Matt i psyket

"Pojke hölls instängd i garderob- i fyra år"


Ibland blir jag så matt i kroppen. Läste om en 14-årig pojke som hållts inlåst av sina föräldrar i fyra år. Hur mycket sånt här har det inte skrivits om nu. Hur många till ska komma fram??? Det känns som att det är vanligare att låsa in och misshandla sina barn än att byta underkläder!!!!
Fy fan säger jag bara. Hur kan man göra så?? Jag blir så j*vla ledsen!

usch


4:e daten= "Jag känner att vi två är en. Vill du dela mitt efternamn med mig?"

Jag satt och surfade runt lite på aftonbladet.se. Så hade de en artikel om nätdejting. Folk hade fått skriva in och berätta om deras " värsta och bästa" nätdejter.

Ständigt svarslös (Längst ner på den gula rutan)

  Har varit medlem i Spraydate och tröttnade rejält när jag skrev långa, välformulerade, humoristiska och smickrande brev och inte fick svar på ett enda.

Exempel på ett brev jag skrev:

Hej,

Det som fick mig att falla pladask för beskrivningen var ditt sociala engagemang och att du kan vara både djup och ytlig. Jag känner likadant själv, jag älskar att diskutera djupa saker såsom samhälle, människovärde, politik och religion, men ibland måste man få koppla av och slå sig ner framför ett par avsnitt av South Park med en öl och en påse chips.

Jag vet hur man uppför sig – både till vardags och fest, viss utbildning i vett och etikett från mamma kombinerat med sunt förnuft brukar hjälpa mig ganska långt.

Så, nu var jag nästan klar *phew*, nu tänkte jag bli lite djärv och helt enkelt fråga: kan vi inte ta och lära känna varandra lite bättre så att vi i sinom tid kan få varandra som middagsgäster?

/Mikael


Jag tycker så synd om honom, samtidigt som den där djävulen på axeln skrattar ÅT honom.
Pladask - Kan han vara mer på???

South Park
- Öl och chips i all ära, men South Park? ne den går inte. ( Jag fattar att han vill få fram lite att han är en rolig prick som kollar tecknat, men första gången kan man ju iallafall skriva bara TV:n. "slå sig ner framför tv:n" Mikael! ) Och joooo, jag älskar Simpsons.  = )

Jag vet hur man uppför sig- Det tycker ALLA att de vet!!!

Mamma-
Ja, alltså killar måste lära sig att mamma, FAKTISKT inte ALLTID, vet bäst. Det gör flickvännen;) (som iofs inte finns med i bilden här ) Och man tar definitivt inte upp henne i första brevet. Men han vill säkerligen visa att han har en bra och nära relation till Mor, "sånt faller ju vi tjejer för". Men lugna ner dig tills du åtminstone vet om personen som får brevet är liiiite intresserad av dig.
(BTW: Nu får vi hoppas att Mamma Pördey kan gilla mig ändå; ) )

*phew*- Eehh? Ja det kan man tolka på massa vis.
1) Ett sätt, phew det här gick ju bra, fast jag var nervös ( Nee Mikael, det har vi konstaterat att det inte gjorde)
2) Det är tråkigt att skriva brev
3) Han tycker så illa som sig själv att han måste be om ursäkt eller "sucka" för sitt brev som säkert blev så tråkigt. Alltså en typ som aldrig skulle falla någon i smaken, osäkerhet går fetebort!
4) Du blir anfådd av att skriva brev?? Hur rolig kan du vara att gå hem med??

Djärv- Minst sagt!! Men det kanske han tycker visar på självinsikt. "Jag är dryg och på OCH vet om det!"

Kan vi inte ta och lära känna varandra bättre?- Mottagaren till brevet känner dig alldeles för väl, redan.

Så vi i sinom tid kan få varandra som middagsgäster?-
Snälla! Om du låter lite mer desperat och går händelserna mer i förväg så kanske kanske det fungerar? Eller nee( Det blir som du tänker, fungerar inte alltid). Det gör inte det!

Summa sumarum:
Ett kort och gott:

Hej!
Tycker du verkar toppen, en fika någon dag?

Så då kanske jag stillat mitt PMSmonster en aning, sparkat klart på den som ligger.. Ja uttryck det hur du vill.
Jag kan ju inte alltid vara snäll!

 

 


jädra skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...Ja verkligen. Jädra skit är det! Jag har sprunigt omkring och nervösat ner mig toltalt! HELT I ONÖDAN!!!!!!!!!!!

Vad underbart!!! Jag hade en kanonkväll igår, festen var så himla rolig och trevlig och trots att jag kände "Bosse Dammtuss under bordet" bättre än någon annan, blev det många goa skratt. En toppenkväll.
Men det absolut bästa, måste jag säga, vart Pördeys familj. Jag fick t o m träffa Farmor Pördey och Farfar Pördey!! = )
Jag fick en kram av Mamma Pördey med en gång, sen vart isen bryten. ( Eller hur man säger?!) Jag har sprungit omkring och varit nervös helt i onödan. Och längtar faktiskt till nästa gång jag får träffa de!


