Katternas dilemma

För ett par veckor sen sa jag att jag ALDRIG kunde göra mig av med katterna. Nu är det precis vad vi ska göra...Det är svårt, visst. Men jag känner att det inte riktigt fungerar så som vi vill. Så i stort sett, till 100%, ska vi ge bort dom. Oscar och Martina är dom lyckliga! Det som känns skönt är att katterna stannar "inom" familjen;) Jag kan träffa de när jag vill, men behöver inte ta något större ansvar.Precis så som jag vill att det ska vara;)

Imorgon är det day of, träning, ut till pappa och ett försök till att få iordning den här bloggen!

ångest

Idag är bakisdag, det är då förknippat med ångest. Inte ofta för något särskilt hemskt eller stort som hänt, mer bara att jag PRATAR till förbannelse, tycker allt är gulligt, sött och roligt!! Haha ja herregud, jag skäms faktiskt lite ibland övar saker jag sagt. Hoppas folk har lite förståelse, eller kanske inte ens minns så mycket?;)

Idag har vi iallafall träffat mormor och morfar. Vilket var såå roligt! Det var första gången Niclas träffade de, så det var ju extra kul.
Sen gick vi och hämtade thaimat, köpte chips/dip och kollade på Yrrol. Min absoluta favortfilm. Jag är så glad i den!
Men med tanke på gårdagen hann vi inte se hela filmen, då vi somnade. Trötta som få!

Nu blir det snart en träff med kudden...Igen!

kaffe

Jag sitter här och småstressar i mig mitt kaffe nu. Snart går bussen till Emelie, sen ska vi till kalmar och ha härlig dag ho och jag:) Hann med lite shopping igår med, BARA kap ska jag tala om.
Kiropraktorn gick bra och det känns underbart att få höra att jag kan forsätta att träna precis som valigt, gärna mer! Det är bara bra för min blödning jag fott på ryggkota 6 & 7...Visst låter det farligt?;) Det är det inte, wohoo!

Nepp nu ska jag stressdricka kaffet igen;)


Fort ska det gå!

Denna dagen har gått så himla snabbt. När jag var påväg hem från jobbet så mötte jag Emelie, så himla underbar är hon! Vi har inte setts på ett par veckor, så jag blev såå glad! Så vi gick en sväng på stan och bestämmde oss för att kanske åka till kalmar på fredag:) Härligt med en tjejdag och prova massa kläder och sen få lite ångest när man kommer hem pga för mycket klädköp! Ungefär så brukar det kännas när jag kommer hem från stan.

Sen var jag hemma och lagade goood pastasås! Sen var det dans och nus itter jag här...Svisch sa det och så försvann denna dagen.

Idag klargjorde även Pördey att det står 1 - 1 mellan oss nu. Denna gången var det nämligen min tur att ta heelt fel på tvättdag;)

Natti natti

come out come out where ever you are!

Idag, efter en gasnka stressig ich virrig dag på jobbet, var det äntligen dags för visning.
Dock känner nog varken jag eller Niclas att det var något för oss. Stora garderober utfirån väggarna, konstiga väggar i olika "nivåer". De som bodde där hade säkert kommit på idag på morgonen att det var visning;) Massa rester etc i diskhon, tandborstar osv. Sen hade de proppat in alla behörigtheter i ALLA skåp och lådor. Lite roligt att man kan vara så olika. När det var dags för lägenhetsvisning i Niclas lägenhet, skurade och fejjade jag som vara den! Inte ens hemma är jag sån;)
- Ne så bostadsjakten fortsätter!

Snart kommer Susanna in till mig, så ska vi äta pizza och mysa lite.

Jag känner för en riktigt EGO-boost. Ska ha det torsdag kväll! Fixa allt som ska göra när man är tjej;) Inpackningar, filningar och allt det där ni vet

Cellulit skit!

För ett par veckor sedan hittade jag ju en lite grop i mitt lår. Fy fan tänkte jag och har sedan dess, sakta men säkert, börjat ta tag i träningen! Vilket givetvis behövdes ändå. Sakta får det gå eftersom jag sedan jag trillade i en trappa, på fyllan och villan, haft j*vligt ont i ryggen! Så på måndag blir det till att ringa en kiropraktor som kanske kan hjälpa mig med detta problem.
Ett annat problem kvarstår...Gropen på låret! Som av någon lustig bajsanledning verkar ha utvecklat sig lite smått.  Småsaker kan också vara ett problem.

