Hej! Hur mår du?

Det vanligaste svaret på den frågan är: Sådär!
Jag var en väldigt deppig människa innan, givetvis finns det anledningar till att mna är nere och deppig, men någon gång får man ju faktiskt ta tag i livet själv, rycka upp sig och bestämma sig för och  inse att livet oftast blir vad man gör det till.
Bestämmer jag mig för att sitta inne och glo var eviga dag och inte göra något, är inte det då ganska självklart att livet blir "tråkigt".

Jag säger inte att man inte har rätt att vara deppig och nere, men måste man verkligen vara det hela tiden? Har man kanske bara fastnat i en ond spiral? Är det kanske så att om mna bara anstränger sig lite, så kanske deppigheten försvinner och man vaknar upp och ser världen med nya ögon, inser att livet faktiskt värt att leva?!
Det tråkiga med att vara deppig är att, om man är det för längre tynger man faktiskt ner människor och stämnigen i sin omgivning. Man blir en tråkig person att umgås med och en vacker tråkig dag sitter DU där utan att någon ens bryr sig längre.
 Varför?! Jo för att DU sket bort allt. Det fanns ju människor som ville att du skulle vara rolig och må bra. Men du ville inte lika mycket.
Det är otroligt tråkigt att bli nedstämmd och nedtyngd av sina vänner.

För mig är det givetvis en självklarhet att man ställer upp för sina vänner, det är en självklarhet för i stort sett alla. Men i ärlighetens namn, jag kan ju omöjligt vara den som sållar bland mina känningar?!
Trivs inte jag i ditt sällskap, ger inte du mig något i utbyte, nja då vill jag helt enkelt inte umgås med dig! Låter kankse hemskt, men sanningar låter inte alltid roliga och trevliga. Men ärlighet vara längst! jag tror att ALLA människor känner som jag, bara att alla kanske inte insett det( Det har ju jag ingen aning om) men vem fasiken vill omge sig med människor som bara är tråkiga och tynger ner en? Man behöver utbyte av människor man umgås med.
Så kom igen nu! SPring ut och ha lite utbyte av varandra, var glad och inse att livet faktiskt är TOPPEN!

rumpan...guds gåva till kvinnan...Och mannen

guds gåva till mina föräldrar var jag. guds gåva till mig är min rumpa.(detta är något jag fått bekfäftat av andra)
  Ibland får jag sånna där förvånansvärt elaka kommentarer som " tight as". Excuse moi? Den sitter där den sitter jag kan inte hjälpa det. Den är fin i kjol och byxor och ser faktiskt lika snygg ut utan kjol och byxor också.
MEN det är något jag avskyr när folk påpekar. Jag är bara 21!

MEN
när jag är 40 hade jag tänkt att folk ska komma fram och säga så till mig. Jag ska inte falla ihop till en säck, så frukta inte, JAG kommer finnas kvar. Helt klart! Därför var jag och Nita ute och sprang och snubblade i lördags/isöndags OCH igår!.stor prestation. Jag har haft träningsverk i gumpen.

Vilket förhoppningsvis är bevis att den kommer sitta där den ska sen också!

frånvaro

Anledningen till att jag lyst med min frånvaro är att jag helt enkelt har haft fullt upp och har fullt upp. Det ska jobbas en himla massa, det ska fixas med biljetter hit och dit, det ska flyttas hit och dit och en massa himla mycket hit och dit helt enkelt! infyllt i min nya lägenhet på måndag! känns helt ok, skulle dock hellre bo hemma och spara pengar.
 Men som sagt: ALLT LÖSER SIG!

En ehhh...gårdagens?

Jisses, matchen var sjuuukt rolig! Vilka mål! Och vilken stämning! Jag är helt lyrisk och får rysprickar på hela kroppen av detta! Det är sååååå ROLIGT!   Nu är det måndag kvar och detta kommer gå vägen!
En anann topprolig sak med hokcey nu, är att NITA blev frälst. Hon var nog ungefär lika lyrisk som jag, och sitter antagligen i detta nu och över KHK ramsor för fulla muggar. Hörde dig minsann när jag gick i morse!

