Spänning

Nu har vi precis haft en värdringsman här, för att kika på hur mycket lägenheten kunde värderas till efter renovering. Det blev väl som Niclas trodde och det är bra!! Jäkla lägenhet vilka problem och turer det varit med denna. Men nu så, ÄNTLIGEN känns det som ett hem! Så otroligt underbart!

Nu ska jag ta mig en kaffe och fika lite.
Ska senare lägga upp bilder på hur lägenheten såg ut innan vi flyttade in och renoverade. Urk, säger jag bara!

Ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja, man känner ju att det närmar sig. Jag är som orolig i kroppen på nåt vis, kan inte sätta fingret på vad det är - men det är säkert något sätt att förbereda sig på! Hur mår du?Det är det kallskurna man ska undvika (grava&kallrökt lax, salami, patéer och sånt) eftersom det kan finnas bakterier i det!Kram på dig!

Ps. Skönt att det gick bra! Ser gärna bilder på före och efter :)

2010-12-13 @ 15:45:48
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Ja GUD vad man längtar. Har hela tiden trott att "mer än så här kan jag inte längta" men det kunde man visst ;)Men nu är det ju faktiskt inte länge kvar - om en månad vid den här tiden har vi ju båda gått över tiden med flera dagar om de inte har kommit!Kram!

2010-12-13 @ 20:22:07
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha min blev ju helt misslyckade. Bollarna blev alldeles för flåtiga så chokladen ville inte fastna utan rann av alldeles för mycket typ, så fick hälla chokladen på när de låg på en bricka för att lite skulle stanna kvar (nästa gång ska dem nog få stelna lite mer).Ikväll kände jag en liten fot =) Haha kom ihåg att vi pratade om det sist på föräldragruppen att det skulle vara omöjligt att få tag i en fot i magen, men jag lyckades nästan med det. Helt chockad blev jag! Ses på onsdag! Kram

2010-12-13 @ 20:58:59
URL: http://emelieochkalle.blogspot.com
Postat av: Ciis

Ja shit, det går snabbt nu, kan ju bli närsom? Spännande!! :)

2010-12-13 @ 22:33:46
URL: http://cissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0