Jag har alltså googlat runt en del på det här lilla gropjävelskap ( som kanske kan ha förmågan att förhindra mina framtida planer som en cougar) och funnit både det ena och andra. Krämer fungerar tydligen inte, vilket jag kanske inte heller tror på till 100%. Jag tror det kan fungera om man masserar, vilket man ju gör med creme. Så jag ska bli bättre på det ( jag har faktiskt nästan alltid gjort det, men haft ett upphåll på det ett ganska bra tag nu), sedan ska jag även testa på torrborstning!

Jag återkommer om detta när jag vet hur det fungerar!
Snälla!! Håll tummarna om att jag ska återkomma med goda recensioner!

På återhörande/ J

Solig dag=)

Jag vaknade halv tolv och gick inte upp förens efter ca en timma!! gaahh vad arg jag blir på mig själ. Nu har halva soliga dagen gått och här sitter jag.
Jag ska snart springa ner till körskolan och fixa mitt lämp(för andra gången i mitt liv hihi). Sen ska jag hem, städa laga mat och ikväll är det dans=) Vart bara ett träningspass förra veckan, så jag kan ju meddela att jag har lite smått dåligt samvete=/ Men men. Det är bara att ta nya tag=)

Igår hade jag skrivit VÄRLDENS inlägg om vissa problm som ligger mig nära till hands. Niclas läste det innan jag tänkte publicera det, men både han och jag tyckt det var föör personligt. Men iaf, jag fick prata av mig med honom igår ist, ALLT i världen känns lättare idag! Fantastiska Niclas! Du är BÄST i världen! Tack tack tack för att du finns där för mig som du gör!:)

Lyckligaste flickvännen på jorden är jag!^

Hej hej på er/Lycklig!

Gizmo & Ragnar

I juli förra året var jag och Elina och hämtade mina två små bedårande katter. De var så lugna och söta. Två snälla små pojkar...Trodde jag! Jäkla buskatter är det.
Men se efter själva, det är klart de fick följa med hem. Och jag ångrar ingenting, trots alla katthår, att de faktiskt kissade inne ett par gånger! Jag skulle aldrig kunna göra mig av med dom, fast tanken har faktiskt, om jag ska vara helt ärlig, slagit mig ibland. När man inte orkar ta fram dammsugaren varevigaste dag.
Sen är dom nog faktiskt de mest kelna katterna i världen!-Det tycker jag om!


Här är dom ju alldeles nya, nu har de vuxit ett par strl.

Gizmo


Lille-ragnar


En liten ensamvarg...

Denna helgen är underbaringen iväg. En grabbhelg i malmö. Himla skoj för honom! Men fyyyy så himla jobbigt för mig. =( Jag är en riktig mespropp minsann. Saknar ihjäl mig efter Niclas. Men det är ju en himla tur att han kommer hem imorgon.
Det värsta med det hela är ju att jag jobbar denna helgen och inte alls kan prataja loss eller hitta på något särskilt kul!  En grej som jag kan vara mäkta stolt över är ju att jag faktiskt sov själv inatt och det utan att vara speciellt rädd osv(JA jag är en mes och jaaa jag hade lampan tänd;) )

Jag hoppas kusinvitamin hör av sig snart då han också är ensam denna helgen och han och hans vänner skulle ta en öl...Då tyckte ju jag att jag som är gräsänkling ska få följa med!
Det är sååå himla trist att bara sitta hemma och glo en lördagkväll, trots att jag ska upp och jobba kl 7 imorgonbitti.

Ja jag hoppas ni får en trevlig kväll iallafall=)

Det känns lite bättre nu!



Jag mår bättre nu. Den senaste tiden har det kännts som att hela världen är emot mig. Men jag känner att det blir bättre nu. Det är underbart!
Det skålar vi för!!


Sen ska jag göra lite reklam för Niclas och Frantons blogg!=)
dubblaupp.bloggplatsen.se
Där får ni tipps om odds och sånt som inte jag kan ge er! Typ...
Duktiga pojkarna är!


RSS 2.0