen att fira på varsitt håll... Om man nu kan kalla det fira;) Jag saknade honom väldigt mycket! Så jag blev lite extraglad när han kom.

Idag åkte vi till pappa och julmyste! Min lillebror är så härlig... Han blev så glad när vi kom, och ibland känner jag mig som världens tråkigaste storasyster, som är så trött och tycker att små sjuåringar ska sitta och vara tysta, iallafall när jag är gravid och, ja ett j*vla tjat, trött;)

Nu är det alldeles för sent för att vara uppe iaf, skulle bara kika in och önska god fortsättning!

Julklappstips


Den finaste lilla målarboken, för de som inte fått upp sin motorik nog att
rita innanför linjerna. När liten skär är glad ska man t.ex rita "gladet".
Så fint!! Jag kanske ska köpa ett exemplar till mig själv?


Men både jag och Niclas reagerade lite på den här bilden. Jag tänker inte
påpeka något, Ni får se efter själva om ni med lägger märke till något som
kanske inte passar så bra in i en målarbok, för barn!

Godmorgon!
Snart ska jag ge mig ut på stan, sista prylarna ska inhandlas! Vad roligt att jag sparade det till årets kallaste dag.
-22 grader... Det är ju tyvärr så att jag inte inhandlat några termobyxor för gravida. Men jag får skynda på lite, så kankse jag inte hinner frysa?

Jag ville bara kika in och visa den fina målarboken, vi ska ge den till en liten i julklapp! Tycker den passar så bra till små, där de får måla precis som de vill. Perfekt när man inte riktigt tycker det är intressant att måla inanför linjerna.
Sen är det ju ett STORT plus att den är svanenmärkt, klimatkompenserad och tryckt på papper som blivit över från andra trycksaker:)
Trött på min moralpredikan?? Sluta läs bloggen, jag kan tänka mig att det bara blir värre.

Har Du kommit på vad det var på andra bilden?? Jag ger dig lite hjälp på traven.




Ha en bra dag!

Årets julklapp till de små?? Denna fick Be...

img_0339 (MMS)

Årets julklapp till de små?? Denna fick Bebis av Petra, Charlie och Henke!


Snart smäller det

Hittade en bild på svärmors dator från sälen. Det är stugan i bakgrunden och nästa år är det
en barnvagn framför med;)

Hej hej!
Idag skulle det vara fika med föräldrargruppen, eller mammorna från den. Men tyvärr har inte jag tid med det. Vi har inte fått en tvättid detta året, så jag sitter ute hos mina svärföräldrar och lånar deras maskiner nu(vill gärna ha rena kläder osv så vi slipper tvätta direkt när vi kommer hem fr BB)!
Bara pga att vi har en lat fastighetsskötaren som inte kunde få tummen ur och ge oss våra tvättkolvar, vilket alltså innebar att vi inte kunnat boka tvättid i december.
Innan hade vi en lapp som vi satte upp, men den har folk tyckte varit rolig att slänga, roliga grannar!
Annars har jag hunnit fika en sväng med Petra och Charlie idag, som kikade förbi i morse. Vi har även fått hem spjälsängen och massa annat från pappa och de. Snart är det verkligen dags!! Oj oj! Jag kan knappt tro det!
Det är så spännande och nervöst!
Hoppas ni har en bra dag och kväll och inte stressar ihjäl er inför jul nu!
Förresten, tack för att Ni höll tummarna för Mia och Jocke, de kommer på torsdag!
Kram

Lite ledsen

För några månader sedan flyttade en gammal kollega till USA och sin kärlek! Planen var ju att de ska komma hem över jul och jag längtar så efter att få träffa Mia! Men nu är deras flyg inställt och jag måste erkänna att jag blev riktigt låg när jag fick reda på det!

Jag håller tummarna för att de kan komma hem innan julafton och kan stanna så Mia får träffa Bebis när den kommer! (Vi har sagt att vi inte vill ha besök innan amning kommit igång och vi kommit iordning någorlunda, men jag har lovat att göra undantag för Mia!)

Ni har ju varit så bra på att hålla tummarna för mig på min resa genom graviditeten, kan ni inte hjälpa mig att hålla tummarna för Mia och Jocke också?