Givetvis

Givetvis ser jag framemot ikväll. Ett litet tillägg till förra inlägget. Kändes bara gnälligt. Men det ska givetvis bli kul = )


idag ska jag...

på 30-års fest... Pördeys brors flickvän fyller år. Nu är det så att jag träffat de en gång, så jag är inte lika nervös som jag var för två veckor sen. Men nu är det Mamma Pördey och Pappa Pördey (som jag faktiskt skakat hand med! )...Ja ni, det är faktiskt nervöst.

Tänk när man vart yngre, inte särskillt många år sen, när man träffade föräldrar osv nästan med en gång. När man åkte hem till varandra efter skolan, kollade på film och kanske inte ens säkert fick sova över. Tänk vad enkelt det var.

Jag hoppas det kommer gå bra, men man är ju ändå lite små nojjig. Jag vet att jag låter precis skitlöjlig nu, men är det inte så att när man tycker om någon så mycket så man nästan smäller av, vill man att familjen och alla runt omkring tycker bra om en?
Jaja det är bara att vara sig själv, det är ju ändå det jag är bäst på!


ha ha ha

Ja nu är det en halvdöd katt och en halvdöd Josefine. Fan vad roligt det är att jobba en fredagkväll. Ni har inte en susning om vad ni går miste om. När ni inte sitter här med mig...på jobbet...där det är så roligt...på jobbet...en fredag kväll. Ha ha ha.


74 dagar kvar...och en halvdöd katt

Idag är det 74 dagar kvar...Tiden går sakta.

Idag när jag stod i fullfärd med disken, hör jag massa kattskrik. Jag har ju två hankatter som börjar bli "köns"-mogna och alltså slåss om revir etc. (ska kastrera de så snart man kan). Min första tanke är såklart "helvet ska jag behöva stänga i dom i ett varsit rum när jag inte är hemma". Givetvis går jag och kollar vad som händer.

Där hänger min Gizmo och håller på att kvävas o rullgardinssnöret!!!! FAN VILKEN PANIK JAG FICK!!!!!!!!!!!!!! Jag hörde verkligen att han inte kunde andas och han sprattlar mer och mer och river omkring, jag får tag på honom och tror han ska lugna sig...Ja i TVÅ sekunder, sedna panikade han igen.
Han trasslar in sig mer och mer och han vägrar vara stilla, även om jag schyschar snällt och lugnt.
Han river, klöser och river ner lampor, krukan flög i golvet och gick sönder.

Förstår ni hur det känns att se ett oskyldigt, hjälplöst litet djur, som man faktiskt älskar även om den kan vara jävlig, kvävas och få panik. Man känner att det inte spelar någon som helst roll vad man gör. Det hjälper ju inte.

Tillslut hänger han där stilla, jag passar på att ta tag i honom och schyschar. Nu verkar han fatta. Han är lugn ett par sekunder och då vågar jag röra mig. Så jag trasslar ur han från gardinhelvetet och håller om honom. Han andas tungt och raspigt, så det låter som han himla ont!! Och givetvis är han rädd!

När han sen springer ut från rummet känner jag mig helt uppgiven. Jag började gråta! Jag fick sån chock att jag inte ens kände rivsåren. Sitter på sängkanten en stund och gråter och jag känner mig verkligen som världens sämsta matte.

Lille Ragnar är också rädd. Han sprang iväg så fort jag kom, jag får knappt lyfta honom.

Det värsta är att jag inte vet om de fattar att det är farligt nu, tänk om jag kommer hem ikväll och katterna har hängt sig?!

Mina små knytten.

75 dagar kvar

75 dagar kvar. Sen köper jag mig en stooor påse chips och en stooor påse godis.

75 dagar kvar...I helvetet.

75 dagar kvar...

                                 
 


Ångest

Jag gillar att prata...Skulle nog vilja påstå att jag älskar att prata. Men just nu ångrar jag mig och min stora trut om mitt skitvad med Ella.

Varför skulle jag slå vad om att jag skulle hålla mig så länge? Inte ens chips får jag äta. Det är ju inte ens godis...Det är ju potatis. Och sen är man bjuden på kalas hit och dit. Där finns säkert godis och chips...Ska jag sitta och knapra nötter och dammiga popcorn!! Ååhhh, alltså ingen förstår mitt lidande. INGEN!!!

Jag vill inte ens räkna efter hur lång tid sedan det var jag gottade mig med en chipspåse. Inga fler 2 kilos påsar att sukta till.
Inte 76 dagar!!!!!!!!!! Är det någon som förstår hur mkt det är??? 76 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är nästan så ni blir gråtfärdig åt mig va? Jag blir iallafall det.

