Mår illa

Det är fruktansvärt jobbigt att vara med om budgivningar. Man blir så otroligt besviken och meningar som: "Det var inte meningen att den skulle bli er"- de hjälper inte särskillt mycket. För JO! det var den, egentligen.

 Just nu känns det som det aldrig kommer dyka upp något lika bra. Det kommer det inte. Detta är hemskt och till råga på allt måste jag sitta på jobbet och hålla skenet uppe. Jag vill bara hem, kura ner mig under täcket och aldrig mer öppna ögonen och se min förbannade jävla tapetjävel i min dumma dumma hyresrätt! Jag vill inte se dom äckliga plastgolven eller det dumma fula parkettgolvet som jag inte alls kan eller får eller vill måla vita!

//

Stolt dotter...Igen!!

http://www.blt.se/noje_o_kultur/playtones-toppar-albumlistan(1773421).gm#commentsEn bild säger mer än 1000 ord, här har ni mer än 19000 ord!!

En del av dessa bilder skulle kunna vara tagna precis var som helst ute på dansbanorna. En del...kan endast vara tagna på Eringsboda Brunn ( Den värsta mardrömmen som finns!!!!!!!!!)

Sydöstran!  <-----Länk

Se och avgör själva...


Julia Tektas

Jag vet inte hur många av er som läst Julias öppna brev till Charlotte och Nicola Perrelli. Men jisses!! Det är ju pinsamt. Varför i helvet känner hon att hon måste ut i media och hävda att det aldrig varit någon otrohet? Det är så himla ointressant och en privatsak mellan två MÄNNISKOR!Folk råkar bara veta deras namn.

Vet ni vad det roliga är? Jag tror egentligen hon skiter i det, det är bara en jävla kontaktannons! "Den rätta finns fortfarande där ute någonstanns och väntar..." Är hon seriös??

Tv3 och Kanal 5 slåss säkert i detta nu om programtitel: Vem är den rätta för Julia Tektas?Eringsboda död

I lördags var jag, mamma och hennes vänninor taggade till tusen och skulle åka och titta på Pappa och The Playtones på Eringsboda brunn.

The Playtones & Titanix var jättebra, men allt annat var skit. Hur kan folk åka dit för ett vanligt diskotek??? Det var det värsta jag varit med om. Jag fick sån ångest att gråten satt i halsen och jag kände mig sååå kvävd. ALDRIG MER!!!!!!!!!!
Jag kan faktiskt inte ens tala om exakt varför jag känner så, men jag får ungefär samma känsla när jag åker förbi små industrisamhällen som har en stor motorväg genom hela "byn", en mack som heter ungefär "Sunes livs", en chabbig pizzeria och en busshållsplats. Helst ska det finnas babyblå(sönder vittrade) stenhyreshus också. Och ett fåtal villor.
Detta låter säkert väldigt konstigt men jag får riktig panikångest av sånt. Men lördagen överträffade allt. Det var väldigt väldigt jobbigt.
Vi var där strax efter 21:00 och åkte strax efter 23:00. Sen hade jag en väldigt jobbig och obehaglig känsla hela kvällen.

Summasummarum, även om jag inte gillar Nivå egentligen, blir det fortsättningsvis där jag kommer vara.

Svärmorsdröm

Idag var vi ute hos "svärföräldrarna", blev bjudna på en underbar middag med god efterrätt:)
Jag ska bara slå ett extra slag för de två! De är så himla underbara! Jag stormtrivs där hemma och de får mig att känna mig så välkommen.
Eva-svärmor, är så himla snäll och knasig. En perfekt blandning. (sen är det ju ett stort plus i kanten att de gjort en sån himla underbar son också!) Hon tänker och bryr sig om alla, ibland kanske lite för mycket;) Ibland kan jag inte sluta skratta åt henne!(Nej jag tror inte hons kommer köpa min Tivoli Audio PAL bara för att jag skriver det;) )

Jag skulle bara tala om, än en gång, för er hur otroligt lyckligt lottad jag är.

*Jag har VÄRLDENS MEST FANTASTISKA familj och släkt. Alla med sina underbara egenskaper som gör mig så himla glad!
*Jag har i särklass världens bästa föräldrar, syskon, plastbonus-mamma som är så snäll, plus att hon skaffade en helt fantastisk liten lillebror till mig. Ja pappa hjälpte ju till lite han också.
*Jag har helt plötsligt fått en underbar...kan man kalla det "bonus"familj, Niclas familj då!
*Jag har väldigt fina vänner!

* Jag har den mest underbara pojkvännen man kan tänka sig. Jag har verkligen hittat en otroligt fin människa som älskar mig för den jag är, som stöttar mig, håller om mig när jag behöver det. Han har fått mig att inse saker, får mig att känna mig så säker och trygg. Är jag orolig för något så pratar han med mig, lugnar mig och säger fina saker som stärker mig! Jag blir tårögd för att jag är så glad! Förstår ni att jag älskar honom så mycket?! Han har blivit min bästa vän! Underbara underbara och fantastiska Du!


Vill ha

Det finns såååå mycket fint! Jag sitter här och drömmer mig bort en massa, vill flytta ihop med Niclas nu nu nu!!

Här är två saker som jag verkligen vill ha!

klicka på bilden för att komma till webbutiken PAR COURRIER, underbara saker där inne!

Sen har vi underbara Tivoli Audio PAL. Den koster en slant, men ljudet ska vara riktigt bra och för att inte tala om designen. Min födelsedag är ju inte förens i juni så börjar någon spara nu är det ju inga som helst svårigheter att köpa den till sommaren;)

Inte dåligt tjusig hörni!!

RSS 2.0