Tack isåfall!!

Kram

Oj oj!


Denna önskar jag att jag hade haft redan i början av graviditeten!
Det bästa boktipset jag någonsin fått! Och den kan "följa med" flera flera år!

Hej!
Jag har inte skrivit på 3 dagar, men vi har haft fullt upp! I fredags hade jag min lillebror här på kvällen. Vi åt pizza och hyrde film och det var så mysigt! Men OJ vad morgonpigg min lillebror är, kl 6.30 kunde inte han sova längre och jag fick gå upp, sätta igång en film och slumra ett tag. Sedan blev det pannkaksfrukost!

Kl två på lördagen for vi iväg till julfesten! Och OJ vad roligt det var! Jättetrevliga människor. När jag kom dit, har inte ens träffat hälften av alla, så fick jag kramar och alla var så himla goa!
Jag hade jätteroligt, men var så otroligt trött! Så vid 23 - 23.30 när vi åkte hem, var det verkligen sängen jag längtade efter.

Igår hade vi träff med Petra, Henke och lilla Charlie. Jättehärligt! Charlie är så rolig och har börjat med massa knasiga miner nu! Så det blev en del goa skratt!! Mysunge!!
Denna helgen har verkligen varit härlig och rolig

Ett VARMT tips till alla blivande mammor är Barnaboken av Anna Wahlgren (bilden). Jag har ännu inte läst så mycket, men det jag läst önskar jag att jag haft med mig hela graviditeten! Så nu ska jag, med hjälp av boken, gå och öva andning inför förlossningen och hoppas det hjälper!

Ha en härlig dag!

Förlossningen


Denna bilden låg i min "graviditetsmapp" på datorn. Hmm... Det säger väl en
hel del om hur det är att vara gravid? Gott var det iallfall minns jag.

Godmorgon godmorgon!

Nu blir ni allt förvånade, att jag redan är uppe and about. Men det är så att Bebis inte har hållt på att böka runt riktigt lika mycket ,som jag är van vid, sedan igår. Så jag har fått en tid på förlossningen för att se så att allt är bra.

Bebis rör sig ju! Men om man uppfattar att det är minskade fosterrörelser så vill de att man gör en koll, det vill nog alla mammor med! För oj oj vad jag är orolig hela tiden nu. Det är tre veckor kvar tills BF och ju närmre man kommer, desto längre tar tiden och desto mer oroar jag mig!
Vad jag har förstått har många andra det likadant i slutet av sina graviditeter. Nu vill man ju inget hellre än att träffa sin älskade lilla Bebis!

Ikväll ska vi ha min lillebror här hemma, så det blir pizza, film och massa mys! Vill gärna ha lille Tot (som faktiskt är stor och sju år nu!) här innan Bebis kommer. Sedan kommer det nog dröja länge innan någon vill sova över här;)
Imorgon väntar det en årlig julfest, som Niclas familj med vänner har haft i över 30 år. De är oerhört förtjusta i traditioner, min nya släkt, och denna ser jag verkligen fram mot! Vi missade förra årets eftersom det var final i Dansbandskampen.  Tänk att på söndag är det ett helt år sedan finalen! Tiden går så fort. Ni har inte missat att Playtones ska vara med i melodifestivalen OCH är nominerade till en Grammis?? Så himla roligt! Jag är så glad för de!

Nu blir det frukost innan taxin kommer!

Hoppas ni får en härlig dag!
Kram

Vagga efterlyses!


Fick denna av mamma igår. Liten mini "inflyttningspresent. Jättemjuk och go!
Härligt för gästerna att torka händerna här då;)

Hej hej!
Jag sitter och kikar inspiration till barnrummet, som vanligt. Finn så oändligt mycket man kan göra och som jag vill göra. Jag vill ha mycket färg och form i ett barnrum iallafall. Vi är även på jakt efter en vagga, men det är verkligen svårt att få tag på, tyvärr. Jag ringde precis på en, men såklart var den redan såld!

