fiskgratäng

Ett tips när man ska tina fisk är att lägga den i kylen under dagen. Då blir den "godare" tinad. Annrs kan man ju alltid göra som jag: Lägga den framme och gå hem i från. Då är den tillochmed tinad och uppäten när man kommer hem.




Morgonkaffe

...nu, sen ska jag hem till Poopey ( Sandra) och äta frukost. Förmodligen något nyttigt och gott som rostade mackor med sylt på. Bara Sandra kan göra det Rriktigt bra!
Ikväll är det bodypump igen =)

Nu ska jag återgå till min vän kaffet!


TJUVLYSSNAT

Jag ÄLSKAR denna sidan! Mår man lite dåligt, är nere hängig eller har tråkigt, eller ja kul med för den delen, så förgyller TJUVLYSSNAT verkligen tillvaron!!


hej här har vi mig

När jag dricker säger jag helt fel saker, reagerar helt fel på helt fel saker. Jag är med andra ord, ganska så fel!!!! Jag vet att jag inte är unik med detta. Men just idag känns det som att jag är det. Jag är själv och ensam med att jag faktiskt är ganksa korkad ibland, ofta, men speciellt igår.
Varför kan man inte bara vara nöjd med att allt faktiskt är bra?
Varför inte bara ge allt bra en chans och sluta balla ur för att det kanske skulle sluta vara sådär bra och kanon som man vill?

Dagens uppgift:
Vara NÖJD!!!! Och faktiskt våga vara NÖJD!!

 


En liten hälsning till Pördey



" ...så jag tror inte jag orkar vara med på fotbollsträningen idag!"

Buss 532 från Hässleholm

Kille 1 ~17 suckar tungt.
Kille 2 ~17: Vad är det med dig?
Kille 1 (stirrar tomt ut genom bussfönstret): Jag måste tvätta ikväll…
Kille 2 (tittar förvånat på kille 1): Men jag trodde din mamma tvättade åt dig…
Kille 1: Jo men… jag måste lägga i allt i tvättkorgen…

Cred: robin

Från: Tjuvlyssnat


Klagosång

Ibland gör vissa "vänner" en så besviken...Spyigt att jag inte ens skriver vad det handlar om va? Men jag vill bara gnälla lite, sen kan jag hoppas att de jag syftar på kan ta åt sig lite ändå.
Fast som vanligt, jag kommer inte svara på några j*vla sms: Vem pratar du om i din blogg? Har jag gjort något?

Weeey

Blev ingen morgon prommenad idag heller. Åt frukost med Susanna, sen skulle  jag gå till Core. Gissa om jag blev förvånad när det vart Bodypump!? Men fyyyy FAAAAAAAAAAAAN VAD ROOOOOOLIGT det var!!! = )))Blir matt av att bara skriva på datorn; )
Igår började dansen, efter 15 VECKORS UPPEHÅLL!"!!! Sjukt kul det med = )
Ska springa upp en lite sväng på stan och visa mig, sen är det jobb. Hoppas på att Dodis har tid att träffa mog sen = )

Dodis och Jag, 4 år sen = )

Ibland dör jag av mig själv

Idag hade jag ställt kl 05.45 för att gå ut och gå på morgonen, hinna hem och faktiskt göra mig iordning i lugn och ro, innan jobbet kl 7. När kl ringer är jag faktiskt pigg, eller jaa, mindre trött om man säger så. Jag är t o m sugen på att gå ut och gå! Vad gör jag? Joo jag går in i mitt vanliga morgontrött jag, och ligger kvar ändå!! Haha, kan jag ge mig??
Jag tänker ( som vanligt) inte alls skylla på mig själv, utan på Pördey. Måste han ligga där och vara så förbannat mysig??





Lite roligt

Lika barn smeka bäst!

Bond, Hyr Bond

Jag har börjat sova oroligt igen, det är mindre skoj! Vaknade inatt flera gånger och fick för mig att katterna trillat ut från någt fönster, men jag har inte de tillräckligt öppna för det. Men inatt blir det nog till att sova hemma.

Jag och Niclas kollade "Pride and glory" i förrgår, bra film, verkligen, men riktigt fruktansvärd. Se den!
Vi har hyrt en massa filmer nu, himla roligt!!  t o m Bondfilmer. Tror Pördey och jag är de enda ihela stan som hyr Bondfilmer; )

Strax är det hurtbulle prommenad och sedan storhandla!