Jag kommer dö knall fall av socker-onyttighetsbrist!!

Dansbandskampen

Min Pappa och bandet The Playtones har gått vidare till Dansbandskampen. Jag tycker det är så himla roligt för de!!! Gå in och lyssna en sväng på hemsidan, sen kan ni rösta. FROM 5:e decDetox...

Ja denna gången snackar jag "riktig" detox, om man nu kan kalla det det (alltså inte min och Nitas Detox som består av pizza, öl och ostbågar och Cola).
Jag läste i Expressens GI & hälsa att när man "detoxar" ska man undvika:
* Proceras och raffinerad mat (vad är det?)
* Härdade vegatabiliska oljo (OK)
Sen har vi också:
* Akohol
* Kaffe
* Svart te
* Salt
* Socker
* Mjölkprodukter
* Smör
* Fisk
* Kyckling
* Skaldjur
* Kött
* Ägg
* Vete
* Havre
* Råg
* Dinkel
* Korn
* Mjöl
* Huvudvärkstabletter

Men HALLÅÅÅÅÅÅ vad ska man leva på?? Örter ärtor, frukt och grönsaker? Skärpning, då lär man ju behöva ett TON med huvudvärkstabletter, en jäkla massa kaffe och för att inte gå ner sig helt i träsket, säkerligen en jäkla massa alkohol för att hålla humöret uppe.
Länge leva LIVET utan en massa pissideer!


        


Liten hund med skavsår i rumpan

Jag har alltid sagt att jag inte alls tycker om små hundar. Men idag när jag gick för att hämta pizza (jag tänker inte bli nyttig bara flr jag "slutat" äta godis), så kom det ut en tjej med en liten liten hund. Hunden var så liten att tjejen bara gick, hon märkte inte alls när den försökte streta emot eller sätta sig. Jag säger bara att om någon hade dragit min rumpa i asfalten hade jag med varit gnällig. Precis som små hundar är. Det är ju som sagt inte hundens strl eller ras som är felet, utan ägaren!

G O D I S -olagligt vad

Eftersom jag har ätit godis varje dag i säkert tre veckor mår min kropp fantastiskt bra. Egentligen tillhör det vanligheten med minst en STOR (jag köper inte vanligtvis ca 4 bitar av 4 sorter, utan kanske 44 bitar av 44 sorter, det måste ju räcka till frukost dagen efter också) godispåse i veckan. Så igår, efter en öl ( alltså på fyllan och villan) slog jag vad med Ella. 20 riksdaler ligger i potten. Om jag äter godis innan 1:a december tjänar Ella storkovan. Om jag däremot inte gör det, är det jag som tjänar storkovan. Svårt och hålla sig undan både godis och pengar. Men jag gillar inte att förlora.
Ella tänjde på gränserna lite dock (tyckte hon säkert)
* Jag får äta naturgodis(än så länge har jag dock inte hittat en enda naturgodisbit som smakar ferraribil?)
* Jag får "på sin höjd" äta popcorn (bussigt! gillar inte popcorn, det smakar damm)
* Jag får äta nötter, även jordnötter.

Som ni ser står varken lösgodis eller CHIPS med!!! Detta kommer bli ett helvete, och känner jag mig själv kommer det kanske ryka fram en chipspåse redan ikväll. " Se men inte röra", den har man ju hört förr.

Ev. vinnare betalar vinstskatt


Även Gud har humor...Även om den är lite i svartaste laget

Ja. Ibland blir det säkert tråkigt i himlen också. Men helt ärligt...Drar du inte lite på smilbanden när du läser artikeln? Kan man låta bli? Någonstans inom oss finns det en lite djävul. Nu har ju Gud bevisat det också!

ARTIKELNTack gode gud

Tack gode gud för midsommar!!!!!!!!!


föresten

Om en person varit blind sedan födslen, "ser" den färger i huvudet? Eller hur går sådant till?

extra jobb jobba extra...

Någon som har ett extrajobb på lut? Det är bara att höra av sig. Lite extra klirr i kassan skadar inte så mycket...Ingenting alls för att vara ärlig.


Godmorgon

Jaha som i stort sett ALLA dagar denna veckan var jag förvånansvärt morgonpigg. Hurta upp kl 6 på morgonen, ut och gå, gör en brakfrukost till Pördey (vilken flickvän han skaffat sig), städar, tvättar, fixar bankärenden osv. Eller neee just det. Det var kanske mer min önskebild av mig själv (ibland är det svårt att skilja verklighet från dröm; ) ) Jag gick nyligen upp. Plockade in disk, sen satte jag mig här vi datorn, med kaffe i hand och väntar av tiden till jobbet. FAAAN Vad drygt det är att vara både morgontrött och dålig. Det blir lite som kaka på kaka. Vill få bort mit halsont, det är fasen vad drygt det är. Jag hade velat gå på bodypump i morse, men jag har hostat ihjäl mig inatt. Ja eller nästan ihjäl iaf.