Idag fick vi även reda på en väldigt rolig sak. Niclas har fått en mycket bättre anställning nu och det glädjs vi verkligen åt! Jag blev så glad att jag började hoppa, men insåg ganska snart att det inte var en utav mina bästa idéer. Så nu har jag lite ont. Typiskt mig! Kan aldrig hålla inne på känslor särskilt bra;)

Igår hade jag och Niclas en heldag. Vi var först på sista föräldrargruppen. Sedan hade vi kontroll hos BM. Det var en rejäl dipp på kurvan, så vi ska dit nästa vecka. BM var inte orolig sa hon utan det brukar vara så, särskilt om magen sjunkit en bit. Men jag har en kontroll redan nästa vecka iallafall. För säkerhetsskull.
Såklart blir jag orolig ändå, men det känns ändå OK eftersom BM inte var det. Anledningen till att jag är så trött kan bero på mitt låga blodvärde, det har alltid varit bra innan men nu låg det tydligen ganska lågt. Så järntabletter och Gaviscon är nu inhandlat. Börjar känna mig lite som ett apotek nu;)
Sedan blev det en liten runda på stan och handla lite julklappar osv. Vi hittade en skötväska och en björnoverall till Bebis. Så nu behöver den absolut inte frysa när vi ska gå på promenader.

Ha en fin dag i ovädret!

Elefantkompis


Bebis första gosdjur! Från "Tant" Sandra, som hon f r o m nu vill kallas.
Ser Du att det är ett sånt djur som jag skrev om här om dagen? Tack snälla,
säger vi alla tre!

Hej hej!
Igår fick jag besök av Sandra på eftermiddagen. Det var jättekul! Vi har inte träffats på väldigt väldigt länge. Så det blev mycket prat och skratt. Så fick hon ju se lägenheten nu med. Det känns så otroligt skönt att ÄNTLIGEN kunna ta hem folk!

På kvällen kikade Simon och Malin förbi, då Arsenal spelade. Och en Arsenalmatch får man ju bara inte missa. Jag ska ta en bild nästa gång på Niclas och Simon, som sitter i soffan med mössorna som påvehattar och sina, ja mycket riktigt, Arsenaltröjor på (tydligen någon slags relik här i hemmet?!) Tyvärr gck det inte så bra igår, men de repade sig ganska fort.

Idag är jag så himla trött. Har haft den värsta halsbrännan någonsin, jag säger det igen: Har man inte varit gravid har man inte haft halsbränna. Jag fick tillslut gå upp och kräkas! Inget jag önskar någon annan!  Men idag är det 24 dagar kvar till BF! Så snart kanske jag slipper det här! Det hoppas jag på.

Nu ska jag krypa ner och kolla film eller sova.

Hoppas Du får en fin och härlig dag!

Spänning

Nu har vi precis haft en värdringsman här, för att kika på hur mycket lägenheten kunde värderas till efter renovering. Det blev väl som Niclas trodde och det är bra!! Jäkla lägenhet vilka problem och turer det varit med denna. Men nu så, ÄNTLIGEN känns det som ett hem! Så otroligt underbart!

Nu ska jag ta mig en kaffe och fika lite.
Ska senare lägga upp bilder på hur lägenheten såg ut innan vi flyttade in och renoverade. Urk, säger jag bara!

Ha en fin dag!

Tänkte bara visa vad vi ertappade våra pep...

img_0338 (MMS)

Tänkte bara visa vad vi ertappade våra pepparkakor med innan kvällsfikat!


Snövit har bara sex små dvärgar

... För den sjunde, Trötter, sitter här och skriver. Det spelar ju ingen roll hur mycket man sover, för man är aldrig riktigt klar med sovandet. Känner Ni också så?


Igår inhandlade jag en sovpåse till vagnen. Jag är så nöjd! Den kommer gå
att ha fortsättningsvis när Bebis växer, för man kan ta bort "fotdelen".
Sen har vi fått ärva djuren som hänger ovanför med! Jag är så glad i
vagnen nu! Det ska bara in ett fårskinn med. Som Bebis ska få av Farmor!


Såhär ser det ut från Bebis perspektiv! En kompis...Och så mamma!

Godmorgon!

