Ovanliga rubriken.Året som har gått. Eller LYCKLIG!Mitt år 2009.
Detta året har varit en fantastiskt och underbart år. Som vanligt varje år har det funnits med- och motgångar. Men allt har gjort mig starkare och jag lämnar detta året som en otroligt lycklig människa!

*I början av året separerade jag. Det var någonting av det bästa jag gjort! (Folk som tycker jag är alldeles för utlämnande nu, kan dra dit pepparn växer). Jag klev ut ur ett skal som jag krympt mig själv i och blev den Jossan som jag och folk som känner mig, förväntade sig av mig. Jag blev stark och lycklig! Igen.

* Jag levde som en utmärkt singel, detoxade, dansade och skrattade. Till hjälp hade jag min vapendragare Nita med mig. Ett stort stort stöd under detta år!
Min fina Nita!Älskar dig så!

* Jag flyttade in en sväng hos Nita/Bulten. Levde sjörövare, brottades mot väktare, kollade hockey, slösade alldeles för mycket pengar och drack alladeles för mycket alkohol. Jag njöt!( Jag bodde även hos min mamma en sväng, för sista gången var jag liten igen;))

* I mars flyttade jag i min första alldeles egna lägenhet. Jag tog ett stort stort kliv in i vuxenvärlden! Där festades det loss till hög musik och mycket gott. Högtalarna är sprängda och golvet är klibbigt. Men vad gör det? Jag lärde mig även i denna lägenheten att jag kan stå på mina egna två ben och faktiskt sova med lampan släckt.(Dock måste dörren till sovrummet vara låst)

*I juni firades midsommar på hög nivå. Vi drack öl, åt god mat och lyssnade sönder Highwayman!
Jag träffade Niclas. Onsdagen efter spelade vi minigolf och drack kaffe. Och jag blev störtkär. Aldrig har jag varit så glad och lycklig som den kvällen! Fan vad kär jag är!

* Juli. Jag blev kattägare, ett par lampor och krukor fattigare. Men det är det värt. Någonstans här slutade jag även upp med att kunna sova själv, med lampan släckt. Nu var jag tvungen att ha Niclas bredvid mig.

* Hösten kom, jag fick en dipp av depp. Tack vare Elina, Sandra och Pördey(Som Niclas döptes om till) blev det bra och jag är himla lycklig, igen=) Jag har, till Nitas stora förtjusning, börjat dricka rödvin. Som vi nu kan ha med oss på våra upptåg.
Det var även i september jag träffade Familjen Pördey första gången. De tycker jag himla mycket om, och är helt plötsligt ännu mer nöjd med tillvaron på jorden.

*Jag talade om för Pördey hur mycket han betyder för mig och att jag älskar honom! Vad nervös jag var när jag skulle säga det!

*Jag hade första dansuppvisningen på flera år, det gick så bra och jag var verkligen nöjd med oss efteråt!!

* Strängnäs blev en bekant stad för mig och många blekingebor, då Pappa med bandet The Playtones vann Dansbandskampen! Fan vad lycklig jag har varit detta året!! Jag är sååå stolt över pappa! Min duktiga duktiga Pappa Pussgurka!
                                      Bild lånad från Sydöstran.se

* Något jag är extra glad över att tala om är att jag och Pördey ( som åter igen fått ett nytt namn, av min lillebror, PlåtNiclas) ska flytta ihop. På riktigt. Jag är så lycklig(tjat;))

Detta året har än så länge varit det bästa året i mitt liv! Och jag ser fram emot nästa år, året efter det, året efter det och så fortsätter det!

Tack till alla som finns här för mig! Min familj och mina underbara vänner. Ni gjorde detta året med mig! Och som sagt, NI gör mig såååå Lycklig!

                                        Just ja, jag blev brunnet med!Gott nytt år till er alla! Ett riktigt Gott Nytt År!!!

Och glöm inte att: Skratta, älska, lev!


God fortsättning

Jag har haft en underbar jul, det hoppas jag att alla andra haft.
Ska bara (återigen) skryta lite om min underbara underbara pojkvän!! Som för det första är så fantastisk mot mig. Niclas du gör mig såååå lycklig!!!
Och gissa vad han gav mig i julklapp. Inte mindre än ett par Ed Hardy boots! Jag är ju bortskämd:o

Bild lånad från stayhard.se

Jag hade aldrig ens trott att jag skulle få ett par sådana, jag hade inte ens vågat önska mig dom.
Underbara Pördey!!!<3

Michael Nystås<3 The Playtones

Jag är med på Michael Nystås blogg. Det tycker jag är kul! Plus att som ni ser på bilden, är det skyltar med "The Playtones" plus min "pappa(Svannte med tre N) är bäst"-skylt.=) Hela två gånger är den bilden med på Michael Nystås blogg, han som för övrigt trillade av stolen av The Playtones Fairytale! Det förstår jag att han gjorde. Roligt Michael!

Detta är helt otroligt rioligt! Tack för ert stöd, alla ni som röstade! Jag är så glad och jag tror faktiskt det är en piss i nilen, en fis i universum mot vad grabbarna är! Nu längtar jag efter Pappa och krama om honom, en grattis-kram, för jag kunde inte vara med och fira igår.
Pappa är bäst! Jag älskar dig! Din Pussgurka!

The Playtones

Glöm inte att rösta ikväll = ) 099-220 05
Istället för att hålla tummarna, använd de till att rösta. Tack på förhand!

Rösta på The Playtones

På lördag smäller det IGEN:D  The Playtones går ut som femte bandet. Så se till att rösta. Man kan rösta redan från programstart och du behöver inte ens sitta bänkad framför tv:n.
Du kan alltså ringa redan från 20:00 på lördagen 12/12!
Ring 099-220 05!!

Ååhh vad detta är roligt, och vilken otrolig utmaning detta är för de=)

099-220 05


The Playtones

Tack tack tack ALLA som röstade och stöttade The Playtones!! Jag är så himla glad och det är nog ingenting mot vad killarna i bandet känner. Tack tack TACK!!!!!! Nästa helg kör vi på igen. Då kommer jag tyvärr inte vara uppe i Strängnäs, men jag kommer sitta och VRÅÅÅÅÅLrösta! Nummer kommer upp på Facebook och här i bloggen senare i veckan! Är ni med oss?????? SÅKLAAAAAAAAAAART!! : D  


The Playtones


DANSBANDSKAMPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE PLAYTONES!

Imorgon smäller det! Den Bästa Pappan på jorden (Min då alltså=) ) kommer vara med i DANSBANDSKAMPEN.

Glöm inte att kolla. Kl 20:00 på SVT 1 visas det.

Ring och rösta!!! = )

RSS 2.0