En annan från igår... VARFÖR gick INTE Velvet vidare??? Hon hade ju haft världens chans i eurovision! Molly Sanden?? Tjejen har defenitivt rösten att vara med att tävla, men LÅTEN????? Big no no no no !
Låten var en fruktansvärt tråkig ballad och jag måste säga att jag mår nästan lite illa när jag märker att många stannar kvar i schlagersveriga á la -någontint för år sedan. 
Något som också förstörde var minspelet och "flörtandet/lidandet" in i kameran som gjorde att jag inte alls förstod grejen med denna sång. Ska jag sammanfatta åsikten om låten med ett ord? Blää

Men givetvis, Grattis!

snurr virr o varr

Jaa. Nu händer ju ingenting längre, det ska vi ändra på
Imon e de HOCKEY. Fan vad vi håller tummarna, för att killarna ska klara detta!!


vill, vill, vill


Uppdat:
Måste tacka Personliga Persson också, för biljetterna! TAck en massa = )

en lycklig dag bland andra lyckliga dagar

Ibland kommer man till en punkt i livet, där allt omkring blir massa virr varr. Just nu är jag på en punkt, där jag ena sekunden springe omkring som en yr höna, för att nästa blivit av med så mkt energi att jag inte klarar av att gå upp ur sängen. Hur pass mycket jag än vill. Jag har en klump imagen som inte riktigt vill försvinna. Klumpen är inte särskillt olycklig. Bara ovetandes och aningens förvirrad. Jag vill...vill inte...vill.
F*n ibland när spänningen tar över så mycket att man inte längre känner igen sig själv. Jag vill...vill...vill. igen och igen och igen! Pirr i magen och att inte veta. Vad är det som gör det så spännande att inte veta? 

Detta är en lycklig dag bland andra lyckliga dagar

detta i SINNES


KHK!!!!!


wwweiiiiiiiiiiiiiii

Just nu sitter jag inne på så mycket spänning i maggropen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag skulle vilja hoppa upp och ner till ingen energi fanns kvar i kroppen!

Nej
tyvärr är det inte för att jag fått ledigt och biljetter till matchen ikväll, utan för att jag har massa annat spännande i mitt liv. Givetvis kommer jag sitta som en tok klistrad framför dattan från 1900 och framåt, uppdatera knappen F5 kommer återigen vara min bästa vän . 
 Kom igen nu KHK !!
Och alla som läser bloggen måste hålla tummarna nu, fasen vad skoj detta är. Och här sitter jag, på jobbjevlet och kan inte vara med och skrika och heja. iofs är det något jag kommer göra här. Gästerna kommer bli bortskrämmda

Ha det bra, nu ska jag käka choklaa

dagens

Dagens ledsamhet:Är för tillfället och kommer vara fram till nästa ledsamhet, att jag inte får ledigt eller NÅGON som kan byta min tid imon, jag vill vill vill gå på denna hockeymatch. Och ärligt, igår häll jag nästan på att börja lipa för att jag inte kommer kunna gå!

Dagens lycka: Det plingade till i mailboxen

Dagens roligaste: Jag och BajsSandra började hoppa som två idioter i hennes lägenhet. Folk som såg blev rädda och sprang iväg.

Dagens mys: Åka till bästaste Farmor o Farfar och käka middag

Dagens mat: Biffar me potatis och sås. Helt J*V*L*A underbaart med husmanskost!

Dagens att göra men inte bli av: Städa mammas lägenhet, in till stan och köpa grejjor, gå upp tidigt

Dagens blev av: Tvätt

As I said. Är dock lite deppo idag, jävla att matchen är imorgon!

Men vi håller tummarna för hockey killarna! Faan vad giiiiitt

ge mig

Ge mig
*choklad
*Skavsår på knäna
*Öl
*Maaaat
*choklad
*Mys och gos
*Öl
*choklad
*och ledigt imon till hockeymatchen!

Josefine- är sjukt ledsen!

Faaaaaaaaaan, jag JOBBAR  på onsdag KVÄLL!!!! Kvällen! När det är viktiga matchen för fan! Jag vill så gärna gå. Jag har ångest o har ringt runt som fasiken hela dagen för att nån ska kunna ta min tid. Men man kan ju inte få allt här i världen!

LÖRDAGS godis

Här om dagen insåg jag att jag inte säger godis speciellt ofta. Det heter väl lördagsgodis, även på fredagar? När jag var liten trodde jag iallafall att det alltid  hetter LÖRDAGS godis.
Minns någon den tiden när man satt hemma på lördagar och hade mys med familjen. Veckans höjdpunkt. En liten påse lördagsgodis och bolibompa? Fasiken vad bra det var!
Ibland vill jag bara vara liten igen!

vän?Eller ne föresten. Håll i karlarna för här kommer jag!

