Halsbränna

Ja lider av halsbränna! Det är verkligen fruktansvärt jobbigt! Det känns ju som en klump i halsen som svider riktigt riktigt ordentligt!
Ni har blivit lite fler läsare här inne den senaste tiden och jag har förstått att en hel del också är mammor/blivande mammor. Så: HAR NI NÅGRA TIPS PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR ATT SLIPPA DETTA??

Tack till Er om Ni har det!

Kommentarer
Postat av: Ciis

Åhh det kommer jag ihåg nu, jag knaprade Link typ hela tiden, receptfria o ofarliga för bebis :)Hoppas du har det så bra du kan där inne å sjukan, fattar att det är skitjobbit :( Men lovar dig att det kommer va värt allt när ni fått er guldklimp sen.. du får försöka tänka så! Kram

2010-10-21 @ 18:33:43
URL: http://cissa.blogg.se/
Postat av: Cim

Hej!

Inga bättre tips än att ta någon form av samarin som tar bort den.

Fast man säger väl att om mamman har mycket haslbränna under graviditeten så får barnet mycket hår. Kan ju vara en kul grej att tänka på när det bränner till =)

/Cim

2010-10-21 @ 18:46:23
URL: http://cimandre.blogg.se/
Postat av: MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Tycker ni har en ganska klok och sund syn på det hela. Skoj att höra hur alla resonerar olika! Men kille är som du ateist medans jag är väl lite åt det kristna håller även om jag absolut inte räknar mig som superkristen på nåt vis. Men jag tycker om kyrkan även om jag bara är där kanske en gång per år :) Så för mig är det nog mer traditionen. Och sen kommer hon givetvis själv få välja vad hon vill tro på!



Angående din halsbränna så pröva vanligt mineralvatten! Dricker Ramlösa i mängder jag och tycker faktiskt det lindrar halsbrännan något..

2010-10-21 @ 20:08:06
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Postat av: Sussi - 22 år, mamma & student!

Mjölk =)

2010-10-21 @ 21:20:06
URL: http://sussey.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag käkar Novalucol och Link Hjälper på mig iallafall Testa att dricka mjölk och undvik stark mat och stekt mat.

2010-10-21 @ 22:53:22
URL: http://framtidsplaner.blogg.se/
Postat av: Amanda

Saker med mjöl i, typ mariekex återställer ofta balansen rätt bra. Sen kan man prova att ligga på vänster sida, så att magsaften har svårare att läcka ut magmunnen. Annars brukar jag dricka Proviva. :)

2010-10-22 @ 07:50:56
URL: http://hesh.soclog.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0