Denna helgen har varit härlig! I fredags blev det pepparkaksbak med min lillebror! det var jättemysigt att åka ut dit, jag har inte varit där på jättelänge!
Och efter det var vi bjudna på middag hos Simon och Malin. Jättegod mat, så det var knappt vi orkade äta upp min medtagna efterrätt, godis för 70:-. Niclas ska inte skicka mig att köpa godis, eftersom jag inte KAN ta lite. Det blir alltid runt 70:- när jag handlar, jag förstår inte det. Men jag bad de iaf köpa mindre påsar;)


Här ser Du några av mästerverken;) Du såg kanske även den brända skidåkaren
i förra inlägget?


Min lillebror, som tycker jag är jättedryg som ska ta kort när han slagit sig
ner vi barnprogrammen.

Igår så fortsatte Niclas lister och jag kunde inte vara hemma pga limmet, som luktar vidrigt!! Så jag och mamma åkte runt och handlade lite. Var ute på Babyproffsen och hittade äntligen en fin och mysig åkpåse!
På kvällen kollade vi på "Så mycket bättre", såklart. Och OJ vad Petter och Pluras duett var underbar!! Sen zappade vi även över till Dansbandskampen, eftersom pappa och de spelade där.
Sen blev det film, The Road, med Viggo Mortensen. Nja, sådär... Börjar bli trött på alla "undergångs"-filmer.

Nu blir det mysfrukost med nybakta frallor och annat gott!

Hoppas Ni får en härlig och mysig söndag! Det ska vi ha...Inget planerat! Bara mys!

En bränd skidåkare!

img_0337 (MMS)

En bränd skidåkare!


Denna ligger HÖGT på önskelistan!! Jättefi...

img_0334 (MMS)

Denna ligger HÖGT på önskelistan!! Jättefin och rolig!


Godis x2

Hej och godkväll!

Nu börjar det ÄNTLIGEN se ut som ett hem här! Lite fler hyllor på plats och det känns bättre och bättre för varje dag och grej vi gör!
Längtar så otroligt mycket till vi är färdiga med allt i lägenheten! Alla tavlor (som vi inte äger än) är på plats, allt små plock och alla el/rörmockar-grejer är klara! Tänk när detta är ett riktigt hem!?=)

Som utlovat kommer här godisrecept. Recept som inte enbart går att göra till jul. De är så himla lätta så detta kan man absolut göra en vanlig fredag!

"Bounty"kulor:
Detta receptet är taget från Matplatsen:

Fyllning:
50 g smör
1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)
(Jag tycker tycker man kan ta lite lite mindre av antingen sirapen eller florsockret, då kulorna blir ganska söta)

Garnering:
200 g ljus blockchoklad (Jag använde mig av Cloettas "Good"-choklad. Fairtrade!)

*Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka tills smeten börjar bli seg. Ta av kastrullen och tillsätt kokosen.
* Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på bakplåtspapper. (Doppa händerna i kallt vatten så fastnar inte smeten så lätt på fingrarna)
*Ställ kallt minst en timma.
*Smält chokladen över vattenbad och doppa kokoskulorna i chokladen (pynta dem med en silver eller pärlemorkula om så önskas) och låt dem stelna på bakplåtspapper.
*Ett tips är att låta de rinna av ordentligt innan man ställer de på pappret. Då slipper man "fötterna", som man så lätt får annars. Men det orkar man ju inte vänta på som gravid. Så mina kan nog nästan gå själa;)


Smeten kokar, och luktar gott!


Choklad över vattenbad. Det var jobbigt att hålla sig från att äta upp;)


Ja ni ser ju fötterna! Hon på matplatsen gjorde de lite tjusigare.
Men det går att skära bort när de fått svalna i kylen

Jag tycker de blev lite lite för söta, men Niclas gillar de väldigt mycket. Och att kalla de "bounty" är ju lite lur. För det smakar lite mer knäckigt.

