Förhållanden genom facebook

Nu för tiden är det ju facebook hit och facebook dit.
"Jag facebookade honom och han har ju flickvän"...Typ
Nu har jag aldrig varit "i ett förhållande" under facebook-tiden, men hur är det egentligen? Nya tidens sätt att fråga chans?
Man frågar någon" är ni tillsammans, eller hur är det?" -"Ja jag blev tillfrågad på facen".
Är det där man bekräftar för folk om man är villig? Upptagen? Kanske har man det lite komplicerat också...

Ett annat j*vligt störande moment med facebook är "idag har jag pysen och fiffi varit ute i solen. Sen ska jag duscha och ta på mig myskläder. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Kanske sitte och titta på film i min soffa"...Ja ok, intressant.

Ett tredje störande moment, är alla människor som inte känner än, men ändå ska de skicka en "vänner förfrågan". Hur tänker de? " Vi har ju tre gemensamma vänner, det är ju nästan som att känna varandra". Sen hälsar de inte ens på stan.

Jag VET att ni tänker, ignorera de, eller ta bort din förbannade facebook...Ja jag ignorerar de...Och nee , jag tar inte bort min facebook,för jag vill gärna veta om "han är i ett förhållande".

Ibland går det faktiskt bara inte...

...Hur man än försöker. Ibland har det helt enkelt gått för lång tid, och jag känner med mig nu att detta är ett passerat kapitel. Jag har inte gett upp, sånt gör jag inte. Men jag har ingen vilja eller ork till sånt här... En gång till

Midsommar:
Hade en himla trevlig midsommar... Först var det firande med familj = )
Sen ut till Trummenäs med vännerna...Härligt var det.
Roligt folk träffade vi också...Har väl inte så mkt mer att säga om det.
Mer än att jag fuktansvärt tjatade med denna låten hela natten...

MC Donalds...Inte bara en farlig fettbandit

Hittade denna på min jobb dator. Var helt enkelt tvungen att lägga upp den. Haha.

frälst

När jag var liten skulle jag absolut INTE gifta mig, jag skulle inte ha barn eller familj, utan jag skulle klara mig helt på egen hand...Kanske alltid bo med mamma och pappa. Men absolut inte bilda egen familj...
Nu är det självklart jag vill det. Efter två långa förhållanden har jag kanske blivit "förhållande"-typen? Innan har det mest varit intressant i en två månader och inte mycket längre. Nu sitter jag och kikar ringar och sånt tjaffs...Nej, givetvis har jag ingen just nu. Men det kommer väl. (jag skyller på vädret;) )
De senaste åren har jag faktiskt gått i tankar som, vilket hus man ska bo, vilken del ska man bo?Hur ska man ha det osv...
Folk tänker säkert att jag är knäpp nu, men jag är 22. Vem har aldrig tänkt något sånt då? Jag och Kirre vart tillsammans i 3,5 år. Inte konstigt om jag funderade på hur det skulle vara sen.
Så nu sitter jag alltså här, singel och kollar ringar?
Jag är nog inte klok

Idag fyller jag år

Jag fyller 22 år... Jag känner ingen större skillnad...Fast man har väl slutat tro att det ska kännas nu. Ikväll ska jag ut och äta med Mamma, Pappa, Christl och Tot. Himla mysigt
Jag har verkligen världens BÄSTA familj. Hur många kan gå ut och äta med mamma och pappa och pappas fru och barn?? Jag har det så bra att min mamma t  o m snyltar Tot ibland. Hon tycker att det är lite hennes också, eftersom det är min lillebror.
Det stod ingen Dodge Charger på parkeringen med en rosett runt i morse, jag tror den kankse kommer nästa sommar ist.
Igår hade jag en härlig utekväll med Polly... mådde inte så bra idag när jag vaknade, berodde faktiskt INTE på öl. Vet inte vad det var, men nu är det bättre.
Nu ska jag forsätta jobba...Tänkte bara uppdatera er om en 22-årings tankar

Ha en bra födelsedag allihop...Det ska jag

regn och rusk eller öl och snusk?

Denna helgen har varit planerad sen...säkert en månad tillbaka. Ett stort gäng ska/har åkt ut på en ö här utanför karlskrona. Vi ska grilla, dricka öl och fira nationaldagenoch säga hej till sommaren! Men, det regnar och ruskar idag, enligt smhi kommer vädret vara soligt, blåsigt och ganska kallt imorgon.
Jag har fått erbjudande att jobba denna helgen, vilket gör att jag verkligen tvivlar på om jag ska med ut imorgon eller inte. Är ledig alla helgen utom en i sommar, och har tagit ledigt på måndag. Då kan det ju inte sitta fel med lite röda dagen pengar?!
Tur är väl att jag inte behöver lämna besked förens imorgon innan 12. Då hinner jag ju känna efter lite...Regn och rusk, eller öl och snusk?

Katt fnatt...Eller bara fnatt

Sedan jag var och kikade på de små kisseungarna jag ska få hem har jag bara tänkt på katterna. Längtar tills jag får hem mina små troll. Himla söta var dom. Sitter och tittar saker till de och planerar massa. Hur mkt kan man egentligen göra för två innekatter?;)
Jag har egentligen alltid varit emot att ha "innekatter", enligt min mening finns det inget som heter så. Men som sandra sa- De kommer till ett kärleksfullt hem där de kommer ha det bra.  Det är ju helt sant. Hellre det än att de tas bort. Klarar inte av den tanken.
Nu undrar ni om jag helt glömt bort tankarna på rottweilern?! Nej då..Absolut inte! Jag ska fortfarande ha min hund. Men inte än. När jag har tid... Först då. För är det något det tar när man har hund så är det tid. Och ork... Den har jag, men finns det något värre än folk som skaffar hund och inte inser att en hu7nd behöver en matte/husse som bryr sig och orkar?  Jag avskyr när hundar har kontroll över matte/husse. Det ska vara tvärtom, det är då hunden mår bra. Detta gäller ju egentligen, eller ganska uppenbart enligt mig, ALLA djur. tyvärr är det bara otroligt få människor som verkar inse det.
Man tror man hjälper djuret men egentligen skälper man. Ungefär som när man får söner;) Tvätta? Det gör mamma;)

Har även börjat komma på (sakta men säkert) en liten sparplan för införskaffandet av häst. What?...Men låt mig ha mina drömmar och min vilja. Det finns inget som någon kan göra åt det. Så har det alltid varit med mig.
Folk reagerar precis som jag ska köpa allt om en månad. Hund, två katter och häst...plus pluggandet. Hur tänker ni då när ni tror att jag ska skaffa allt nu och med en gång?
Faktiskt finns det folk som bor på gårdar OCH har tid med annat. Varför skulle inte jag så småningom ha tid med det jag vill?
Skam den som ger sig!

RSS 2.0