Det är allt jag har att skriva. För vänner man kan man ju tydligen inte ha, utan att trampa folk på tårna. Eller?


Detox veckan


Onsdagsdetox började ganska lugn och harmlösGanska lika va? Hanna pratar med 3´s kundtjänst, tror hon


Långa Anna och lilla Farbrorn

Slutade inte lika harmlös...


Fredags detox:


Jag ska lära mig dricka vin tkr Nita. Jag vet inte redigt om jag vill...


Men på något vänster tog det slut. Jag lägger skulden på Nita


Öööl


Jag rockar loss lite ensam

Bea vill inte va sämre hon!


Bildansen


Gitarren e alltid lika skoj

Bäst ni passar er!


Finaste flickorna; )
Detta får avsluta förraveckans D E T O Xuppdateraknappen...min bästa vän

I dessa svåra tider, där jobbet måste gå först och det ibland kan bli sena kvällar, är det lite svårt att få sin tid bortbytt så man exempelvis kan åka iväg för att slå en kik på hockeyn!
Det är bara att bänka sig vad dattan, låtsas se upptagen och och uppdatera som FÄSIKEN

lost whitout a found

Jag HITTAR inte min sladd till att föra över bilderna till datorn! Jag blir lite halvtokig och helknasig nu. Men jag ska lägga ner min själ  i detta nu!
ska bara ta en fika först!


fler o fler

hej alla hjärtan. Vi börjar bli fler o fler. fler o fler läser bloggen och jag gillar det. nu har jag varit så där ernooormt tråkig och dålig på att uppdatera, men lovar att jag ska bli bättre. Tänkte faktiskt sätta mig för att ladda upp alla bilder från min D E T O X helg. Men hittar inte min laddare. Tror mor min har städat bort den i frutration och slängt den i någon av alla mina stökhögar. Som ska städas snart, så det blorde väl bli städhögar då?
Men iaf jag ska sluta vara tråkig, och ni kan väl sprida mig med vinden, så vi bler ytterligare fler o fler?
Ha det bäst

S M Ö R, kampanjen mot margarin

I sommras hade jag o mamma en mini semester o Malmö/Köpenhamn. Det innebar en hel del spatserande på stadarna och en himla massa kaffe och fikande och mat.
Efter att ha varit på 10 kafeér kankse, kom mamma och jag fram till en sak. Sverige har ett stort problem med sina kafeér.   S M Ö R . på alla frallor var det mer eller mindre en avskrapnad ca en matsked, och då var det dessutom en massa kvar. Problemet är att det inte ens är riktigt S M Ö R, utan margarin. Vilket för mig är BIG NO NO.
Jag klarar inte av när man ska avnjuta en goood ostfralla med en himskans god kaffe, man sätter tänderna i den lilla läckerbiten. Och vipps, försvann den där känslan man byggt omkring den efterlängtade frallan. För det geggar och kletar sig och smakar syntetiskt framställd.
En sak till  er som tror ni är nyttiga när ni har Lätta eller Lätt & Lagom, tänk om. Det är sjukt dåligt för er. Mindre fett, mer syntet. Ungefär lika nyttigt som en t-shirt från HM.
Så detta är min lilla kampanj MOT margarin, för S M Ö R

party

Jag har så roligt hela tiden, men gråt inte blod nu. bilder och uppdateringar kommer. idag är det dags att slänga sig in i dimman igen och dansa rumpan av sig.
Ha det skoj!

dumheter.roligheter

hur dum en sak än är, hur ledsen saken än kan göra en så kan man alltid lite på att spänning övervinner förnuftet och man gång på gång slår huvudet blodigt mot en vägg. Fjärilar i magen och tankar som inte tänker klart, det är så härligt. Ibland. Jag vet ju av egen erfarnhet och mina kära små kontakter att även om det gör ont så in i baljan så fortsätter man ändå.

Varför är det så? Är man bara ute efter saker som är så sp'nnande att man kan tappa andan många ögonblick för att sedan göra om saken? Jag vet själv hur mycket jag älskar när saker 'är spänannde, nästa lite förbjudna. Jag märker på människor omkring mig att dom känner likadant. Man gör saker som ibland är så farliga, spännande och dumma att man inte ens vågar säga det till någon, kankse inte ens vågar stå för det, om det tillslut kommer fram. Vi människor är en udda mackapär som suktar efter spänning. Jag är en peron som längtar efter spänning, på hög nivå!