Mörkulor (ca 20 st):
100 g smör (rumstempererat)
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2 dl vetemjöl



* Sätt ugnen på 75 grader
* Rör smöret smidigt och tillsätt därefter de andra ingredienserna.
* Forma degen till kulor som läggs på ett bakplåtspapper. (De kommer flyta ut lite)
* Grädda i mitten av ugnen i ca 2 timmar, stäng därefter av ugnen, men låt kakorna stå kvar över natten eller i ca 12 timmar!

Här kan jag tänka mig att man kan smaksätta med en skvätt rom, kaffe eller vad man nu kan tycka om. Ta lite mindre smör, eller lite mer av de torra ingredienserna om det blir för rinnigt.

Så, det var mina recept för idag.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på en godnatts sömn, det kan behövas!

Kram på Er!





Busfröt!

Vill bara tipsa om en sida som har en massa fina och roliga saker! Perfekt att tipsa nära och kära om, nu såhär innan jul och julklappshandling;)

Ja om man har barn då, eller kanske bara barnasinnet kvar!?:)

Busfröt.se


Dessa är så fina, finns i alla möjliga former och färger!




Min personliga favorit! Dessa bilder och börcker är roliga och fina!
"Äntligen"-serien!

Bilder från busfrot.se

Nu ska jag fortsätta med mitt inredande i bokhyllan. Varför ska just den vara så svår att få till? Jag har alltid världens problem med att "få till" den.

Senare lägger jag upp lite godis recept!

Ha en fortsatt härlig em.
Kram kram!!


Julgodis

Jag orkar inte ens bortförklara mig om varför jag inte uppdaterar här lika mycket! Jag har inte haft varken ork eller lust. Men nu, när jag skulle ställa mig och göra lite julgodis, infann sig lite lust igen:)

Anledningen till att lusten inte infunnit sig är nog pga jag är sjukskriven OCH går i väntans tider. Jag tycker det är otroligt trist att vara hemma och bara vänta. För det är ju så, det är ju precis det jag gör, väntar! Jag kan inte göra allt jag planerat att göra, som piffa iordning inför Bebis ankomst. Så jag sitter vid datorn och fördriver tiden, för nu börjar det bli väldigt tungt att ta sig upp ens på stan.

Jag har varit väldigt optimistisk, igår städade jag hemma och sedan for vi iväg till Ikea, vilket resulterade i sammandragningar med ca fem minuters mellan rum ett par timmar inatt.
Det får mig att inse att jag borde ta det lugnt. För även om jag verkligen längtar längtar längtar ihjäl mig efter Bebis, så vill jag inte stressa fram den på något sett. Den är värd all tid den behöver inne i min mage, den MÅSTE må bra när den kommer ut till oss ju!

Hur är det med Er? Som ännu inte gett upp hoppet om mitt skrivande;)
Hur går det med Era magar, ni som också väntar? Och er som redan fått Era bebisar?
Eller med Er alla, såklart??

Ha en fantastisk fortsättning på dagen, så kanske jag återkommer med lite julgodis tips senare=)
KRAM!

(Ps. Det gör mig väldigt glad och varm i hjärtat att det fortfarande varit relativt hög besöksstatistik här, fast det varit knapert uppdaterat! Fina NI!)

It is alive!!

Hej och godkväll!

Det har varit helt dött i två dagar nu här på bloggen, och det har varit skönt!

Igår hade jag en heldag, nästan, med Petra Henke och Charlie. Kvällen satt vi och tittade "på spåret" och Massa skoj, åt ost, sushi och massa snacks! Natten bestod sen av sammandragningar och massa ont. Har haft ganska ont de senaste dagarna och det börjar bli väldigt jobbigt nu. Kan knappt klara av att gå heller.

Nu sitter jag ute hos mormor och ska snart rulla köttbullar, denna helgen med! Niclas och morfar hjälps åt att sätta lister i lägenheten! Så skönt att det snart är klart där!

Idag är jag inne i vecka 35 fulla veckor. Det innebär 5 veckor kvar till beräknad födsel (BF). Det gör inget för mig om det skulle bli om 2 veckor, men huvudsaken är ju givetvis att Bebis mår bra när den kommer ut till oss! Men tiden går väldigt väldigt sakta nu, den sniglar sig verkligen fram.