Än så länge lever jag...

Beroende

Alltså nu gör jag det officiellt!!! Jag är BEROENDE av GODIS. Jag har precis krängt i mig en del. Kl är 00.10! Det är onsdag. Innan åt jag en Plopp. Allvarligt, detta är inte bra. Jag har ätit godis varje dag snart i två tre veckor. Varje dag. Jag vägde precis godiset jag har hemma. Strax under 2 KILO!!!! 2 KILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då var det endast lösgodis. Inte chokladkakor, "natur"godis etc. Är det någon sam fattar??? Jag är alltså beroende av något!

Helvete säger jag bara!!!

Hela världen är sjuk

Pördey är sjuk...Jag är sjuk...Sandra är sjuk...Och ALLA är sjuka.
Det är ju trist, men det tristaste är nog att jag ska sova själv inatt! Var ett tag sen. Fyy.
Imorgon blir det till att vara hemma och kurera sig, så jag åallar alla jobbdagar =/

Sen kanske jag springer förbi Pördey (fast han inte vill) och leker doktor?
Det tror jag uppskattas!

Krya på er!

Skolflicka

Idag satte jag mig i skolbänken. Jag var helt lost... Energi hit energi dit...Och ja! Det var en jäkla massa energi det tog. Men det var roligt!
Kändes väldigt mysko att gå in på gymnasiet igen...Jag kände mig som en utböling, verkligen. Men gymnasiet fungerar; ) Så där ett par år senare...


....

Igår var det utgång, som vanligt. Är trött på det. Hatar att vara bakis, eftersom jag alltid har sån jävla ångest. Idag är känslorna på bajshumör! Eller iaf just nu, kanske behöver lite mat i magen.
Himla roligt att nivå har höjt åldersgränsen igen!! Fick man ta sitt trasiga pass och hoppa in på STATT ist!

Dagens motion har varit en lång skrittrunda i skogen. Helt UNDERBART! Nu sitter jag och luktar häst, haha katterna blir lite rädda;) Efter rundan tänkte jag och Elina åka och kolla på Pördey när de spelade fotboll.Himla skoj...Att vi åkte till fel ställe!! Haha, kändes ganska snopet!
Nu ska jag fortsätta ha ångest!

Hej hej

Miljökämpe

Inatt har jag sovit hos Pördey. Han är en underbar kille med en massa bra egenskaper. Han får mig att skratta, le och känna mig bra! Men en utav hans bästa egenskaper måste vara att han är en äkta miljökämpe:


NY BLOGG

17år127kg

Hittade denna bloggen nu. Gå in du med!!

Ibland dör jag mer av andra än mig själv

Idag har amanda som driver bloggen shopping tipsat om en ny höstkofta.
Men på startsidan till blogg.se har någon skrivit dit: Den fungerar såväl till skolan som till eftermiddagsfikat och biodejten. BRA DÄR BLOGG.SE

Till er som inte vet: Ni får ha på er vad ni vill, när ni vill. Känn er bekväma. Jag LOVAR ni kan ha koftan när ni handlar också.
Skulle bara gnälla lite.

GODMORGON!

Svenskar- Ett otacksamt folk

En typisk svensk håller sig inom sitt "revir", kom inte för nära tack! Sån kan jag vara, nästa lite expert på det vissa gånger t o m.

En annan typisk svensk sak är: Man ska vara så förbannat...Jaa vad heter det, om ex Jan bjuder Lars på en öl, då förväntas Lars ändå ( fast han fattar att han ska bli bjuden!!!) ta upp sitt kort och iallafall erbjuda sig att betala för sin öl, helst bådas.
Det Jan då säger- Neee men denna gången bjuder jag!
Lars- Denna gången?? Är du säker, nee jag tar det!

Varför kan han inte bara visa att han är redigt glad att bli bjuden, och vara TACKSAM för det ist.

Ett annat exempel är om man krockar med någon påväg till kön på ICA. De säger:
Gå du!
- Nee då, gåå du.
-Ne men du har ju bara 3 kilo äppel, 1 paket smör, 1 frukostlimpa, 13 liter mjölk, 1 bale toapapper osv
-Ne ta du platsen
och så kan de stå och hålla på i en evighet.
Varför inte bara:
-Ta du pålatsen!
-Japp! Tack så mycket!

Svenskar ska alltid vara så "snälla", men jag tycker det är rent av LÖJLIGT!

Jag tar emot ölen och skulle definitvt aldrig ge bort min plats i kön.
Och enligt folk vet jag inte vad ödmjukhet är?
Jo, fast jag är bara jävligt tacksam!

 RSS 2.0