Jag kommer fortsätta slå mitt huvud blodigt, att ha fjärilar i magen, oroa mig, skratta mig igenom dumheter/roligheter/spänningar. Fram till den dagen då jag inte orkar mer. Det tillhör livet! En blodig panna och skrubbsår på knäna!

L I G G A

nita- Han har alltid velat ligga med dig
Jossan- Va?!Nee... Hur vet du det?Varför skulle han det?
nita- Alla vill ligga med dig...Jag vill typ ligga med dig!


minnesluckor

Något jag ofta lider av är minnesluckor. Varför är det så att om jag kommit på något bra litet bloggmaterial, så glömmer jag bort det så fort jag satt mig vad datorn för att knappa in mina små fina texter!? Likadant när jag sitter och pratar i telefon...Ehh...ehhh...Ja va va det nu då?

oj då?

Helt plötsligt har folk börjat säga: Nu flyttar ju du snart!
Oj då!!! Jag har helt glömt bort att jag ska flytta till en helt egen lght! Hur kan man glömma sånt? Typiskt mig, eller Snurre, som filip så fint hade uttryckt det.
snurr snurr, så går det till i mitt liv hela tiden. massa glada snurrar.
Fan vad glad jag e!


mobil mobil potatis fis

Nu är jag i lite av ett chock tillstånd. Inatt någon gång försvann min bakgrundbild på mobilen. Nu när jag ska fixa fram den igen, är ALLA mina bilder,musik ALLT borta från den!
någon på jorden som kan svara på varför? och hur jag gör för att få tillbaka allt?går det?


minnesbilder

igår härjades och huldades det en hel massa. Fantastiskt rolig var det, fram till jag insåg att jga egentligen inte minns så mycket alls från igår. Alkhol är tydligen bara bra för kropp o själ i måttliga mängder? Men med hedern i behåll, tror jag, steg jag upp i morse kl 14 för att ta livet och tjuren i hornen. Sedan insåg jag att vad som än hände kvällen innan, vad som än sas så är det gjort och livet leker och är fröjd ändå. Av någon fantastiskt lustig anledning är livet bra allt bra nu, oavsett vad som hänt
Bilder från gårdagen återkommer när jag är i trim för att gå bort och hömta kameran i MAXs översta låda

Nita o jag på folkmusik uppspel i tvåan eller trean, skitsamma, vi rockade iafa bad updater

har haft lite halvfull rulle av att umgås. därför har jag varit lite halvkass på uppdatera. Igår hade jag en enormt  trevlig fika med Raz the Az. Mums med en stoor chokladkaffe och en supereftermiddag fylld med sjukt mycket skratt.  Sedan sprang vi en runda på stan, bara för att jag en en gång skulle trotsa mitt köpförbud och fynda lite mer tshirts och heta strumpor.
                                                       Raz på GGG


        
        
efter min fika träffade jag Nita, som INTE älskar att vara med på bild. Trist, men tillslut lyckades jag iaf.Mohaha

Jag rockar loss på mini Fendern.

 Sen proppade jag på choklad, som vanligt, innan det blec dags att gå hem

Nu har jaf tyvärr inte tid med detta längre då kvällen bjuder på storutgång och stor gallaj medHanneybun och nårra till! Livet leker och kalasar bra just nu.

Hej

Zzzz

idag har varit en bra dag, såklart. Har inte tid att uppdatera om dagens tankar, funderingar, skratt och roligheter just nu. Så jag bjuder på en pree bildtripp med fyra av mina favorittjejer(hittar ingen bild på min AuberJinn men hon får en tanke ändå)

Jag o Nita, ca ett år sedan, på nitas 20årsfest

jag o Bea aka Handi Kapp. Beas 20års galaj 08

Jag o den såkallade bättre hälften Sandra aka Bajs( jag veeet att min lilla våg på sidan e kanon snygg)

Jag o HanneyBun, Bulgarien

Kloka ord fröken Sennerhall

Härom nyssens satt jag och disskuterade min o Nitas blivande bortgång. Inte från livet utan från Karlskrona. Vi har sakta och väldigt osäkert, men säkert, börjat smida små underbara  planer om att åka lite härifrån. Lite hit och lite dit, kanske man skulle kunna kalla det. Detta satt jag , som sagt, och disskuterade  nyss. Personen som är med mig och disskuterar erkänner litegrann att han älskar karlskrona och kanske lite vill stanna då.
"Det får man erkänna, det gör jag med ibland. särskillt på sommaren, men jag kan älska på avstånd också. Så jag hade tänkt o göra det, för att sedan älska lite närmare, kanske"

till svar på det fick jag "kloka ord fröken Sennerhall"
och jag håller med honom                                                                                                     
             
                                                                            

Josefine:slår ett slag...