Känner ni igen er, ni som redan fått barn? Tiden har gått fort fram tills för två veckor sedan. Sista tiden går knappt alls!

Jag är JÄTTEtrött och har världens halsbränna. Varför säger folk att man ska njuta hela tiden? Gillar de som säger det att ha ont i magen, ha halsbränna, vara kissig hela tiden och knappt kunna andas? Masochister...

Jag njuter ju självklart av det som komma skall. Men vägen dit har varit ansträngande. Men jag VET att den är värd det, SÅKLART!
Åh lilla lilla Bebis, vi längtar så efter dig!!


Gammal bild, tagen för några veckor sedan. Kan inte förstå att magen är STÖRRE! Och att den fortsätter växa.


Ha en fin kväll, så får vi se om jag återkommer senare. Eller om jag tar det imorgon. Måste ju visa de fina kläderna jag köpte till Bebis häromdagen!

Kram kram


Sälen

Godmiddag!
I början av året var vi i sälen, det kommer dröja ett tag innan vi åker skidor igen. Jag hade inte åkt sedan jag var ca 6 år, men det satt i;) OJ vad jag bråkade med backarna! Trillade och var livrädd många gånger. Men ändå tyckte jag det gick ganska bra, roligt var det ju om inte annat!


Något av de första åken kanske? Under ledning av svärfar


Nöjd efter en dag i backen!

Det känns otroligt roligt att nästa gång vi åker dit kommer Niclas få åka omkring med en liten Bebis på ryggen!
Snart ska han lära en liten plutt att åka skidor.
När det är sådant här väder ute längtar jag faktiskt upp til fjällen igen. Det är mysigt med snö och vinter! Det jobbiga här nere är ju att det blåser ju så mycket!


Ser ni hur stolt Niclas är över mig;)?
Egentligen borde jag haft sådana gul byxor, så man såg mig när jag åkte vilse.
Kanske något att tänka på till nästa gång?


Tobbe, Malin och TyraMyra (som såklart var sötast i backen!) på afterski.
Makka-Pakka är hemma och steker kyckling med farmor och farfar här.


Snart är vi också tre!!!

Nu har jag pratat med Elina säkert två timmar i telefon. Konstigt när man pratar med varandra så länge fast man inte bor mer än fem minuter ifrån varandra. Så hon har hållt mig sällskap genom frukosten osv, nu ska jag ge mig ut en sväng och handla lite målargrejer!

Ha en härlig och fin dag!!
Kram


Jag sitter och gottar mig med choklad meda...

img_0325 (MMS)

Jag sitter och gottar mig med choklad medans bloggen fortsätter vara lite tråkigt.  Snabbmiddag idag, varma mackor, då vi båda är sega idag!  Vill ni ha lite roligare än att kika här idag kan ni ju kolla " halv åtta hos mig"!  Kram på dig, tappra läsare!


EKO

Ja, det är tomt i bloggen nu. Jag är så trött, men ibland får man ta det lugnt!

Just nu sitter jag och kikar inspiration till "barn"-rummet. Givetvis behöver man inte ha ett eget rum till barnet redan nu, men vi har ju ett över så varför inte börja lite smått? Det kan ju även vara gästrum/extrarum såklart. Men det får Bebis bestämma när den kommer ut;)

Hur har du det med rum? Eller hur hade du det till dina barn?

Föräldrargrupp.

Idag var jag på första föräldrargruppen. En fin liten grupp är vi. Jag ser verkligen fram emot nästa gång!
Men helt plötsligt därinne fick jag världens halsbränna och blev kanonvarm, jag trodde en sekund där att jag skulle svimma. Alla andra satt där så lugnt och fint och jag bara rörde mig hela tiden. Myror i brallan, skulle man kunna säga.
Det är vattnet som gör det... När jag dricker vatten får jag alltid halsbränna. Det ska jag inte glömma att ta upp med min BM, för man måste ju ha vatten!

Nu ska jag krypa ner och vila en sväng, vi fick ju verkligen godkänt att göra det på föräldrargruppen, för inatt sov jag knappt någonting.

Hoppas Du får en kanondag idag! Och kanske hinner vila lite du med.

RSS 2.0