Sömntuta?

Igår somnade jag och Pördey i soffan ca 18:30. Jag gick och la mig i sängen 20:40,gick upp idag runt 11 tiden. Jag skulle våga påstå att sova, det gillar jag att göra väldigt mycket!'
Jag skulle haft en fullspäckad dag och massa spännande att berätta om, men icke. Ute och prommenixat en sväng, sen var det lägenhetskik=). Renoveringesobjekt! I Like.

Nu ska jag se till att ladda min kamera, så jag kan lägga upp diverse bilder här!

Är du en bra människa?

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/varlden/article6882468.ab

Vänligen läs denna text! När ni läst den texten, försök tänka ett steg längre!
Jag har en kompis som inte ens kan tänka sig att köpa ekologisk mjölk. För den är för dyr?!

Jag finner inga ord för hur förbannad och rädd jag blir när det får gå till såhär och människor knappt bryr sig! Tänk på det nästa gång ni går och handlar något "gott". Den där chokladkakan som kostar lite extra, kanske till slut kan rädda liv. Förstår ni det?!
Istället för att sitta och svulla, kan man ta lite mindre, lite dyrare men såå himla mycket bättre.

Det finns inga som helst vettiga argument, INGET ALLS, för att inte handla fairtrade/krav/ekologiskt. Människor som kommer med argument som: "Det är för dyrt!" "Man är ju faktiskt inte säker på att det stämmer." Sånna människor är korkade. De har inget vett innanför pannbenet! De är lata och förmodligan ganska obildade. De vet inte vad vikten av människovärde är! Sånna människor ser jag ner på.
Ibland, önskar jag att de blir kidnappade och får jobba på kakaoplantage eller plocka kaffebönor. Sånna människor behöver ett rejält slag, rakt på trynet. Så de kanske kan vakna upp och se världen för vad den egentligen är! Vakna upp ur deras jävla västvärdbubbla och gör den lilla enkla saken: Tänka en gång extra på vad som finns i kundkorgen.

Sluta vara så egocentriska! Det gör verkligen ont i hela mig, att man bara kan stå och se på när sånt här händer! Blunda för det, tänka: Ja, vad kan jag göra åt saken? - Inget?! JOO, du kan göra precis lika mycket som alla andra kan. Alla utom de stackars små barnen, som blivit bortförda av främlingar, som får arbeta sig fördärvade. Som inte får någon barndom, som blir misshandlade och får leva i misär...Just för att kanske DU ska äta en jälva chokladkaka och ta en skitkaffe ikväll? De barnen, de kan inget göra. Men du kan. Vi kan!


RSS 2.0