Vill bara slå ett slag för alla vänskap som finns. All den äkta vänskap som finns. Den är ibland lite svårare att hitta än vad man kan tro. Men när man väl funnit den kan den vara hela livet och göra en lycklig gång på gång på gång. Jag har turen att ha en lite bunt välbevarade vänner, som jag älskar lika högt som livet! Vad vore livet utan dom?

Ansvarsfull

Nu har jag fått ett litet litet ansvarsområde på jobbet. är jag stor nu?

bra.mysigt.värre

När jag som mest satt och proppade i mig "sweet kisses", för att sedan hoppa ner i soffan och vila efter helgens slit o stoj, fick min mobil en liten påringning av Tatte, som ville ta med mig en sväng på Benjamin Buttons otrloiga liv. Jag var absolut inte sen med att tacka JA! för hur trevligt är det inte? Sitta och förvänta sig en ganska tråk kväll med massa mys med sig själv o soffan( som man så ofta annars har det) och helt plötsligt bli medbjuden på en slags biodate!


 

det är inte stället, det är sällskapet

igår när jag satt o var hungrig på jobbet kom Tatte förbi med en mumsbit, han höll mig sällskap även senare på kvällen!
Hade en rolig och trevlig kväll på jobbet!

 

Nu ska jag ta en släng i soffan med en liten påse ostbågar. Hur bra kan det bli.
På återseende

alla hjärtans dag

Jag kan vara allt från ett litet lyckopiller till en lite gnällmänniska. Exempel på bra gnäll är när jag o mamma bänkar oss framför tv:n framför en precis helkass actionfilm liknande ett litet längre utdrag från...Låt oss säga: days of our lives! Då får vi sitta där o rapa ur oss den ena elakagnäll kommentaren efter den andra. Inga just för tillfället, solklara exempel  på vad som kan sägas, har jag just nu, men ni vet...Den där typiska macho actionhjälten som i ALLA filmer har en liten slutklämm efter varje dödande, eller innan för all del "hasta la vista, baby"
Detta är i min mening en sak som får gnällas lite extra på, just för att det är ett kul gnäll och inget "gnäll gnäll" som kan göras något åt. Repliken är där den är, that's it!

Något jag däremot avskyr, är när människor gnäller om "alla hjärtans dag"- då menar inte jag när folk menar på att det är en kommersiell skitdag för varuhus att tjäna pengar. Detta är iofs sant, mendenna dagen kan ju ändå firas med pompa o ståt om man vill. Fira kärlek är en fin sak att göra, även om man kan göra det varje dag.
Åter till "gnäll-människor", jag KLARAR INTE AV:
- Ååhhh. nu är det snart "alla hjärtans dag" och jag är helt själv, suck, vad ska jaaag gööraa? ALLA har någon utom just jag!!
Excuse me? Eller Please execute mee!!
Vad är detta och sitta och sucka om? Är du helt plötsligt mindre värd än alla som har "någon", är JAG helt plötslig värd mindre än någon annan? Gäller detta endast denna dag? Eller alla andra dagar om året också, kan du/ni vara så snälla att tala om det för mig! För jag förstååår verkligen INTE alls meningen med att tycka synd om sig själv, bara för att det råkar vara "alla hjärtans dag".

Alla har ett hjärta så ut o fira du också! Du har väl vänner? Betyder inte dom ett skvatt?
själv har jag inga planer för denna dagen än, jag intresserar mig inte så mkt heller. Min plan för tillfället är att leva och vara lycklig i alla mina dagar. Alla mina dagar, oavsett dag!

Så gott folk singlar som osinglar, slå era kloka hjärtan ihop och fira kärleken och livet!

kryppling

Sitter nu alldeles snorsnörvlandes och tröttsamt trött framför en dator på jobbet. I torsdags var jag på dans, där vi hade en såkallad mjukstart, massa övningar i smidighetens och styrkans tecken. Sedan dess har min mage kännt sig halv mörbultad och eftersom jag halvsög på att sova inatt, vilket inte tillhör ovanligheten, känner nu även jag mig halvt som helt mörbultad.
Det kan bara bli bättre!

RSS 2.0