Familjeliv- Ett tråkigt liv.

När man är blivande mamma surfar man runt en hel del på nätet och har man otur hamnar man på sidan Familjeliv.**
Givetvis kan den vara bra på många sätt och vis, men den är sämre än va den är bra, faktiskt!
Folk på den sidan är som hyenor. Allt allt allt andra gör är ofta fel! Vissa är så korkade, vissa tycker man så synd om och så finns det trådar som sånna som jag startar, typ- Var finns snygga mammakläder som inte sitter som hösäckar?- Sådant man kan få hjälp av från andra som suttit i samma sits.

Idag, som vanligt enligt rutin, var jag där inne och kikade! Hittar en tråd som någon idiot startat.
Personen i fråga har varit på besök hos en väninna, medans de sitter i köket får väninnans tvååriga son vara ute och leka i vardagsrummet, ensam. Han slår i tån och börjar gråta och nu vill alltså hon som startat tråden anmäla till SOC.
- När jag läst en stund inser jag att denna tråden ligge i något som kallas: Sandlådan.
Jag skriver på forumet: " Om en tråd ligger i sandlådan, är den inte på riktigt då?
Någon toppnolla gör någon animerad gulgubbe ( som vi alla vet att jag HATAR!!) , som tyder på att jag tydligen är dum i huvudet som inte fattar det!
- En annan svarar på min fråga: Nej den är inte på riktigt.

Hur kan vuxna människor sitta och tycka denna tråden är rolig?? De skriver svar som: -Barn får leka med sin egna skugga. - De ska alltid vistas i samma rum som föräldrar för att inte slå sig. Osv.

Jag har förstått att vissa människor tycker en sådan tråd är rolig. Det jag inte förstår är varför?
Vad är så otroligt roligt med att sitta och ägna sig åt att göra narr av folk, som är överbeskyddande, på ett sådant tidsödslande sätt?  Jag blir nästan ledsen när jag inser att det finns folk som har ett sådant tråkigt liv! Att man förgyller sin vardag, eller ja t o m HELG, genom en sådan tråd.

Man förlorar aldrig sin rätt att disskutera, tycka och tänka. Men om man ändå ska göra det, kan man ju faktiskt göra det på ett roligt och intelligent sätt?
Jag är medveten om att det finns olika typer av humor. Men detta är inte humor, det är brist på liv. Kanske ett bra familjeliv?

Mitt familjeliv kommer jag göra något bra med!

Så J*VLA arg och irriterad!

Jag hittar INGA INGA INGA mammabyxor som passar mig. Min mage börjar bli så stor att jag inte längre kan ha mina vanliga jeans, men varenda mammaplagg är ju för STORT!!! Jag vill inte ha jeans som sitter slappt och det ser ut som man har en JÄVLA hängrumpa! Jag vill ha slimmade jeans som jag kan ha till stövlar när hösten kommer! Jag vill känna mig FIN i mina kläder.
Bara för att man är gravid slutar man väl inte bry sig om hur man ser ut, som många verkar tro. " Du växer i dom", "Så är det när man är gravid", " Det är värt det"...Jättetröstande kommentarer! Verkligen.
Att jag skulle växa i byxorna är inte jättetroligt, inte över benen iaf, och skulle det nu vara så blir jag ännu mer förbannad.
Så är det när man är gravid- Nej tack! Utgå inte från dig och din EGNA graviditet! Detta är MIN EGNA graviditet och jag vill gärna behålla den för mig själv.
" Det är värt det"- Ja det är klart! Men blev du ful när du fick barn? Och på fullaste allvar tyckte att det var ok, bara för att du blev stor??

OOOHHHH vad ARG jag är! Jag vill inte ha det såhär.
Ett annat "tips" jag avskyr: Leggings och tunika...Det är jättemodernt nu!- Jaha! Tack för modelektionen, men om jag nu hade velat BO i leggings och tunika hade jag gjort det och alltså inte intresserat mig av att leta lagom stora mammajeans.

JAG VILL HA SNYGGA SMALA MAMMA-STUPRÖRS-JEANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU!!!!!!!!!!! Jag skiter i om jag behöver ha större jeans senare. NU NU NU vill jag ha SNYGGA mammajeans!

Japp...Såhär arg blir jag för jämnan nu! Alla verkar förvänta sig en massa gull-lull bara för att vi väntar barn. TRO MIG, jag är såååå stolt över mina fina mage och vår lilla Bebis som är där inne. Den sprattlar och kissar där inne nu. Mysigt!- Det tycker jag faktiskt. Jag älskar Bebis så mycket så den kan få kissa var den vill.
Men...Det är även jobbigt att vara i denna situationen. En massa saker händer, som jag inte kan kontrollera. Jag blir arg och ledsen för massa små saker. Och det här med mammakläderna tar knäcken på mig. Det är verkligen riktigt jobbigt att inte ha några passande kläder. Jag är för smal för att vara fet, och för fet för att vara smal!

Är det någon som vet var jag kan hitta mammajeans/byxor i stlr XS, tumstrl 25/26 eller strl 32/34, TACK om ni talar om det för mig!

Lill Pördey

Nästa tisdag kommer vi få se Bebis för första gången! På bild. Jag är så nervös, pirrig, lycklig, orolig och allt en mamma ska känna, tror jag.
Ibland börjar jag gråta av lycka, jag har en sån underbar pojkvän och helt plötsligt ska vi ha en egen underbar liten familj! Det är fint!

Snart börjar renoveringen, men vi sprara det bästa till sist. Bebisrum:)

Nu har jag 10,5 timmar kvar på jobbet denna veckan, sen börjar semestern!!!! Så himla härligt ska det bli. slippa detta stället i två veckor. Det är bättre än inget!


Underbart!

Vi är nu ägare till en lägenhet, som ska renoveras i början av aug. Eller ja, börja renoveras i aug, den kommer ju inte vara klar då. Men åååhh så jag längtar. Vi har två nästan hela veckor på oss att riva ut, måla om, lägga nya golv osv, innan semesterna är slut. Det vi inte hinner få vi ju helt enkelt ta senare. Men i slutet kommer snickare och ska bygga nytt kök. ETT HELT NYTT KÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastiskt roligt!

Sen jobbar vi fyra veckor, sen är det dags för spanien i två veckor!  Sen händer bara massa härligheter!:)

Underbart är det ordet jag känner mest just nu!

RSS 2.0