Kanske ner till Aktiva idag och gå på ett pass?? = )




In LOVE

Varje gång det kommer australienare till hotellet blir jag kär. Inte i personen, men i dialekten och att de alltid alltid alltid är sååå himla trevliga. Jag vill verkligen åka dit och luffa omkring och jobba lite osv. Jag MÅSTE göra det! Det får bli ett nutt litet mål.

Någon som vill följa med?


Gravid med en vårrulle.

Idag blev jag klippt. ÄNTLIGEN! Tack snälla söta Sofie. Vilken ängel.
Efter det var det dags för frukost/lunch med Joel, thaimat! Faaaasen vad jag proppade. Himla gott!! Jag såg, allvarligt gravid ut när vi gick därifrån. Hade Pördey sett mig hade han nog sprungit för sitt liv; )
Hann inte med någon promenix eller träning idag, tyvärr!
Men imorgon blir det nog något = ) Plus revanchen i biljard!
Och Pördeyy??Ska jag behöva få vänta tills nästa sommar på att få´revanch i minigolf??

Hurtbulley och biljard

Visst, jag kom inte upp kl 8 idag för att hinna med alla min bekymmer eller ärenden, men jag försökte verkligen få tag i skolan. Men det faktum att deras växel tutar upptaget( ska en växel göra det) plus att min mobil lägger av titt som tätt, gjorde det inte lätt!
Men jag hann springa en runda på stan och fixa en hel del, OCH!! Jag var ute och gick/sprang innan i en timma. SÅÅÅÅ UNDERBART SKÖÖÖNT!!!!!!!!! Jisses vad min kondition inte alls infinner sig hos mig, verkligen INTE! Detta ska minsann göras oftare. Igår var jag ute en promenix också. Nu är det bara resten som ska till, så kan min ångest helt försvinna.

Kom precis hem från en runda biljard med Nitan.Hahaha jaa, jag var väl ingen superhöjdare, men fick iaf vinna en gång, av tre; ) Revanch på ons!
Nu blir det film och onyttigheter med Pördey, Ragnar eller This is the Leif

Hmm

 Den här bilden säger väl en hel del om förra inlägget?

Färdey

Jag är helt färdey! Min kropp börjar verkligen säga ifrån efter allt festande. Detta året har varit helt sanslöst med partajande! Nu får det vara nog...Fram tills på fredag!;)

Kom ihåg:

Köp Tandkräm
Du luktar skit!


godisarg

Jag är hungrig....Då trycker man en påse godis tydligen!! Det är ju så himla bra för kroppen, energi som man står sig länge på. Usch vad farligt det är... kan ingen ta mig i kragen åt mig, så jag aldrig gör om det??
Jag önskar ibland att jag var en hurtbulle!

Vet ni hur härligt...

Det är att gå upp på morgonen, gå ut och gå, komma hem till en varm skön dusch och en nybryggd kopp kaffe???? Inte jag heller, jag låtsas att jag ska ut och gå, ligger och drar mig till kl 11, sen dricker jag kaffe vid datorn! Det är också härligt, särskillt om man är lite morgontrött.
Ska väl strax skynda ner till körskolan och göra lite teori... Sedan är det jobb. Jippi! Jag vet att det var något jag ska göra ikväll, men jag minns fasen inte vad!! Himla jobbigt att vara glömsk som jag!

Ohh jo föresten

Jag är i ett förhållande på facebook ; )...Fast bara JAG

Svininfluensan eller någon annan influensa?This is the Leif

Sedan början av sommaren har jag sprungit omkrng med kliande röda ögon titt som tätt. Till en början var det väl den hemska polenbacillen som var misstänkt, men jag börjar faktiskt ana någon annan elak bacill. Kan svininfluensan sätta sig i ögat för att sedan klättra upp till hjärnan? Jag har nämligen ont i vänster hjärnhalva...Vad annars skulle det bero på?

I sommar...Förövrigt...? Jaa, jag var och spelade minigolf ett par dagar efter midsommar, men en kille. Niclas, Ragnar, Leif, ...This is the Leif, Kapten Rödskägg...Kärt barn har många namn och kärt är va det är. Jag är faktiskt väldigt tyckig omig , kan liksom inte redigt låta honom vara. Snuffsas och pussas...Då är man väl kär antar jag...Antar JAG. Härligt!

Annars har det hänt kanon mkt över sommar eller något. Har bestämmt mig att jag måste ta tag i träningen, som så många gånger innan, men det bestämmde jag idag. Så det är ju ingen broska!

På återsseende

RSS 2.0